kıslar acil sorum var eşim fik fik istiyor bugün aşılamamın 8. günü yaparsak sorun olurmu?
yazık adamcazı mahrum bırakma tutmuşsa bebek zaten bence bişey olmaz ben dr verdigi günlerden sonra dr gittigimde dr biz son günden beri ilişkiye girmiyoruz dedim nedenki bi sakıncası yok ilişkiye girebilirsiniz dedi bana ama sana diyorum ama valla ben mahrum bırakıyorumm umarım ben bu fık fık kı nı yanlış anlamadım :))))))))))))))kaydirigubbakcemile3
ilk aşılamamı oldum 11 ağustosta çok umutla bekledim ama bugün adet oldum
arkadaşlar iyi akşamlar topiği okuyayım dedim ama çok uzunmuş merak ettim nasıl sonuçlar kaç hamile çıktı?ben aralık ayında yaptırmıştım aşılamamı ve iki-üç haftaya bekliyoruz doğumu.tutanlara bi sancıda kurtarmak nasip etsin tutmayanların da bidahaya inşallah.
geldim turkocum evet fikfikimi doğru anlamışsın valla cevabını okuayamadan bilgisayarın başından aldı beni mecbur napalım duşumu aldım geldim yalnız bi sorun var kaşıntım vardı fik fik esnasında hissettim ve bitincede vajina girişi şişti çok şaşırdım hani mantar olursun ya öyle ama fikfik olana kadar kaşıntı filan yoktu ya anlamadım ben
arkadaşlar sizler iğneyi kac gün kullandınız acaba merak ettim ben 12 gün vurdum göbekten ve 12. gece catlatma iğnesini vuruldum 14.gün sabah asşılama yapıldı bana sizlerde aynı şekildemi oldunuz acaba?
ilk aşılamamı oldum 11 ağustosta çok umutla bekledim ama bugün adet oldum
gunaydın kızlar, dun aksam ustu şıddetli bel ve bacak agrısı başladı hasta olucam zannettım 1-2 saat sonrasında koyu kırmızı sonrasında kahve olan kan geldı oyle akıcı degıl sildigimde geliyor ,crinone jel kullanıpta aynı durum başına gelen varmı?
persembe jel kullanımı bıtıyor cuma cumartesı hasta olmayı beklıyecegım olmazsam test yapıcam artık erken yapmak ıstemıyorum ınsanın butun umıtlerı kırılıyor ,dun gece cok kasık agrılarım oldu adet olucam sandım ama olmadım su an agrılar gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?