kızlar ya bişey sorucam normalde aşılamadan kaç gün sonra regl olması gerekiyor, progestan biraz geciktiriyo diye duydum ama yani kaç gün daha olmazsak adet umutlanalım onu merak ediyorum internette baktım aşılamadan sonra 14 gün diyo ama size doktorlarınız bişey dedimi bu konuda
gülnihal inş üstüne görmüşsündür
kızlar ya bişey sorucam normalde aşılamadan kaç gün sonra regl olması gerekiyor, progestan biraz geciktiriyo diye duydum ama yani kaç gün daha olmazsak adet umutlanalım onu merak ediyorum internette baktım aşılamadan sonra 14 gün diyo ama size doktorlarınız bişey dedimi bu konuda
gülnihal inş üstüne görmüşsündür
ben 6 gün yaptım yedinci gün çatlatma yaptırdım ogünden başladık 3 gün ilişki dedi hangisinde tutturduk bilmiyorum benim yumurta erken büyüdü
aa test gününe az kalmış ozaman inşallah bebişin tutunmuşturr bizede yaz tammamı
kızlar ya şimdi ben alyansımı kaybettim 2 haftadır bulamıyorum evde bir yerde ama bulamıyorum işte..dün gece rüyamda alyansımı buluyodum banyoda çok seviniyodum burda bir arkadaş rüyada yüzük görmek bebektir demişti bilinçaltımızamı giriyo acaba burdaki konuşulanlar da rüyalarımız etkileniyo bir de 1 eylül bizim evlilik yıldönümümüz eğer bu bebek tutarsa çok güzel bir hediye olucak :):)
kızlar ya şimdi ben alyansımı kaybettim 2 haftadır bulamıyorum evde bir yerde ama bulamıyorum işte..dün gece rüyamda alyansımı buluyodum banyoda çok seviniyodum burda bir arkadaş rüyada yüzük görmek bebektir demişti bilinçaltımızamı giriyo acaba burdaki konuşulanlar da rüyalarımız etkileniyo bir de 1 eylül bizim evlilik yıldönümümüz eğer bu bebek tutarsa çok güzel bir hediye olucak :):)
vallahi çokta umutlanmak istemiyorum ama sağolsun annem elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı. iyice dinlen demişti çünkü doktor bana.yalnız kızlar ben şu progestan var ya onu ağız yoluyla aldım.birde sanırım -yanılıyor da olabilirim - hepiniz adetliyken aşılama olmuşsunuz benim adetime bir gün vardı doktorum aşılama yaptı bu ne iştir anlamadım?????eyvahedigeldismile
vallahi çokta umutlanmak istemiyorum ama sağolsun annem elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı. Iyice dinlen demişti çünkü doktor bana.yalnız kızlar ben şu progestan var ya onu ağız yoluyla aldım.birde sanırım -yanılıyor da olabilirim - hepiniz adetliyken aşılama olmuşsunuz benim adetime bir gün vardı doktorum aşılama yaptı bu ne iştir anlamadım?????eyvahedigeldismile
hadi inşallah cuma günüde bizim evlilik yıldönümümüz cuma günü dr gidecegimi bilmiyor ona ulturason resmini verecem hediye olarak yeter başkada bişey almıyacam o bana alsın bak belim kırılıyor şuan midem bulanıyor bundan daha zahmetli hediyemi olur demi inşallah sende benim gibi hediye verirsin inşallah ewet ben takmıştım rüyamda yüzügü hamile haberini aldım ogün
ben 50 ml 6gün yaptım yetti tek yumurtam büyüdü oda dr ideal bir yumurta dedi vallada tuttu bide görsemdaha şaka gibi geliyor banaturko kaç ml vuruyordun canım iğnelerei ben 75ml vurdum
günaydın herkese kıslarrr offf bugün 9. günüm kaldı 6 gün zaman geçiyor test günüm yaklaşıyor aşırı iştahım var doymak bilmiyorum gaz problemim var ve arada adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ama hafif şiddette bunların hepsi ilaçlardan da olabilir başka belirti yok ve ben belirti olmadıkça çok üzülüyorum turko cum üzülmelimiyim belirti yok diye((
günaydın herkese kıslarrr offf bugün 9. günüm kaldı 6 gün zaman geçiyor test günüm yaklaşıyor aşırı iştahım var doymak bilmiyorum gaz problemim var ve arada adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ama hafif şiddette bunların hepsi ilaçlardan da olabilir başka belirti yok ve ben belirti olmadıkça çok üzülüyorum turko cum üzülmelimiyim belirti yok diye((
eylülün dokuzunda bayram 12 sindede benim doğum günüm eğer bebeğim gelirse hem bayram şekerim hem doğumgünü pastam olacak :CüvCüv: böle çok mutlu bi hamiş olucam o zaman :kedi:
ben 50 ml 6gün yaptım yetti tek yumurtam büyüdü oda dr ideal bir yumurta dedi vallada tuttu bide görsemdaha şaka gibi geliyor bana
yok canım ya bende hep derdim ya agrılarım geçti pek agrım kalmadı tutmadı mı ne derdim ama biraz midem bulanırdı hergün herkesin illede şikayeti agrısı olacak diye bişey yokkafayı ona takma sen ama benimde test günümden önce iştehım çok açılmıştı ilacı bıraktım bırakalı iştahım geri gitti yaa ben dupaston kullanıyordum çatlatmanında ne gibi etkileri oluyor bilmiyoruz ki pek inşallah hamilesindirde ondan iştahın böyle açılmıştır maşallah çok umutlu ve heyecanlısın tüm yazılarında bunu hisediyorum inşallah güzel haberler vereceksin bizlere
eylülün 10 da benim dogum günüm canım çok yakınızzz :))))))
bende progestan kapsülü vajinadan 2 tane koyuyorum muhakkak progesteron hormonu alıyoruz vücudumuzda onlarında etkisi var eminim herşey test gününde belli olacak ... turkocum mutlu mu ay tam tersi öle donuğum ki kendimide hiç iyi hissetmiyorum bakma tek neşe kayanğım burası burda sizinle mutluyum ben
ikimizde başak burcuyuz bacım o zaman ben geçen sene eylülde bi topik açtım 3000 sayfa filan oldu şu an nerdeyse 2010 a girerken arkadaşlarla topiğin adıda bir çok kişi hamile kalacak (inancımızla-dualarımızla-kürlerimizle) diye sonra bi arkadaş geldi ve yazdı evet bu sene bir çok kişi hamile kalıcak dedi ve gezegenlerden bahsetti ve özellikle başak burçları dedi diğer kıslar da neden biz başak burcu değiliz kalamayacakmıyız dediler o astroloji ile ilgilenen arkadaşta dediki hayır başak burcu bakireliği temsil eder dolayısı ile çoğunlukla başaklar kısırdır(onun tabiri ile) dedi bu yüzden bu sene gezegenlerin etkisi ile hamile kalma şansları yüksek dedi ama 2010 bitecek ben hala kalamadım((
vallahı bende aynıyım günlerdir tek burda moral buluyorum dünde eşim seninki gibi fık fık dedi yok dedim bi isteksiz oldum ki eşimin yanımda yatmmasını istemiyorum eşimden sogudum sanki birde bazı iş streslerini bana yansıtıyor bu halimde ben zaten hormonlarım alt üst şuan garip duygular garip agrılar yaşıyorum oda tuz biber ekeliyor sonrada karnımıokşuyor pişman oluyor ama benim kalbim hemen dogrulmuyor beni anla diyor bende dün dedimki sen beni hiç anlıyormusun nasıl oldugumu merak ediyormusun bi kendine sorsana kalbimi kırıp duruyorsun sen sanki beni çok anlıyorsundedim ilişkiyede yok dedim biraz sogukluk oldu hiç üstüne düşmedim bu ne yaaa çok bencil şu erkekler bazen melek bazen tam şeytan
ayy hiç gülesim yoktu kız başak burçları kısırdır hıı valla ewet bende başak burcuyum ignesiz çocuk tutturamıyorummm :)) darısıda sana burç arkadaşım :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?