gülnihalcim benim progestan cumartesi günü bitmişti zaten yani 4 gündür içmiyorum progestanı neyse haftasonuna kadar bekliycem bakalım kuzunaz inş seninde doğumgünü hediyen bebeğin olur benimde aşılamadan sonra acayip gaz problemim olmuştu
gunaydın kızlar, dun aksam ustu şıddetli bel ve bacak agrısı başladı hasta olucam zannettım 1-2 saat sonrasında koyu kırmızı sonrasında kahve olan kan geldı oyle akıcı degıl sildigimde geliyor ,crinone jel kullanıpta aynı durum başına gelen varmı?
kuzunaz bu günlerde yalının ki sen sarkısını dinleyip duruyorum çok sıkkınım nedense..
canım kanaman devam ettimi eğer etmedi ise inşallah yerleşme kanamasıdır
progesteron hormonu depresyon yapıyor biliyorsun dimi duphaston aldın zaten bide hamilelikte progesteron artar biliyorsun
elifcim teyze kızında jel mı kullanıyordu? Kuzunaz aksam geldi sonra sıldıkce kahverengı bıseyler geldı sımdı bısey yok ama aksam sankı adet olucam sandım kasıklarım bacaklarım belım, hasta oldugumda bıle agrımayan bı sekılde agrıdı..
bacım adet olmadıysan sorun yok bence bunu benim bi arkadaşım daha yaşadı aşılamadan sonra ve ikizlere hamile kaldı ama erken yaşadı o sen kaçıncı günündesin?
asılamanın bugun 13. gunu ,bugunden sonra oyle bı ıhtımal olursa benım ıcın gercekten mucıze gıbı olur cunkı hıc beklemıyorum artık kendımı 2. asılamaya adapte ettım ve rahım fılmı cektırmemıstım once onu cektırcem.
bende agrı kesıcı ıgne yada hap kullanmayı dusunuyorum fazla agrı olmasın,zaten doktorum asılama oncesı cekelım demıstı ben korkuyorum dıye cektırmemıstım ama sımdı önce cektırmek sonra asılamaya devam etmek ıstıyorum..
lover napıyorsun öyle 60 mm felan ay hiç gülesim yoktu:))))))))))))
lover canım rabbim inşallah bu sefer nasip eder valla abcım bizim üzerimize ikinci aşılamayı oldun sonuç alcan nerdeyse maşallah subhanallah benim rahim filminden sonra baya ağrım oldu 5 dakkada bir sancı geliyordu yanarak böle belkide az olan tıkanıklıkları açıyormuş o ilaç ya o yüzden ağrıtmış olabilir benden bi önce çekilen kız resemen ölüp dirildi valla çok kötü oldu ben devlet hastanesinde çekilmiştim o kıza dediki dr eğer şraz tıkanıklıklar varsa onlar açılıyor olabilir dedi[/QUOTE
sorma tez canlıyım siz sonuc alana kadar ben 3.bile yaptırırım bu hızla:) ben özel çektırdım rahım fılmını son teknolıjılı bı alet vardı belkıde ondan rahattım cnm devlet deyınce emınım aletler dah eski ve zorluolar ınsanı tahmın edebılıorum agrıyı şimdi.nedense nefret edıorum devlet hastanelerındne
sorma tez canlıyım siz sonuc alana kadar ben 3.bile yaptırırım bu hızla:) ben özel çektırdım rahım fılmını son teknolıjılı bı alet vardı belkıde ondan rahattım cnm devlet deyınce emınım aletler dah eski ve zorluolar ınsanı tahmın edebılıorum agrıyı şimdi.nedense nefret edıorum devlet hastanelerındne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?