Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

progestan bitmesine rağmen hala test yapmadınmı kaçıncı günündesin canım ? inşallah gelir bayram şekerlerimiz

canım kanaman devam ettimi eğer etmedi ise inşallah yerleşme kanamasıdır

progesteron hormonu depresyon yapıyor biliyorsun dimi duphaston aldın zaten bide hamilelikte progesteron artar biliyorsun

aa böyle bir etki yaptıgını bilmiyordum dupastonun ama bence kocalar daha çok desresyon etkisi taşıyorlar ve bizede o etkiyi bulaştırıp yaşatıyolar..alsanaalsanasmile

elifcim teyze kızında jel mı kullanıyordu? Kuzunaz aksam geldi sonra sıldıkce kahverengı bıseyler geldı sımdı bısey yok ama aksam sankı adet olucam sandım kasıklarım bacaklarım belım, hasta oldugumda bıle agrımayan bı sekılde agrıdı..

bacım adet olmadıysan sorun yok bence bunu benim bi arkadaşım daha yaşadı aşılamadan sonra ve ikizlere hamile kaldı ama erken yaşadı o sen kaçıncı günündesin?

bacım adet olmadıysan sorun yok bence bunu benim bi arkadaşım daha yaşadı aşılamadan sonra ve ikizlere hamile kaldı ama erken yaşadı o sen kaçıncı günündesin?

asılamanın bugun 13. gunu ,bugunden sonra oyle bı ıhtımal olursa benım ıcın gercekten mucıze gıbı olur cunkı hıc beklemıyorum artık kendımı 2. asılamaya adapte ettım ve rahım fılmı cektırmemıstım once onu cektırcem.

hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır da ne aşılamaya ne rahim filmine gerek kalmaz rahim filmi de aynı aşılama gibi yapılıyor çok benziyor rahmi ön plana çıkarıp ilacı enjekte ediyorlar sonra röntgen çekiyorlar o kadar ama verdikelri o ilaç baya ağrı yapıyor yarım saat sürdü benim ama filmden önce ağrı kesici almıştım antibiyotikte kullandım

bende agrı kesıcı ıgne yada hap kullanmayı dusunuyorum fazla agrı olmasın,zaten doktorum asılama oncesı cekelım demıstı ben korkuyorum dıye cektırmemıstım ama sımdı önce cektırmek sonra asılamaya devam etmek ıstıyorum..

GUNAYDIN KIZLAR TAM 1 SAATTIR DUN Kİ YAZDIKLARINIZI OKUYABILDIM.BGN SON KEZ KONTROLE GIDIORUM VE CUMA ALLAHIN İZNIYLE AŞILAMA OLUCAK.RÜYAMDA DOKTORA GITMIŞIM DOKTOR COK IYI YUMURTALARIN 60 MM OLMUS DIO:):):) KAFAYI BOZDUK YUMURTLARLA ANLAŞILANeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

bence ilaç almanıza gerek yok öğle cok bı ağrı olmuyo içeriye sıvıyı verırken adet ağrısı gıbı hıssedıosun bıtınce de ince ince biz sızı oldu bende

lover canım rabbim inşallah bu sefer nasip eder valla abcım bizim üzerimize ikinci aşılamayı oldun sonuç alcan nerdeyse maşallah subhanallah benim rahim filminden sonra baya ağrım oldu 5 dakkada bir sancı geliyordu yanarak böle belkide az olan tıkanıklıkları açıyormuş o ilaç ya o yüzden ağrıtmış olabilir benden bi önce çekilen kız resemen ölüp dirildi valla çok kötü oldu ben devlet hastanesinde çekilmiştim o kıza dediki dr eğer şraz tıkanıklıklar varsa onlar açılıyor olabilir dedi

canım inşallah başka aşılamaya gerke kalmadan hamile kalırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…