kızlar listeyi kim hazırlıyor.beni de ekleyin listeye.yaşım 28,çatlama problemim var.s.a.t:15 temmuz.aşılama tarihim 14 ağustos.sonuç tarihim 28 ağustos dua edin bana da olur mu????
nasrettin hoca bir gün damdan düşmüş geçmiş olsuna gitmişler "benim halimden siz anlamazsınız bana damdan düşen birini getirin demiş"
biz hepimiz birbirimizin halinden anlarız.onun mümin kardeşlerimize dua edelim ki kendimiz için yaptığımız dualarda kabul olsun İnşallah...
kızlar listeyi kim hazırlıyor.beni de ekleyin listeye.yaşım 28,çatlama problemim var.s.a.t:15 temmuz.aşılama tarihim 14 ağustos.sonuç tarihim 28 ağustos dua edin bana da olur mu????
nasrettin hoca bir gün damdan düşmüş geçmiş olsuna gitmişler "benim halimden siz anlamazsınız bana damdan düşen birini getirin demiş"
biz hepimiz birbirimizin halinden anlarız.onun mümin kardeşlerimize dua edelim ki kendimiz için yaptığımız dualarda kabul olsun İnşallah...
bilmiyorum ki canım ya benim pek bi sorunum yok öyle bide sen işyerindesin zor oluyordua allah yardıöcın olsunkıslar yaaa bu gaz sorunu hiç bitmicekmi he turko ne diyorsun sürekli sürekli hava solu içim sanki yaa
belkide kendiliginden tutar bellimi olur canım bolca dua etbenim ikinci aşılamada ekime kalcak yaaa
bayramda ilaç kullansamda yumurta takibi yaptıramam zaten bayramın haftasına da kız kardeşimin düğünü var eylülüde boş geçicem ben bu durumdamafoldumben
erkekler işte öyle benciller öyle bitaneside beim başımda allahtan onda sorun yok yoksa ne yapardım diye hep düşünmüşümdür bir arkadaş söylemişti biz ilişkilerden 2 saat önce eşime sıkı kahve içiriyordum spermi hareketlendirirmiş galiba bol fıstık yedi bide hep kahve içirdim 2 saat önceden şükür kurtulduk gibiah arkadaşım benim kocamı ikna edemiyorum ki ben bana ne işlemler yapılıyo nakadar canım yanıyo dur bende bi gideyim demiyo. ben ne söylesem anlatamıyorum bana nolursa olsun mümkünse o hiçbişey yapmasın öyle bi duyarsız davranıyo kızıyorum bazen ama napcan
canım malasef herkese o piyango vurmuyor benimkide bencilallah allah nedenmiş o neden bişi yapmıo.ben 2 günde bir hastaneye gıdıorum ya bu sıcakta metrobusle gıdıorum park sorunu var dıe arabayı almıorum aksam kocama dıorum valla ne ezıyet cekıorum dıe o da bılıo şu yapılcak dedım mı hemen koşuo gıdıo hastaneye
aynı gün aşılama olmuşuz umarım tutar cnm
ilker özge nasılsın adet falan olmadı demi
ilker özge nasılsın adet falan olmadı demi
aynı gün aşılama olmuşuz umarım tutar cnm
inşallah o kadar acı çektikten sonra tutmazsa gerçekten yıkıcı olur...ama Allah'tan ümit kesilmez...
hayır cnm olmadım göğüslerim çok kötü oldu yalnız
canımcım sen ebeymişsin bilirsin; benim doktor benim adet olmamı beklemedi. bir gün vardı adetime aşılama yaptı. ne iş anlamadım. senin de mi öyle oldu???ben ciddi bir büyük abdest sorunu yaşıyorum ilaçta kullanamıyorum. ne yapacam bilmiyorum....
kızlar galiba ben kafayı yedim.bugün benim aşılamadan sonra 14.günüm.11.gün hem idrar hem de kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı doktorum da bekle biraz demişti ya.ben bu sabah idrar testi yaptım.bana öyle gelmiyorsa eğer 2.çizgi çıktı.ama eşim yok ve kimseye gösteremiyorum.emin olamadım.bunlar galiba gebelik değil kafayı yeme belirtileri:)))
benim ara ara birazcık midem bulanır birazcıkta belim agrırdı okadar şidedetli agrılarım yoktu 2. çizgiyi gördüğümdeturko senin başka nasıl belirtilerin vardı sancıda başka
kızlar galiba ben kafayı yedim.bugün benim aşılamadan sonra 14.günüm.11.gün hem idrar hem de kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı doktorum da bekle biraz demişti ya.ben bu sabah idrar testi yaptım.bana öyle gelmiyorsa eğer 2.çizgi çıktı.ama eşim yok ve kimseye gösteremiyorum.emin olamadım.bunlar galiba gebelik değil kafayı yeme belirtileri:)))
ya evet silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?