Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yanı 100 spermden 1 tanesi düzgün demek bizim sonucta diğerlerinde bozukluk oldugu ıcın zaten işe yaramıo yumurtaya ulaşamıo ulaşsada kabugunu delemıo.en az 4 hatta doktor bana 5 olmalı ded

bi siteden alıntı kızlar:
Özellikle erkeğe bağlı ve nedeni açıklanamamış kısırlık olgularında tüp bebek tedavisinden önce tercih edilen tedavilerin başında Aşılama Tedavisi gelmektedir
Aşılama ovülasyon problemi olan kadınlarda tercih edilmemelidir. Bu tip hasta grubunda bir an evvel tüp bebek tedavisi uygulanmalıdır.
Erkeğin sperm analizi sonuçları normal ya da normale yakın olmalıdır
Sperm Analizi için Normal Değerler :
Yoğunluk: >2.0 ml
Konsantrasyon: >20 milyon/ml
Toplam Hücre: >40 milyon
Motilite (Hareketlilik): ~ % 50
Morfoloji (Normal Şekil): ~ % 30
PH: 7,2 – 8
Canlılık: ~ % 75
Beyaz Kan Hücreleri: ml’de 1 milyondan az

arkadslar görüp ekler senıde listeye allah tez zamanda versin bi bebek inşallah

aynı gün aşılama olmuşuz umarım tutar cnm

kıslar yaaa bu gaz sorunu hiç bitmicekmi he turko ne diyorsun sürekli sürekli hava solu içim sanki yaa
bilmiyorum ki canım ya benim pek bi sorunum yok öyle bide sen işyerindesin zor oluyordua allah yardıöcın olsun
benim ikinci aşılamada ekime kalcak yaaa
bayramda ilaç kullansamda yumurta takibi yaptıramam zaten bayramın haftasına da kız kardeşimin düğünü var eylülüde boş geçicem ben bu durumdamafoldumben
belkide kendiliginden tutar bellimi olur canım bolca dua et

erkekler işte öyle benciller öyle bitaneside beim başımda allahtan onda sorun yok yoksa ne yapardım diye hep düşünmüşümdür bir arkadaş söylemişti biz ilişkilerden 2 saat önce eşime sıkı kahve içiriyordum spermi hareketlendirirmiş galiba bol fıstık yedi bide hep kahve içirdim 2 saat önceden şükür kurtulduk gibi
canım malasef herkese o piyango vurmuyor benimkide bencil
aynı gün aşılama olmuşuz umarım tutar cnm

inşallah ikinizdende güzel haber gelir bize

hayır cnm olmadım göğüslerim çok kötü oldu yalnız

canımcım sen ebeymişsin bilirsin; benim doktor benim adet olmamı beklemedi. bir gün vardı adetime aşılama yaptı. ne iş anlamadım. senin de mi öyle oldu???ben ciddi bir büyük abdest sorunu yaşıyorum ilaçta kullanamıyorum. ne yapacam bilmiyorum....

adetine bir gün kala mı yaptı bunu hiç duymadım zaten o tarihe ne folikül kalır ne bişey sonra adet mi oldun peki?

[QUOTE=turko;

belkide kendiliginden tutar bellimi olur canım bolca dua et

turkocum hani geçengün sana ağrımdan bahsetmiştim sol kasığımda. iki gün arayla kan testi yaptırdım maalesef bebişten değilmiş. ikiside 0,100 çıktı. kist var demekki 4-5 güne adet te olurum zaten.sana heber vereyim dedim canım..
senağlama:a015:

kızlar galiba ben kafayı yedim.bugün benim aşılamadan sonra 14.günüm.11.gün hem idrar hem de kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı doktorum da bekle biraz demişti ya.ben bu sabah idrar testi yaptım.bana öyle gelmiyorsa eğer 2.çizgi çıktı.ama eşim yok ve kimseye gösteremiyorum.emin olamadım.bunlar galiba gebelik değil kafayı yeme belirtileri:)))

silik mi çıktı

turko senin başka nasıl belirtilerin vardı sancıda başka
benim ara ara birazcık midem bulanır birazcıkta belim agrırdı okadar şidedetli agrılarım yoktu 2. çizgiyi gördüğümde

turkocum hani geçengün sana ağrımdan bahsetmiştim sol kasığımda. iki gün arayla kan testi yaptırdım maalesef bebişten değilmiş. ikiside 0,100 çıktı. kist var demekki 4-5 güne adet te olurum zaten.sana heber vereyim dedim canım..
senağlama:a015:[/QUOTE]
kaçıncı günündü ki kan testi yaptırdın belki daha erkense yükselir belli olur hemen üzülme

eminmisin canım silik çıktıysa gözün aydın hamilesin :teytey:a.s.

zaten hamile olmasan o çizgiyi hiç göremezdin benimkide çok silikti hayal görüyorum demiştim ben de 2 gün öncesinden yapmıştım tek çizgi çıkmıştı 2 gün sonra yaptıgımda zar zor gözüken 2. çizgi ertesi sabah daha belirgindi tebrik ederim şimdiden ozamancanımyaa:hooray::dance:a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…