Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
adetine bir gün kala mı yaptı bunu hiç duymadım zaten o tarihe ne folikül kalır ne bişey sonra adet mi oldun peki?

evet şimdi burdan okuyorum herkesin farklı olmuş ama benimki daha farklı oldu.ne olacak şimdi ben anlamadım.Adet olmadım hiçbir belirtiside yok .iştahım açık meyve tüketiyorum habire...
ama şimdi ben zaten normalde adet olamıyorum diye gittim doktoruma ben farlutal verir dönerim dedim o öyle yapmadı. sende kist var dedi hemen enjektörle kisti aldı.bana puregon verdi 6 gün 75 ml göbekten yapıldım.6gün sonra gittim 3 gün daha aynı dozda vurul.3.günün akşamı gece 22 de çatlatma iğnesi vurdur.14 ağustos gündüz saat 10 da aşılama yapacağız dedi.hepsini yaptım bekliyorum.progestan verdi oda bu sabah sahurda yuttum sonuncusunu.günde 3 tane alıyordum iftar yataken birde sahurda.bekliyoruz bakalım ne olacak.bindik bir alamete gitmeyiz inşallah kıyamete....eyvahedigeldismile

kisti nsl aldı ya polip filan mıydı rahim ağzında

ilaç bittikten 2-3 gün içinde adet oluyosun ama inşallah sen olmazsın tabi. tutmuştur inşallah.2 gün sonra adet olmazsan test yaptırabilirsin bence..

kisti nsl aldı ya polip filan mıydı rahim ağzında

yumurtalıktaydı sıvı şeklindeydi ve yumurtalığını tamamen kaplamış dedi eğer almazsam buraya yapışır yumurtalığını almak zorunda kalırım dedi.daha önce de oluşuyordu ufak tefek kistler bi dupasthon bi farlutal veriyordu her ay farklı ilaçları veriyordu adet oluyordum.iki ay düzeliyordu adetim sonra bir daha başlıyorduk...:çok üzgünüm:

kızlarrr ben heyecandan ölücem acaba hamilmiyim deilmiyim die yarın öğleden sor sonuç alcam hem korkuyorum hem seviniyorum ya deilsem .... bira da adet sancısı gibi ara ara sancım var bilmiyorum ya kızlr birbirimize dua edelim rabbim hepimizin kucağını doldursun

inşallah hamilesindir rabbim bebişini vermiştir inşallah sana bu ay...
bizede :Saruboceq::Saruboceq:haber vermeyi unutma ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…