kızlar sohbete katılmak istiyorum ama karnım agrıyor nedense yoktu böyle bişey ya kasılıp duruyorum fanu yarın inşallah güzel haberini bekliyoruz rabiak kalbini ferah tut sonradan yükselmi olabilir degerin iyi geceler kızlarrr
dinlen turkocum sen dikkat et kendine.. bebişini rahat ettir annesi[/Qsaol canım yarın görüşürz inşallah kendimi şimdi iyi hissetmiyorum iyi geceler dilerim hepinizin umtlarıda elinizde karnınızda can bulur ve bebişlerinize en kısa sürede kavuşursunuz inşallahh
rabiak senide çok merak ediyorum 2. çizgiyi gördüğümnn için senden güzel haberler gelecek diye düşünüyorum
ilker öge günaydın durumun nasıl sen hamilemisin degilmisin çözemedim ne durumdasın canım sen
2 gün sonra test günüm ama deiilim gibi yani ben bişey hissetmiyorum sadece hafif bel ağrım var ara ara da kasıklarıma batma oluyor ama çok deil senin de böyle olmuş muydu?
ben pek bi batma falan hisssetmedim ama bel agrım oldu bellimi olur belkide hamilesindir inşallah umutsuz olma..
kuzunaz senmiydin tam hatırlayamıyorum sanki rüyamda senin hamile haberin geliyor burada çok sviniyoruz artık bunlar sohbet konularımız rüyalarımızada girer oldu..inşaallah gerçek olur FANU senin haberinide merak ediyorm hadi bizide sevindir sende sevin inşaşşalh bugün gelecek olan habere
burda konuşuyoruz ben herşeyi hamilelik belirtisi sanıp anlatıyorum ya size ondan görmüşsündür canım bilinç altı o kadar baskıcıyımki ay şu belirtim var bu belirtim var derken rüyana bile girmişim :))) sen nasılsın dün akşam kendini iyi hissetmemişsin nasıl oldun
daha kötü olmuştum adet olacak gibi karnımın eti yere dökülüyordu sanki şükür yattım geçti...bu arada bellimi olur inşallah hamilesindir gerçek verirsin inşallah bu haberi
bende yarın keseyi görmeye gidecem inşallah görürüz..içim ozaman rahatlar biraz şimdii şaka gibi
inşallah vardır canım ya bugün kaçıncı günün şmdi sizlere günler geçmek bilmezçok geçmiş olsun canım ama olur bunlar hamiş kalmak kolay değil bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum gerçi size yansıtmasamda bu hafta her sabah böleyim uykusunu tam almamış yorgun bitkin biriyim kaç gündür şu yarında bitsede cumartesi bi dinlensem başım ağrıyor gözlerim acıyor geceleride çok iyi uyuyamıyorum normalde ben deliksiz uyurdum hep söylerdim bunu ama nazar değdirdim kendime bu haftayı bi atlatsamda dinlensem inşallah ve inşallah bebeğim vardır
aminnnnnnnn canım cümlemizinde inşallahhhhhhkeseyi görüceksin sonra pıt pıt atıcak kalbi :)) sonra pipisini görüceksin inşallah sonra doğduğunu sünnetini torunlarını inşallah rabbim sana eşine evlatlarına uzun ömür versin sağlık ve huzur versin eşinle ağız tadı versin kısacası ne muradın varsa onu versin canım benim
bugün fanudan güsel haber alcaz inşallah
inşallah vardır canım ya bugün kaçıncı günün şmdi sizlere günler geçmek bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?