Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar neden bukadar sakin bugün topigimiz yatıyormusunuz ben işç yapıyorum ara ara gelip yokluyorum burayı..

cumartesi idrar testiyapma çıkmaz üzülürsün bende 12.günü yaptım tek çizgiden başka bişey yoktu 14.gün çıktıi

ciddimisin bacı bi denesem diyorum ya salıya kadar mı sabretcem bacım cumartesi idrar testi yaparım diye avutuyordum kendimi

off turko nerdesin bacı hamile hamile ne işi yapıyorsun ya boşver varsın ev batsın oğluşundan önemlimi bacım ben ölüyom valla ya uykusuzum gözlerim acıyo ama eskiden kafamı oturduğum koltukta geri yaslasam uyurdum bu bir haftadır uyuyamıyorum ve kalp çarpıntım var dün geceden beri çok yemek yediğim içinmi bide ağzım kuruyo amannn bu neydi ya ben daha öncede puregon kullandım 300 ml bi tek çatlama iğnesi olmadım sadece çatlama iğnesimi yapmış olabilir bunları bana hiç iyi değilim keşke bebeğim olsa hepsine razıyım hemde ben hamile kalır kalmaz endokrine gidip tiroidlerime ve insülinime baktırmam lazım çünki sorunlu ayrıca iyi kolestrolümde düşükmüş buda kötü kolestrolün yüksek olması kadar kötü diyet ve yürüyüş verdi dr ama uygulayan kim

valla yapmak zorundayım eşim çok titiz gördüğü en ufak şeyi söyler canımı sıkar birde kızım var onunla ilgilenmek zorundayım tuvalete alıştırıyorum bazen çok uykum geliyor uyutmuyor beni anne kalk suanne şu anne bu uyuyamıyorum birde ekstradan alt katta kaynana var ona yardım et derken gelde yat işte

gerek kalmadı canım kırmızı kart gördüm malesefsenağlama

canım ne diyim üzüldüm herkes gibi sanada valla sözüm kalmıyorki ne diyim 5 gün sonra bende negetif alırsam eğer o zaman beni kim avutucak senağlama

kaynana altındada olsa üstündede olsa aynı evdede olsa çok zor dimi aman aman eşin titiz dir muhakkak benim eşimde çokk titiz ama böle zamanlarda seni idare etmeli heleki çocuk istiyorsa

turko dün merdiven çıktım indim ve sonra yürüyemedim bacım kasıldım kaldım bacaklarım tutuldu bacaklarımın üst kısmı kasıldı böle çok tuhaf oldum off herşeyi hamileliğe bağlıyorum bende ,(((

eşim bazen anlayışsız dayranır malesef ama agır kaldırtmaz bana erkek milleti ne anlayacaklar ne agrılamız oldugundan onlara hazır bir bebek veriliyor kucaklarına okadar

kaydirigubbakcemile5şu salı gelseydi bizde iyce merak ettik haaa kuzuuuu rüyama girer oldun artık inşlllaah hamilesindir canımmmmmmmmm çok istiyorum inan ne kadar çok istedigin böyle pkolojilerden belli belkide dedigin gibi hamileliktendir pkolojik degildir inşallahh

biliyorum eminimki herkes birbirinin hamile kalmasını çok istiyor bacım burda ama inşallah hamileliktendir bütün bunlar bende masamda biraz kestiriyorum başım çok ağrıyor

kızlarrrr biraz sora sonuç almaya gidicem 13:30 da sonuç alacam sabaha kadar uyuyamadımeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…