kızlarrrr biraz sora sonuç almaya gidicem 13:30 da sonuç alacam sabaha kadar uyuyamadımeyvahedigeldismile
Mrb kızlar ya turkko benim karnım geceleri çok ağrıo sendede ağrı var mı?
canım muahkkak bizi haberdar et inşallah hamilseindir varmı bir belirti?
ewet dün akşam kötü oldum 3 sayfa önceki yerdede yazmıştım kötüyüm çıkıyorum diye bu arada sana biryer söyleyimde ora gir bak hafta hafta gebelik resimleri, falan neyne.com buraya gir sag tarafta hafta hafta gebelik yazan yeri tıkla tatlımMrb kızlar ya turkko benim karnım geceleri çok ağrıo sendede ağrı var mı?
kızlarrrr biraz sora sonuç almaya gidicem 13:30 da sonuç alacam sabaha kadar uyuyamadımeyvahedigeldismile
kızlar herkese merhaba.
fanu inşallah bugün güzel haberler verirsin bize de keyfimiz yerine gelir inşallah...
bende sabah eczaneye gittim. folbiol ve coaspirin almaya...
ama dayanamadım ve 2 tane de gebelik testi aldım. yarın sabah bir tanesini deniycem bakalım.
yarın aşılamamın 12. günü oluyor. idrar için erken bir zaman ama bazılarında çıkıyormuş işte ne biliyim ya zaman azaldıkça psikopata bağlanıyorum galiba...
kızlar herkese merhaba.
fanu inşallah bugün güzel haberler verirsin bize de keyfimiz yerine gelir inşallah...
bende sabah eczaneye gittim. folbiol ve coaspirin almaya...
ama dayanamadım ve 2 tane de gebelik testi aldım. yarın sabah bir tanesini deniycem bakalım.
yarın aşılamamın 12. günü oluyor. idrar için erken bir zaman ama bazılarında çıkıyormuş işte ne biliyim ya zaman azaldıkça psikopata bağlanıyorum galiba...
aynen bende psikopata bağlandım ölüyorum sıkıntıdan bende 12. günümde yani cumartesi günü test yapmayı düşünüyorum evde sanırım 12. günde 50 lerde olması gerekiyor hcg nin ona göre duyarlı bi test alsaydın keşke canım
yeni hamile bir arkadaşım var oda adet günü yapmış ertesi gün yapmış çıkmamış...
ama hamile :)))
fanu gelseydi yaaaa acıktım fanuyu bekliyorum neyse bişeyler atıştırana kadar gelir belki oruçta tutamıyorum bişey olur diye allah affetsin içim rahat degil ama
bide progestan kullanıyorum ben bugün bitiyor. bu ilacı kullanan varmı arkadaşlar?
bende 200 mg olanını alttan 2 kapsül koyuyorum içinde 30 tane var en son test günümde koyucam sen sanırım güşük mg lı 30 adet olanı günde 3 defa içiyorsun o yüzden bitti bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?