Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb kızlar ya turkko benim karnım geceleri çok ağrıo sendede ağrı var mı?

canım dün gece turkonunda çok ağrısı olmuş haberin olsun rahat ol benim bi arkadşaımda öyleydi şu an 32 haftalık hamile amşallah rabbim sizede nasip etsin o günlere gelmeyi doğurmayı darısıda bize inşallah

Mrb kızlar ya turkko benim karnım geceleri çok ağrıo sendede ağrı var mı?
ewet dün akşam kötü oldum 3 sayfa önceki yerdede yazmıştım kötüyüm çıkıyorum diye bu arada sana biryer söyleyimde ora gir bak hafta hafta gebelik resimleri, falan neyne.com buraya gir sag tarafta hafta hafta gebelik yazan yeri tıkla tatlım
kızlarrrr biraz sora sonuç almaya gidicem 13:30 da sonuç alacam sabaha kadar uyuyamadımeyvahedigeldismile

biran önce haber ver ben aşagıya iniyorum oraları temizlicem ama gelip okuyacam ara ara çok merak ettim inşallah güzel ahber alırsın canım yaa

kızlar herkese merhaba.
fanu inşallah bugün güzel haberler verirsin bize de keyfimiz yerine gelir inşallah...

bende sabah eczaneye gittim. folbiol ve coaspirin almaya...
ama dayanamadım ve 2 tane de gebelik testi aldım. yarın sabah bir tanesini deniycem bakalım.
yarın aşılamamın 12. günü oluyor. idrar için erken bir zaman ama bazılarında çıkıyormuş işte ne biliyim ya zaman azaldıkça psikopata bağlanıyorum galiba...

canım ben 12. gün yaptım çıkmadı 14. günde hayal gibiydi çok az zorla görünüyordu sonra boş yere üzülme anlıyorum bende sizin gibiydim 12. günü yaptım duramadım ama koca bir tek çizgi çıktı beni yanıttı

aynen bende psikopata bağlandım ölüyorum sıkıntıdan bende 12. günümde yani cumartesi günü test yapmayı düşünüyorum evde sanırım 12. günde 50 lerde olması gerekiyor hcg nin ona göre duyarlı bi test alsaydın keşke canım

valla normal basit bir test aldım. aldığım testlerin parası beni aştı valla artık farklı farklı eczanelerden alıyorum test alırken...

benimki kaçlardaydı bilmiyorum ama hiç çıkmadı tek çizgiydi hassas test ti oda siz bilirsiniz benden söylemesi illede merakımız gitsin diyorsanız yapın benim gibiboshayallersmileboshayallersmile

fanu gelseydi yaaaa acıktım fanuyu bekliyorum neyse bişeyler atıştırana kadar gelir belki oruçta tutamıyorum bişey olur diye allah affetsin içim rahat degil ama

fanu gelseydi yaaaa acıktım fanuyu bekliyorum neyse bişeyler atıştırana kadar gelir belki oruçta tutamıyorum bişey olur diye allah affetsin içim rahat degil ama

turko ben öğle yemeğimi yiyemedim iştahım gitti yarım çorbanın yarısını içemedim bide soğanlı salata çekti canım azcık ondan yedim iştahım geri kaçtı anlayacağın

bide progestan kullanıyorum ben bugün bitiyor. bu ilacı kullanan varmı arkadaşlar?

bende 200 mg olanını alttan 2 kapsül koyuyorum içinde 30 tane var en son test günümde koyucam sen sanırım güşük mg lı 30 adet olanı günde 3 defa içiyorsun o yüzden bitti bugün

birde bişi dicem size benim ateşim dün akşam 37 ve bu şu an 36,8 kıslar aslında sabahları ölçmek gerekiyor yumurtlamadan sonra ateş yüksekse düşmüyorsa hamilelik oluyor en samimi arkadaşımdan biliyorum oda ateşini ölçerek yumurta takibi yapmıştı ben unutmazsam eğer yarın sabah ölçücem ateşimi benim hep düşük çıkardı gün içinde bile 35,4 filan olurdu üzülürdüm yüksek değil diye ama inşallah hamişimdir

bende 200 mg olanını alttan 2 kapsül koyuyorum içinde 30 tane var en son test günümde koyucam sen sanırım güşük mg lı 30 adet olanı günde 3 defa içiyorsun o yüzden bitti bugün

benimki 100mg mış canım. bende günde 3 tane alttan kullanıyorum bugün bitiyor. bu ilaç bitince eğer hamile değilsem kaç günde adet olunuyo acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…