bende öyle olmuştum geçti demiştim sana hatırlıyormusunturko ben öğle yemeğimi yiyemedim iştahım gitti yarım çorbanın yarısını içemedim bide soğanlı salata çekti canım azcık ondan yedim iştahım geri kaçtı anlayacağın
bende 200 mg olanını alttan 2 kapsül koyuyorum içinde 30 tane var en son test günümde koyucam sen sanırım güşük mg lı 30 adet olanı günde 3 defa içiyorsun o yüzden bitti bugün
benimki 100mg mış canım. bende günde 3 tane alttan kullanıyorum bugün bitiyor. bu ilaç bitince eğer hamile değilsem kaç günde adet olunuyo acaba?
bende öyle olmuştum geçti demiştim sana hatırlıyormusun
progestan çok uyku verir ben onu içince sahoş gibi oluyorum dr sordum ilacın etkisiymş reçetede yazıyor zaten uyku hali verir diye şükür budefa ben dupaston kullandım
bende pkoluyum bakın 2. geliyor merak etmeyin en çok başarı saglanan hastalıkmış bu pkoben geçen ay adet olmak için kendi kafama göre içtim onu canım bitince 3 gün sonra adet oldum bazıları günü gelince progestan kullandığı halde olmuşlar yanlış anlamadıysam ama ben progestan kullanırken adet olunmayacağını biliyorum bırakında bi kaç gün içinde olur diye biliyorum ben inşallah hamileyizdir test günlerimiz aynı seninle ve pko luyuz inşallah kalırız
evet canım şimdi söyleyince hatırladım ben sana çok iştahım açık demiştim sende benimde açık iştahım ama sonra gitti demiştin belkide ilaçların etkisi azalıyor ondan ... evet progestan uyku manyağı ediyor insanı ama biz içmiyoruz vajinadan kouyoruz canım acaba yinede öyle etkilermi
kızlar malasefflmaz: aşılamam tutmadı çok kötüyüm delirecek gibiyim ne yapcamıda bilmiyorum ama çok kötüyüm değer 1.2 inde altındaymış
simeray sana bişi sorucam canım progestanı alttan koyduktan sonra ne kadar yatıyorsun bana hemşire yarım saat yat sonra kalkabilirsin dedi o geri gelir ama korkma emeceğini emer rahim dedi kalkınca zaten geri geliyor beyaz beyaz hatta ertesi gün bile teharet alırken geliyor ve yağ gibi dimi zaten fıstık yağı içeriyormuş progestan ilacı öyle yazıyor bide sırf bu yağlı gibi olan geri gelen ilaçtan akıntım varmı yokmu takip edemiyorum sende akıntı oluyormu
kızlar malasefflmaz: aşılamam tutmadı çok kötüyüm delirecek gibiyim ne yapcamıda bilmiyorum ama çok kötüyüm değer 1.2 inde altındaymış
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama napıcaz ya ne kadarda ümitlenmiştik allahım sen sabır ver bize ya çok üzüldüm canım ve bende aynı sonucu alıcam gibi geliyor artık bu aşılama yönteminde çok şans yok sanırım bu kadar kişinin arasında iki hamişimiz var sadece senağlamasenağlamasenağlama
valla canım ben yatmıyorum bile... ama parmağımla iyice içeri itiyorum sonra da fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum bir süre. zaten sonra geri çıkıyor beyaz beyaz o zaten gerekli olanı alır. bende akıntımı takip edemiyorum bugün bitiyor bakalım... yarın bakıcam durumlar nasıl?
göğüslerimdeki hassasiyet azaldı ve sivilcem çıktı dün.
eşim sivilceyi gördü tamam belli oldu dedi. moralim bozuldu aslında ama kendimi dik tutmaya çalışıyorum...
bilmiyorum doktoru aradım erken yapmışın dedi günün geçince yine yaptır dedi sizce yükselirmi ihtimal varmı böle olan yani önce negatif çıkıp sora pozitif çıkan varmı
bilmiyorum doktoru aradım erken yapmışın dedi günün geçince yine yaptır dedi sizce yükselirmi ihtimal varmı böle olan yani önce negatif çıkıp sora pozitif çıkan varmı
fanucum ne diyecegimi bilemedim şimdi rabbim zamanını bekliyor sizin sabrınızı deniyor galiba canım sabırlı ol üzülme canım yaakızlar malasefflmaz: aşılamam tutmadı çok kötüyüm delirecek gibiyim ne yapcamıda bilmiyorum ama çok kötüyüm değer 1.2 inde altındaymış
umutla yaşamak bile okadar güzelki ben rabbimden sadece bişi istiyorum o da bebek allahım ne olursun mucize olsun diyorum bilmiyorum kızlar çokkkkkkkk kötü bu duyguuu
umutla yaşamak bile okadar güzelki ben rabbimden sadece bişi istiyorum o da bebek allahım ne olursun mucize olsun diyorum bilmiyorum kızlar çokkkkkkkk kötü bu duyguuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?