kızlar benim adet günüm 31 .doktor günün geçince yaptır demişti bende 14. günü falan yapıp çıkanlar var die yaptırdım oda 1.2 nin altındaymış kızlar yükselme ihtimali yokmudur doktoru aradım günün geçince yine yap dio bilmiyorummmmafoldumben
eğer 31 ağustossa kastettiğin tarih çok erken yaptırmışsın tabiki çıkmaz...
umutla yaşamak bile okadar güzelki ben rabbimden sadece bişi istiyorum o da bebek allahım ne olursun mucize olsun diyorum bilmiyorum kızlar çokkkkkkkk kötü bu duyguuu
smgee yine çogalamadık ikimiz başbaşa kaldık yaaa
galıba fanunun 14 veya 15 . gun bgn aşılamadan sonra
yaa evet ya inşallah burdaki erkes hamile kalır. bizden başka hamile yok dimi.ilerözgeninki daha bellli deil
evet canım aşılama 12 ve 13 de oldummheralde 14 15 gün oluyo çıkmama ihtimali varmı kızlar yaaaaaaa
fanuuu canım sakın sakın rabbimden sadece bişi istiyorum deme sakın beni yanlış anlama sakın ama dua ederken bile kelimelerimizi seçmemiz lazım rabbimden tek dileğim tek istediğim demek doğru değil yaşadığımız sürece allahtan istedikleirmiz bitmez bizim ben bu kelimeyi konuşmaya korkarım çünki düşünsene bebeğimiz olur sağlıksız olur bu sefer onun sağlığını isteriz o olur başka bi dert gelir allah vermesin ama şu an en çok istediğim şey diyelim biz bebekler için allah yardımcımız olsun hepimizin
fanu canım benim adet tarihimde 2 ağustos ama bana dr aşılamamın 15. gününü yani ayın 31 ini test günü olarak verdi canım allah bilir ama olsa çıkardı 14. günde sen sabret bekle bakalıma det olucakmısın progestan kullandınmı hiç
aşılaman ne zaman olmuştu fanu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?