Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
FANU çok üzüldüm ya ama herşeyin hayırlısı öyle düşün biliorum ne desek boş ama sen yinede dua et bol bol

eğer 31 ağustossa kastettiğin tarih çok erken yaptırmışsın tabiki çıkmaz...

umutla yaşamak bile okadar güzelki ben rabbimden sadece bişi istiyorum o da bebek allahım ne olursun mucize olsun diyorum bilmiyorum kızlar çokkkkkkkk kötü bu duyguuu

fanuuu canım sakın sakın rabbimden sadece bişi istiyorum deme sakın beni yanlış anlama sakın ama dua ederken bile kelimelerimizi seçmemiz lazım rabbimden tek dileğim tek istediğim demek doğru değil yaşadığımız sürece allahtan istedikleirmiz bitmez bizim ben bu kelimeyi konuşmaya korkarım çünki düşünsene bebeğimiz olur sağlıksız olur bu sefer onun sağlığını isteriz o olur başka bi dert gelir allah vermesin ama şu an en çok istediğim şey diyelim biz bebekler için allah yardımcımız olsun hepimizin

fanu canım benim adet tarihimde 2 ağustos ama bana dr aşılamamın 15. gününü yani ayın 31 ini test günü olarak verdi canım allah bilir ama olsa çıkardı 14. günde sen sabret bekle bakalıma det olucakmısın progestan kullandınmı hiç

evet canım aşılama 12 ve 13 de oldummheralde 14 15 gün oluyo çıkmama ihtimali varmı kızlar yaaaaaaa

inşallah dileğimiz çıkması yonunde inşallah hamılesındır ama 15.gun zaten doktorların test yapabılırsınız dedıklerı gun dımı kızlar sizde ne dedıler ben 15.adet oldum bide

doğru söylüyosun canımm

kızlar benim adet tarihim ayın 15 indeydi ben ayın 10 unda yptırdım kan testi yani 5 gün önce zaten aşılamadan sonra 15. gün kesin sonuç çıkıo ama ben 13. gün yaptırmıştım

ya kızlar ben sunu anlamıorum bıde bız bu progestanı neden kullanıoruz aşılamadan sonra kullanmasam nolur ki bilen var mı

evet kulandım 3 vy 4 gün oluyo biteli proğesteron

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…