Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hımm doktorumun bana verdiği tarihte o zaten yani aşılamayı sayarsan 15. gün saymazsam 14. gün oluyor beklesemmmi acaba off çok kararsız kaldım

benim sonuç negatif (((((((((

slm kızlar nasılsınız ? giremedim nete 2 gündür rahatsızdım biraz ne var ne yok topigimizde şimdi 2-3 sayfa okudum fazla geriye gidemedim ne kadar çok şey yazmışınız ilkerözge çok üzüldüm canım ya canını sıkma desemde maalesf olmuyor inşlhh bidahaki denemede olur canım kızlar bu arada fanu ne yaptı hamilemi test yaptırdımı diger arkadaşlar test yapan oldumu bu 2 günde sonuçlar nasıl ayy merak ediyorum çok geriye gidemedim okuyamadım yazdıklarını...

valla allah güç kuvvet versın bize.ben 3. aşılamayı zaten istemıorum inşallh gerek kalmaz ama tup bebek denıcem ara verdıkten sonra

amin canım cümlemize bende senin kafadanım 2. aşılamayı olduktan sonra bende 3. aşılamayı düşünmüyorum tüp bebk düşünüyorum valla çok yoruldum yolun daha başındayken bile...

ya bnim yarım saattide geçti gece ölüyrm sandım bugün aşılamamın 7 günü çok kafam karışık neyapacm bilmyrm 1 eylülde ögrenecm sonucu inş iyiye işarettir

kızlarrrr ben geldimm çok şükür gördüm keseyi rabbimsizlerede nasip etsin inşallahhhhh bayramdan 2 gün sonrada kalp atışını duymaya gidecem inşallahh

merhaba kızlar... önce hatırlatayım benim eylülde aşılamam var. doktorum adetinin 2. günü gel demişti. ama terslik ya hafta sonu adet olacağım. p.tesi de resmi tatil. 2. günü gidemeyeceğim yani. doktorumu aradım adet olduğun gün beni ara ben sana yapman gerekenleri anlatırım dedi. benim pek içime sinmedi ama ne yapalım... böyle terslikle başlıyor aşılama süreci ya inşallah hayırlı sonla biter...

kızlarrrr ben geldimm çok şükür gördüm keseyi rabbimsizlerede nasip etsin inşallahhhhh bayramdan 2 gün sonrada kalp atışını duymaya gidecem inşallahh

hadi gözün aydın turko demek keseyi gördüm nasıl bi duygu ya gerçi senin 2. ama yinede farklıdır demi canım inşlhh biran önce minik kalp atışlarınıda duyarsın...

inşallah canım bu defa tutturacaksın inşallahhh
TURKO ne zaman gelicek bileniniz var mı?
geldiiim canım aanneme ugradım dr 2 tane düşük ignesi verdi birini bugün ötekini 10 gün sonra yaptır diye ondan geciktim canım şimdide siz yoksunuzz
aamannn turko nerde kaldı gelmedı hala

geldimm siz nerdesiznizzzzzzzzz

hadi gözün aydın turko demek keseyi gördüm nasıl bi duygu ya gerçi senin 2. ama yinede farklıdır demi canım inşlhh biran önce minik kalp atışlarınıda duyarsın...

canım çok tşkr ederim gelirken sizlerede dua ettim rabbim sizlerede nasip etsin inşallahhh inan ilk çocugummuş gibi heyecanlandım bu günü iple çektim bir kızım var ama yinede ilk gibi heyecan yaşıyorsun kalp atışlarını bayramdan sonraya kaldı artık gün geçmez bana inşallah sizlerede en kısa zamanda bu duyguyu yaşattın rabbim

karaman evt aksilik başlayınca peşi geliyor benimde başıma buna benzer şeyler gelmişti ilk aşılama olcagm zaman doktor 2. gün gel dedi bana benimde hafta sonuna gelmişti 2. gün aradım doktoru zaten oda tatile çıkıcakmış o ay öyle geçti sonra telf ben ona sormuştum bidaha ki sefere adet olursam haftasonuna denk gelirse ne yapıym diye bana 1. günü gel dedi i tabi böyle bişey olmadı ben günümde gittim .. yanlız şimdi ben şunu anlamadım neyi anlatacak sana doktorun zaten 2. gün yumurta takibi başlıyor seni görmesi lazım telf da neyi anlatcanı merak ettim dogrusu..

kızlar bol bol dua okuyum ben hep okuyordum smgede daha aşılaması yeni yapılmıştı oda benim gibi okumaya başladı şükür rabbim dualarımızı kabul etti bakın çocuk isteyenlerin okuyacagı dualar diye yazın birçok dua çıkar okuyun inşallah rabbim nasip eder

TURKO hoşgeldin cnm gözün aydın şu anda kaç haftalıkmış acaba ben ne zaman duyacam kalp atışlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…