tabi sorcaksın cnm öyle düşünme sakın. ben aşılama gününü sayarsan 15 saymazsan 14. gün yaptırdım.27 temmuz aşılamam oldu 10 ağustosta tahlil yaptırdım 81.76 çıktı 1 hafta sonrada 1071 çıktı
benim sonuç negatif(((((((((
valla allah güç kuvvet versın bize.ben 3. aşılamayı zaten istemıorum inşallh gerek kalmaz ama tup bebek denıcem ara verdıkten sonra
kızlarrrr ben geldimm çok şükür gördüm keseyi rabbimsizlerede nasip etsin inşallahhhhh bayramdan 2 gün sonrada kalp atışını duymaya gidecem inşallahh
inşallah canım bu defa tutturacaksın inşallahhh:Saruboceq:
bende turkodan gelcek haberı beklıorum cnm inşallah sen yarın bebeğını gorursun bende yarın aşılamamı yaptırcam bende bebeğimin temellerını atarım yarın allahımın iznıyle:Saruboceq:
geldiiim canım aanneme ugradım dr 2 tane düşük ignesi verdi birini bugün ötekini 10 gün sonra yaptır diye ondan geciktim canım şimdide siz yoksunuzzTURKO ne zaman gelicek bileniniz var mı?
aamannn turko nerde kaldı gelmedı hala
hadi gözün aydın turko demek keseyi gördüm nasıl bi duygu ya gerçi senin 2. ama yinede farklıdır demi canım inşlhh biran önce minik kalp atışlarınıda duyarsın...
merhaba kızlar... önce hatırlatayım benim eylülde aşılamam var. doktorum adetinin 2. günü gel demişti. ama terslik ya hafta sonu adet olacağım. p.tesi de resmi tatil. 2. günü gidemeyeceğim yani. doktorumu aradım adet olduğun gün beni ara ben sana yapman gerekenleri anlatırım dedi. benim pek içime sinmedi ama ne yapalım... böyle terslikle başlıyor aşılama süreci ya inşallah hayırlı sonla biter...
ya bnim yarım saattide geçti gece ölüyrm sandım bugün aşılamamın 7 günü çok kafam karışık neyapacm bilmyrm 1 eylülde ögrenecm sonucu inş iyiye işarettir
turko canım düşük tehlikenmi var? yoksa bu igeneleri herkes vurunuyomu ? anlamadım ben ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?