Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya evet gelmez o gün artık benim internette hesapladığıma göre 6+2 günlük acaba yarın duyarmıyım ki kalp atışlarını yarın bi gelseydi ölem heycandan

inşallah cnm belkide6+2 lik değildir benim nette hesapladığıma göre öyle doktor bebeği görmeden bilemeyiz dedi

turkocum çok şükür esey görmüşsün cok sevındım inşşalh bizlerede nasıp olur.ne iğnesi verdıler sana anlayamadım

allahım bana yarın ki aşılamam da yardım etsın kızlar duanıza ihtıyacım var aşılamda en cok tedırgın oldugum yer bi demir alet sokup acıolar ya korkuorum şimdiden o benm canımı acıtıo ya yarabbım sen bizim bu emeklerımızı boşa çıkarma

turkocum çok şükür esey görmüşsün cok sevındım inşşalh bizlerede nasıp olur.ne iğnesi verdıler sana anlayamadım

düşük için 2 tane igne verdi ama düşük tehlikesi var demedi 10 gün arayla yaptıracam heralde saglama almak istedi sorun olsa söylerdi bence ewet inşalllah darısıda sizlere canım

aminn canım allah kolay geçirsin emeklerinizi boşa çıkarmasın..

canım benim üzülme demekki rabbim şimdi istemiyor benim de negatif çıktı dün ne yaplım üzülme demek kolay aynı şeyleri bende yaşıyorum çok ümütliydim ama ne yapalım rabbim iyisini bilir

3 çıktı artık ümitlenmiyorum hiç

Son düzenleme:

ALLAH yardımcın olsun canım acısız sancısız olur inşlhh lover senin 2. aşılamanmıydı?

canım benim üzülme demekki rabbim şimdi istemiyor benim de negatif çıktı dün ne yaplım üzülme demek kolay aynı şeyleri bende yaşıyorum çok ümütliydim ama ne yapalım rabbim iyisini bilir

fanu geçmiş olsun canım senin demi negatif ayy valla böyle negatif sonuç alınca insan bi garip oluyor umarım kuzunazın ki tutar ya oda yakında yaptırır testini ...

lover1984 Allah kolaylık versin canım. rabbim inşallah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah busefer alırsın müjdeli haberi. rahat ol düşünmemeye çalış. aşılama esnasındada sonrasındada rahat olmak önemli stress kötü etkiliyo çünkü..

İNŞALLAH BİGÜN POZİTİFİDE GÖRCEZ KIZLAR.TÜM DUALARIMIZ ÇABALARIMIZ BUNUN İÇİN. YETER Kİ RABBİM YAZMIŞ OLSUN.. ANNELLİĞİ BİZLEREDE TATTIRSIN İNŞALLAH..........:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…