ya evet gelmez o gün artık benim internette hesapladığıma göre 6+2 günlük acaba yarın duyarmıyım ki kalp atışlarını yarın bi gelseydi ölem heycandan
ya bende anlamdım niye öle gel dedgini beklesemmi acaba gitsemmi nasıl agrıların varmı ilk aşılamnımıslm benim de aşılamamın 7.günü ama dr. bana 5 eylülde tahlil yaptır dedi???
gözün aydın allahım saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip eder darısı hepimizin başınaSMGEE bacım bayramdan 2 gün sonra gel dedi kalp atışını duymaya artık gelmez bayramm
turkocum çok şükür esey görmüşsün cok sevındım inşşalh bizlerede nasıp olur.ne iğnesi verdıler sana anlayamadım
allahım bana yarın ki aşılamam da yardım etsın kızlar duanıza ihtıyacım var aşılamda en cok tedırgın oldugum yer bi demir alet sokup acıolar ya korkuorum şimdiden o benm canımı acıtıo yayarabbım sen bizim bu emeklerımızı boşa çıkarma
evet negatif çıktı
canım benim üzülme demekki rabbim şimdi istemiyor benim de negatif çıktı dün ne yaplım üzülme demek kolay aynı şeyleri bende yaşıyorum çok ümütliydim ama ne yapalım rabbim iyisini bilir
4.42 çıktı artık ümitlenmiyorum hiç
allahım bana yarın ki aşılamam da yardım etsın kızlar duanıza ihtıyacım var aşılamda en cok tedırgın oldugum yer bi demir alet sokup acıolar ya korkuorum şimdiden o benm canımı acıtıo yayarabbım sen bizim bu emeklerımızı boşa çıkarma
kaydirigubbakcemile5
kaçıncı gununde 4,42 çıktı
canım benim üzülme demekki rabbim şimdi istemiyor benim de negatif çıktı dün ne yaplım üzülme demek kolay aynı şeyleri bende yaşıyorum çok ümütliydim ama ne yapalım rabbim iyisini bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?