Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
TURKO cum gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim..
amminn çok tşkr ederiimmm darısı sizlere olsun inşallahhh
İNŞALLAH BİGÜN POZİTİFİDE GÖRCEZ KIZLAR.TÜM DUALARIMIZ ÇABALARIMIZ BUNUN İÇİN. YETER Kİ RABBİM YAZMIŞ OLSUN.. ANNELLİĞİ BİZLEREDE TATTIRSIN İNŞALLAH..........:Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar nasılsınız 1 haftadır yoktum neler neler olmuş okuyamadım hepsini turko gözün aydın çok sevindim hayırlı olsun inşallah. ben de bugün ultrasona girdim veeeee ikizlerim oluyor kızlar hala şoktayım rüya gibi inanamıyorummm

kızlar 1.aşılası tutmayan arkadaşlara sorum var ..doktorunuz 2. aşılamaya ne zaman geçmişdi sizde ?ve ilk aşılamadan sonra ara verdimi ? ama ara verdi ay sizi çagırıp çatlatma ignesi vurdumu ? benim doktorum beni çagırdı yumurtalıkların durumuna göre çatlatma ignesi vurucakmış bu ayıda bu şekilde degerlendircek sanırım eger tutmsa ondan sonra ki ay aşılama yapacak galiba bende merak ettim sizin doktorlar nasıl tedavi uyguladılar ..

ayy vallamı tebrikler yaa çok sevindim :)) 1 degil 2 tane oyy yirim ben onları ALLAH ım kucagınada almayı nasip etsin inşlhh saglıkla sıhhatli şekilde ALLAH ım bizlerede nasip etsin çifter çifter inşllh ...Amin..

inanmıyoruuuummmm negüzeeelll Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına al bebişlerini. çok sevindim senin adına.. çok tebrikler canım benim.
Aşılamamıydı senin ; bide öyleyse kaçıncı aşılamandı..?
darısı başımıza yaa rabbim nolursun ........

ayyy canım benimmmmm çok güzel haber allah kucagına almayı nasip etsin seninki aşılamamıydı bugün dr bana dediki senin 2 yumurtan vardı dedi bayramdan sonra geldiginde ikiz görürsem şaşırmam dedi ama 100 1 ihtimal dedi kimseye söyleme dedi inşallah benimkide öyledir şimdilik bi tane gözüktü öteki sonradan çatlamış olabilir dedi ama merakta kaldım çok ufak bir ihtimal yani ama sana çok sevindim yaa anlatsana ne zaman belli oldu kaç haftalıksın

fov fov iki tane oldugunu kaçıncı haftanda ögrendim lütfen cevap yaz çok merak ettim ve heyecanlandım yaa çok güzel bir haber darısı öteki kızzlara inşalalh yaa tek yumurta ikizimi çitf yumurta mı ben tek yumurtam var biliyordum dr bana 2 taneydi dedi bugün şaşırdım keşke bende böyle bir haber alsam hayırlısıyla yaa çok az ihtimalde olsa merak ediyorum işte

canım ben ilk aşılaması tumayanlardanım. yumurtalarım çok büyüdüğü için bu ay ara verdim.dr. um denyin olma ihtimali var demişti ama olmadı testim negatif henüz adet olmadım ama engeç yarın olurum çünkü bugün ağrılarım başladı.. aslında eğer dr. un öyle dediyse bence kabul et benim de aklıma geldi böyle bişey yapmak ama dr. um bişey demeyince yapmadım. mantıklı böylede şansın artar bence.. biliyosun turko da çatlatma iğnesi ile hamile kaldı belki seninde öyle olur inşallah. dr. un önerdiyse hele bence yaptır derim ben...

kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. herkese inşallah hayırlısıylaa...
ben bugün öğrendim 5 haftalıktı doktorum bugün gel bakalım demişti bugün ultrasonda gözüktü. 1.aşılamamdı gelişmiş 2 yumurtam vardı ve ikisi de tutmuş yani çift yumurta ikizleri:))

ben yumurtada geliştiremiyorum pkolu oldugumm için 6gün pregon yaptım kendime öyle büyüdü yumurtam şükür sonuç güzel darısı sizlere hep dua ediyorum bu arada hiç halim yok ruh gibiyim

turko bitanesini göremedim zaten hiç öbürünün kalbii gördüm ama sesini yakalayamadı cihaz doktor daha çok küçükler dedi 15 gün sonra falan gözükecekmiş.
orkide benim hiçbir sorunum yoktu eşimin de. ama 1 yıldır çocuğumuz olmuyordu. hızlı oldu ama oldu şükür :))

canım keseyi görmeye gittiginde ikiz oldugu gözükmemişmiydi heralde bu 2.dr gitmendi kaç haftalık demiştin

çok soru sprdum canım ama bişeydaha soracam yumurtaların kaç mm di

Son düzenleme:

ee o zaman birbirlerine benzemicekler desene annesii ::)))) amannn nazarda degmesin boncumuzuda koyalım

canım 17 mm iki yumurtam oluşunca hemen aşılamayı yaptılar. doktor ikisi de tutmuş dedi. ilk defa doktora bugün gittim yani haberimiz yoktu sadece tahlil yaptırmıştık. erken diye doktora gitmemiştim. hatta doktora bugün dedim ben 14. gün değerim 200 çıkınca normal gebelik sandım dedim o da olur mu hiç 140 üzeri çoğul olur genelde belliymiş ikiz olduğu ded:))
evet mimoza ya eşim de en çok ayrı olmalarına sevindi belki farklı cinsiyette olurlar, karıştırmam diye:))

avcı canım ben 10 yıllık evliyim evlendimiizn ilk yıılarında sanki çocumuz olcakmış gibi 2 yıl korunduk sonrasında olmasdını ı anlayınca tedaviye başladık 2 yıl ben tedavi gördüm çatlatma igneleri vurundum saatli ilişkiler felan filan sonra benim doktorum hastalarına haber vermeden tayini çıkıp gidiyo biz kaldık dımdızlak ortada sonrasında ben başka doktor felan araştırym derken bu seferde bizim tayimiz doguya çıktı benim tedavi yarıda kaldı tabii dogudada biz 4 yıl kaldık maalesef memlekete 16 saat uzaklıkta bi yer soguk kış ha deyince gidilmiyor neyse canım şimdi 1 yıldır batıdayız tekrar tedaviye başladık yaklaşık 4 aydırda tedavi görüyorum şimdi ben şunu diyorum ben yıllar önce çatlatma igneleri vurundum zaten şimdiki tedavime aşılamayla başlandı oda tutmadı bu ayda tekrar doktorum çatlatma ignesi uygulcak bilmiyorum ya kafam çok karıştı valla aşılamanın yapamadını çatlatma ignesi yaparmı diye düşünüyorum bakalım hayırlısı olur belkide kısmet doktoruma güvenmem lazım galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…