amminn çok tşkr ederiimmm darısı sizlere olsun inşallahhhTURKO cum gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim..
İNŞALLAH BİGÜN POZİTİFİDE GÖRCEZ KIZLAR.TÜM DUALARIMIZ ÇABALARIMIZ BUNUN İÇİN. YETER Kİ RABBİM YAZMIŞ OLSUN.. ANNELLİĞİ BİZLEREDE TATTIRSIN İNŞALLAH..........:Saruboceq:
kızlar nasılsınız 1 haftadır yoktum neler neler olmuş okuyamadım hepsini turko gözün aydın çok sevindim hayırlı olsun inşallah. ben de bugün ultrasona girdim veeeee ikizlerim oluyor kızlar hala şoktayım rüya gibi inanamıyorummm
kızlar nasılsınız 1 haftadır yoktum neler neler olmuş okuyamadım hepsini turko gözün aydın çok sevindim hayırlı olsun inşallah. ben de bugün ultrasona girdim veeeee ikizlerim oluyor kızlar hala şoktayım rüya gibi inanamıyorummm
kızlar 1.aşılası tutmayan arkadaşlara sorum var ..doktorunuz 2. aşılamaya ne zaman geçmişdi sizde ?ve ilk aşılamadan sonra ara verdimi ? ama ara verdi ay sizi çagırıp çatlatma ignesi vurdumu ? benim doktorum beni çagırdı yumurtalıkların durumuna göre çatlatma ignesi vurucakmış bu ayıda bu şekilde degerlendircek sanırım eger tutmsa ondan sonra ki ay aşılama yapacak galiba bende merak ettim sizin doktorlar nasıl tedavi uyguladılar ..
canım ben ilk aşılaması tumayanlardanım. yumurtalarım çok büyüdüğü için bu ay ara verdim.dr. um denyin olma ihtimali var demişti ama olmadı testim negatif henüz adet olmadım ama engeç yarın olurum çünkü bugün ağrılarım başladı.. aslında eğer dr. un öyle dediyse bence kabul et benim de aklıma geldi böyle bişey yapmak ama dr. um bişey demeyince yapmadım. mantıklı böylede şansın artar bence.. biliyosun turko da çatlatma iğnesi ile hamile kaldı belki seninde öyle olur inşallah. dr. un önerdiyse hele bence yaptır derim ben...
kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. herkese inşallah hayırlısıylaa...
ben bugün öğrendim 5 haftalıktı doktorum bugün gel bakalım demişti bugün ultrasonda gözüktü. 1.aşılamamdı gelişmiş 2 yumurtam vardı ve ikisi de tutmuş yani çift yumurta ikizleri:))[/Q tebrik ederim darsı burdaki ve isteyn herkeze versin bende bu ay ilk aşılamamı oldum inş.tutmuştr senin sorunu neydi
turko bitanesini göremedim zaten hiç öbürünün kalbii gördüm ama sesini yakalayamadı cihaz doktor daha çok küçükler dedi 15 gün sonra falan gözükecekmiş.
orkide benim hiçbir sorunum yoktu eşimin de. ama 1 yıldır çocuğumuz olmuyordu. hızlı oldu ama oldu şükür :))
kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. herkese inşallah hayırlısıylaa...
ben bugün öğrendim 5 haftalıktı doktorum bugün gel bakalım demişti bugün ultrasonda gözüktü. 1.aşılamamdı gelişmiş 2 yumurtam vardı ve ikisi de tutmuş yani çift yumurta ikizleri:))
canım ben ilk aşılaması tumayanlardanım. yumurtalarım çok büyüdüğü için bu ay ara verdim.dr. um denyin olma ihtimali var demişti ama olmadı testim negatif henüz adet olmadım ama engeç yarın olurum çünkü bugün ağrılarım başladı.. aslında eğer dr. un öyle dediyse bence kabul et benim de aklıma geldi böyle bişey yapmak ama dr. um bişey demeyince yapmadım. mantıklı böylede şansın artar bence.. biliyosun turko da çatlatma iğnesi ile hamile kaldı belki seninde öyle olur inşallah. dr. un önerdiyse hele bence yaptır derim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?