Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok güzel bi haber bu güzelim allah ikisinide sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

mimoza tutabilir canım aşılamanın olasılığı yüzde 10 ve normal gebelikte aslında çok farkı yok tek farkı ilaç tedavisi o yüzden iğneyle de olabilir bence kısmet.

ayy canım yaa tekrar gözün aydın yaa bende merak ediyorum kandegerine bendemi baktırsam acaba dr 2 yumurtn vardı dedi şimdilik çok küçük 3 haftalık bayramdan sonra geldiginde ikizde görebiliriz bir ihtimal ama kimseye söyleme şimdilik bir ihtimal dedi bana merak girdi

mimoza tutabilir canım aşılamanın olasılığı yüzde 10 ve normal gebelikte aslında çok farkı yok tek farkı ilaç tedavisi o yüzden iğneyle de olabilir bence kısmet.

inşlhh canım ya hafife aldım ben bu çatlatma ignelerini belkide böyle tutar turkoda bu şekilde hamile kalmış ya bakalım artık ..

kızlarrrr ben geldimm çok şükür gördüm keseyi rabbimsizlerede nasip etsin inşallahhhhh bayramdan 2 gün sonrada kalp atışını duymaya gidecem inşallahh

canım keseyi görmüşsün altın kesesi :))) altın onlar ya hakketten rabbim kalp atışını duymayı ve pipisini de görmeyi nasip etsin inşallah haberi verdiğinde ben yoktum işyerinde internette sorun vardı giremedim canım

canım niye yapmasın ben kızımada bu şekilde hamile kaldım ilk dememizde tutmamıştı kis olmuştu 2. cide kızımı nasip etti rabbim buda 2..igneden sonra tuttu 6ay önce tekrar tedaviler gördüm olmamıştı bu 2.di çatlatma ignesini okadar hafife alma ben kızımda agır pkoluydum 3 ayda bir anca azcık adet görüyordum bak yinede normal yolla verdi rabbim hepsi vesile dene ama allaha sıgın bol bol..

aman da maşallah topikte ikizlere hamiş biri varmış darısı bize inşallah :))
inşallahhhhhhhh:Saruboceq:

aminnn canım benim sıra senin güzel haberinde inşallah sendende güzel haberler bekliyoruz inan çok merak ediyorum seni

fanu geçmiş olsun canım senin demi negatif ayy valla böyle negatif sonuç alınca insan bi garip oluyor umarım kuzunazın ki tutar ya oda yakında yaptırır testini ...

inşallah canım hepimize nasip olur yarın aşılama olduğum günü de sayınca 12. günüm oluyor yarın kan vermeyi düşünüyorum acaba çıkarmı
,

maşallah subhanallah darısı başımıza rabbim salıklı hamilelilik sağlıklı doğum nasip etsin kolaylık versin ikiz taşıma doğurmak bakmak zordur ama çok güseldir bence

inşallahhhhhhhh:Saruboceq:

aminnn canım benim sıra senin güzel haberinde inşallah sendende güzel haberler bekliyoruz inan çok merak ediyorum seni

yarın kan vermeyi düşünüyorum duramıyorum çünki bacı bende kendimi çok merak ediyorum :roflol:

inşlh canım ya benim adetlerim herşeyim normal 2 kere rahim filmi çekindim tüpler açık rahim içi düzgün eşimin sperm sayıları çok iyi sadece bende yumurtalar çatlamıyor sorun bu senin de dedigin gibi herşey vesile ALLAH dan geldik ona gidecez o na sıgınmak lazım haklısın..

of ya kıslar belirti aramaktan fenalık geldi ama karnımda ağrılar sancılar ağırlıklar kasılmalar hissediyorum ben yarın kan vercem abiii yoksa ölücem düşünmekten ((

of ya kıslar belirti aramaktan fenalık geldi ama karnımda ağrılar sancılar ağırlıklar kasılmalar hissediyorum ben yarın kan vercem abiii yoksa ölücem düşünmekten ((

hadi kuzunaz umarım senden iyi haberler alırız yarın bak bakalım az çok belli olur hamile oldun 12. günde belli oluyomuş bize güzel haberler ver inşlhh..

12. gününde çıkacagını zannetmiyorum inşallah seni yanıltmaz ama sen meraktan çatlıcan belli yapta kurtul bu bekleme ızdırabından seni iyi anlıyorum bende 14.güne gelene kadar stres küpü olmuştumsempatiksalakcinni

yüzümde sivilceler var çok şaşırıyorum ben ilaçlada adet olsam normalde olsam sivilcem en fazla 2 tane belirgin çıkardı bunlar küçük küçük bir sürü öle içi dolu iltihaplı filanda değil noliyyy baaa yavvv :)

ama bacım sen çatlama iğneni olduğun günden itibaren sayıyorsun iğneden 36 saat sonra yumurta çatlıyor sana dr iğneden 3 saat sonra ilişki önermiş ya spermler 72 saat yaşıyor içerde o yüzden iğneden 3 saat sonra önermişki yumoşlar çatladığında spermle buluşsun diye şimdi ben çatlama iğnemi ayın 15 inde oldum yarın çatlama iğnesinin 14. günü oluyor sen sayarken çatlama iğneni yaptırdığın günü sayıyormusun

turkom sakın yanlış anlama sen haklı olabilirsin gerçektende çıkmayabilir ben sadece anlamak için soruyorum ne yapsam kafam karışıyor canım sıkılıyor

FOVFOV bir soru daha sorcam ben;
aşılama için yıkandıktan sonraki sperm sayınız neydi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…