ama bacım sen çatlama iğneni olduğun günden itibaren sayıyorsun iğneden 36 saat sonra yumurta çatlıyor sana dr iğneden 3 saat sonra ilişki önermiş ya spermler 72 saat yaşıyor içerde o yüzden iğneden 3 saat sonra önermişki yumoşlar çatladığında spermle buluşsun diye şimdi ben çatlama iğnemi ayın 15 inde oldum yarın çatlama iğnesinin 14. günü oluyor sen sayarken çatlama iğneni yaptırdığın günü sayıyormusun
turkom sakın yanlış anlama sen haklı olabilirsin gerçektende çıkmayabilir ben sadece anlamak için soruyorum ne yapsam kafam karışıyor canım sıkılıyor
hepinizi çok iyi anlayan biri olarak, kızlar hepinizin aşılaması hayırlı olsun,hepinize bol bol sabır ve şans dilerim...Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve ilk aşılamada bebişlerinizi kucağınıza versin...
şimdi netten baktım kıslar mantar eneksiyonuenda kaşınma oluyor ve tahriş oluyor ya kaşımadan dolayı vulva derisinde soyulalar ve küçük kanamalar olabilirmiş zaten bu kan adet kanaması kesinlikle olamaz çok açık kırmızıydı off sabah olsa keşke hem dr çağırır belki beni gel bakalım der
kızlar gunaydın bgn aşılamam yapılacak inş 1 saat sonra gıdıcem allahım inşallh bu sefer hamılelığı nasıp eder bana
hepinizi çok iyi anlayan biri olarak, kızlar hepinizin aşılaması hayırlı olsun,hepinize bol bol sabır ve şans dilerim...Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve ilk aşılamada bebişlerinizi kucağınıza versin...
TURKO ikiz olma ihtimaki varmış senın çok güzel ya inşallh sağlıklı iki bebğin olur
slm kıslar turkocum tahlilden vazgeçtim ben duramadım eltime ablama söyledim kızdılar bana hatta ayırdığım para vardı eltim aldı onu elimden :))) bu arada az önce tüp bebek merkezini aradım hemşireye sordum bu progestan işini bana progynex iğne vericek progestan vajinayı kötü tahriş etti
kızlar gunaydın bgn aşılamam yapılacak inş 1 saat sonra gıdıcem allahım inşallh bu sefer hamılelığı nasıp eder bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?