Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bugün dr sordum 3 haftalık degilmi dedim ewet dedi sen çatlatma ignenin sabahından gün saymaya başla dedi bugün canım

turkom sakın yanlış anlama sen haklı olabilirsin gerçektende çıkmayabilir ben sadece anlamak için soruyorum ne yapsam kafam karışıyor canım sıkılıyor

canım niye yanlış anlayayım bende eger varken çıkmazsa üzülmeyesin diye diyordum tabikide sen bilirsin yap kurtul bu düşünceden ozaman canım

hepinizi çok iyi anlayan biri olarak, kızlar hepinizin aşılaması hayırlı olsun,hepinize bol bol sabır ve şans dilerim...Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve ilk aşılamada bebişlerinizi kucağınıza versin...

sanırım hamilesin rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin zor yollardan geçtin heralde kavuşmak için rabbim bir daha üzmesin hiçbirimizi

kıslar bu gece yatmadan önce wc ye idrara gittim vajinadan kullandığım progestandan dolayı kaşınma oluyor ya afedersiniz kaşıdım sonra selpakla silerken vajina dudaklarından nokta nokta kan geldi sonra gelmedi çok azdı az öncede uyandım biraz karnım ağrıyordu yine wcye gittim idrardan sonra yine kaşıntı vardı sildim sildim baya kanadı kan içerden geliyor adet oldu sandım ama ben hiç bir adetimde böle açık kırmızı kan görmedim üstelik içerden gelmiyordu bu kan dışardaydı biraz sildikten sonra gelmedi şimdi kaşıntım var ve acıyor of yarın dr u aramam lazım adet oldum sandım dünya başıma yıkıldı sanki sıkıntıdan terledim ama adet değil eminim çünki şimdi siliyorum gelmiyor içerden gelen bişi olmadı zaten ciddi bir tahriş var vajinada sabah ilk işim dr u aramak olacak ama nasıl sabah olucaksa ... bu arada az bişi mantar kremi sürdüm oda iyice kaşındırdı rabbim yardım etsin

şimdi netten baktım kıslar mantar eneksiyonuenda kaşınma oluyor ve tahriş oluyor ya kaşımadan dolayı vulva derisinde soyulalar ve küçük kanamalar olabilirmiş zaten bu kan adet kanaması kesinlikle olamaz çok açık kırmızıydı off sabah olsa keşke hem dr çağırır belki beni gel bakalım der

güzelim dün de bende aynı sıkıntı vardı biliyorsun bugün çok daha iyiyim progestanı vajinadan kullanmayı bıraktım bide karbonatlı su ve bepanten krem çok iyi geldi sende dene canım bide artık progestanı ağızdan alabilirmisin diye sor çünkü progestanın yanetkisiymiş bu aynı zamanda vajinal mantar diye yazıyo prospektüsünde gecmiş olsun hayatım.

kızlar gunaydın bgn aşılamam yapılacak inş 1 saat sonra gıdıcem allahım inşallh bu sefer hamılelığı nasıp eder bana

hamilesi galliba allah kucagın alamayı nasip etsin canım cümle isteyenlerede versin rabbim

TURKO ikiz olma ihtimaki varmış senın çok güzel ya inşallh sağlıklı iki bebğin olur

bilmiyorum ki canım dr dün dediki senin 2 yumurtan vardı ama şimdilik bitane gözüküyor kalpatışını dinlemeye geldiginde bitane daha görürsen şaşırma ama kimseye söyleme çok düşük bir ihtimal dedi yinede çok garip oldum yaa artık günlarde geçmez ben 1 tane yumurtm var zannediyordum ötekinin sayısı bu tutandan daha düşükmüş ondan söylememiş bu yumurtayla ilgilenmiş oda büyüyüp çatmış olabilir dedi yaa bilmiyorum rabbim hayırlısını versin darısı hepinizin başına canım ..

bizimkine söylemedim ama dedim ikiz olsaydı istermiydin dedim istemem mi çok güzel olurdu hemde dedi bende dr dediginden bagsetmedim kimseye söylemedim çok düşük ihtimalmş diye

kızlar ya rahime ekilme nedemek bi gece sadece sancıyla uyandım başkada sancım falan olmadı çok merak ediyrm acaba ne oldu diye gögüs agrı kasık agrım hepsi gitti o günden sonra

slm kıslar turkocum tahlilden vazgeçtim ben duramadım eltime ablama söyledim kızdılar bana hatta ayırdığım para vardı eltim aldı onu elimden :))) bu arada az önce tüp bebek merkezini aradım hemşireye sordum bu progestan işini bana progynex iğne vericek progestan vajinayı kötü tahriş etti

anam tevekkeli degil bu ay benimde adet olmadan önce vanijada kaşıntım oldu bende niye böyle oldu ki acaba diye düşündüm bu progestan mı yapıyodu acaba bende gittimde bi sorym doktora mantar felan başlangıcı olmsın bide bunla ugraşmıym ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…