Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim tahrişten kanadı resmen adet sandım ödüm koptu gerçi adet kanaması ile uzaktan yakından ilgisi yoktu çok şükür

slm kızlar, kuzunaz ben progestanı günde 3 kez ağızdan aldım siz neden vajinadan aldınız doktorunuz öylemi istedi benim doktorum vajinadan almana gerek yok yan etkileri oluyo demişti bu arada benim reglim hala kanamaya geçmedi afedersiniz kahverengi çamur gibi bişiler geliyo o da az az aşılamam tutmadı diye bugün bütün evi temizledim riskli diye bişey yapmıyodum acayip yoruldum valla dip köşe girdim heryere sonra kuzunazın test yapacağı aklıma geldi girip bi bakayım dedim napmış diye kuzunaz bencede bekle 2 gün daha düşük çıkarsa kafana takıcan yükselirmi diye bende de öle olmuştu 2 gün sonra kesin sonucu almış olursun bizde eşimle konuştuk ara vermeyelim hemen bu ay 2. aşılamayı yaptıralım diyoruz ne dersiniz

Ikizi olacak arkadasi tebrik ediyorum super bir olay...saglikli olsunlar insallah...turko eger ikzi isitiyorsan sanada versin allah insallah...kuzunaz kac gundur kivraniyorsun goruyorum ama sabir arkadasim biraz daha sabir....
smg duydumu acaba kalp atislarini merak ettim sanirim bugun gidecekti diymi?
lover84 umarim asilaman iyi gecmistir...herkesten hep guzel haberler duymak dilegiyle....

LOVER1984 kullanıcısından alıntı
kızlar gunaydın bgn aşılamam yapılacak inş 1 saat sonra gıdıcem allahım inşallh bu sefer hamılelığı nasıp eder bana

hayırlı olsun lover inşallah tutar aşılaman dualarımız seninle. Rabbim bu ay nasip etsin inşallah...

topikte haftasonu tatili var sanırım herkesler dinlenmeye çekilmiş.. kızlar muhabbetinizi özlüyom valla fazla özletmeyin kendinizi..............
hihoyyytopuyorumnanaktanaklinialirimsmile olumunekankayizsmile hihoyyyt

Son düzenleme:
ewet kızlar yaa niye bugün sohbet etmemişsiniz çok sakin burası niye yaa alıştık birbirimize boşlamayın burayı iyi geceler..

günaydın kızlar size bişey dicem belki başınıza gelir korkmayın dünden beri benden kahverengi leke geliyor korktum hemen dr aradım onormal dedi genelde hamilelerin çogunda olur dedi çok gelirse kana dönüşürse beni ara dedi ilişki zaten yasaktı bize ilişkiye girmeyin dedi ilişkiye girmiyoruz zaten etrafındaki kadınlarda bebek yerinii temizliyor kahverengiyse hiç korma dediler bana dr önemli degil deyince içim biraz rahatladı genede rahatsız oluyorum ayy bebegimi almasın rabbim benden çok istiyorum onu kızımda hiç başıma gelmemşti

Son düzenleme:
kzlar yaa kocalarınızın koyunda yatıyorsunuz bende burda tek başıma yazıp duruyorum ohh hadi bakalım iyi uyumalar

kızlar bebegin yerleştigi içinde gelebilirmş bu leke kendimi yormamaya çalışıyorum ama bakmak zorunda oldugum bir melegim daha var

turkocum gunaydın.dun aşılamam cok ıyı gectı ayrıca eşimin değerlerı yukselmıstı cok sevındım hareketı yuüzde 10 dan 50 ye cıkmıstı ve yıkama sonrası 16 milyon sperm enjekte edıldı işte en zorlu süreçim başladı bayramdan sora test gunum umarım erken adet olup bayramm zehır olmaz allah yalvarıorum yuzumuzu guldur

günaydın :)dr korkma dediyse korkma canım demek normalmiş kahverengi leke. sen içini ferah tut güzelim. Aklını sürekli oraya verme; allah inşallah ikinciyi de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Sıkma kendini sen rahat ol.

allah korusun ya kötu düşünme herkesden geldıgını ve doktorunun da önemlı deıl demesı senı rahatlatsın umarım orda 2 bebiş vardır ve onlar yer bulmaya çalışıodurlar kendılerıne:)

hayırlı ugurlu olsun canım rabbim bayram hediyesi versin yüzünü güldürsün inşallah bende kalp atışlarını bayramdan sonra duyacam ama bu kahverengi leke canımı sıktı yerleşme falan olabilir diyorlar ama kızımda hiç gelmemşti

güzelim hayırlı olsun aşılaman. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

saol canım benim işte kızımda başıma gelmeyince bundada dün gördüm ayyy nasılda tereddüt ettim korktum
allah korusun ya kötu düşünme herkesden geldıgını ve doktorunun da önemlı deıl demesı senı rahatlatsın umarım orda 2 bebiş vardır ve onlar yer bulmaya çalışıodurlar kendılerıne:)

hayırlısıyla inşallah canım ya bezen keşke ikiz olsa diyorum bazende 3 ne birden nasıl bkarım olursa diyorum ama rabbim hayırlısını versin ben tek yumurtam var biliyordum ya öteki yumurtamda tutsa kese gözükmezmiydi diyorum kendi kendime ama dr kalp atışını duymaya geldiginde bir ihtimal iinciylede karşılaşa biliriz ama kimseye söyleme dedi kafamı karıştıdı ya keşke söylemeseydi madem ihtimali az

bu hamilelik kızımkinden farklı geçecek galiba onda kasıgımın tek sag tarafı agrırdı bunda 2 taraftada agrı hissediyorum

şimdi camın onunde uzanıp bı yandanda topiği okuodum yanıma bi uğur boceği kondu:)

inşlallah canım bak işiniz rast gitmş spermlerde çogalmış belki bebegine kavuşursun bu defa inşallah keseyi gördüm hemen aklıma sizler geldiniz bu duyguyu arkadaşlarımada ve tüm isteyenlerede yaşat allahım dedim kalp atışınıda duyarsam inşallah bu arada smge yok ortalarda duymuştr kalp atışlarını

inşallah sımge de hayırlı haberlerıyle gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…