anam tevekkeli degil bu ay benimde adet olmadan önce vanijada kaşıntım oldu bende niye böyle oldu ki acaba diye düşündüm bu progestan mı yapıyodu acaba bende gittimde bi sorym doktora mantar felan başlangıcı olmsın bide bunla ugraşmıym ...
canım ALLAH kolaylık versin inşlhh bu sefer olur rabbim ellerini boş çevirmez inşllhhh...
günaydın kızlar size bişey dicem belki başınıza gelir korkmayın dünden beri benden kahverengi leke geliyor korktum hemen dr aradım onormal dedi genelde hamilelerin çogunda olur dedi çok gelirse kana dönüşürse beni ara dedi ilişki zaten yasaktı bize ilişkiye girmeyin dedi ilişkiye girmiyoruz zaten etrafındaki kadınlarda bebek yerinii temizliyor kahverengiyse hiç korma dediler bana dr önemli degil deyince içim biraz rahatladı genede rahatsız oluyorum ayy bebegimi almasın rabbim benden çok istiyorum onu kızımda hiç başıma gelmemşti
günaydın kızlar size bişey dicem belki başınıza gelir korkmayın dünden beri benden kahverengi leke geliyor korktum hemen dr aradım onormal dedi genelde hamilelerin çogunda olur dedi çok gelirse kana dönüşürse beni ara dedi ilişki zaten yasaktı bize ilişkiye girmeyin dedi ilişkiye girmiyoruz zaten etrafındaki kadınlarda bebek yerinii temizliyor kahverengiyse hiç korma dediler bana dr önemli degil deyince içim biraz rahatladı genede rahatsız oluyorum ayy bebegimi almasın rabbim benden çok istiyorum onu kızımda hiç başıma gelmemşti
turkocum gunaydın.dun aşılamam cok ıyı gectı ayrıca eşimin değerlerı yukselmıstı cok sevındım hareketı yuüzde 10 dan 50 ye cıkmıstı ve yıkama sonrası 16 milyon sperm enjekte edıldı işte en zorlu süreçim başladı bayramdan sora test gunum umarım erken adet olup bayramm zehır olmaz allah yalvarıorum yuzumuzu guldur
turkocum gunaydın.dun aşılamam cok ıyı gectı ayrıca eşimin değerlerı yukselmıstı cok sevındım hareketı yuüzde 10 dan 50 ye cıkmıstı ve yıkama sonrası 16 milyon sperm enjekte edıldı işte en zorlu süreçim başladı bayramdan sora test gunum umarım erken adet olup bayramm zehır olmaz allah yalvarıorum yuzumuzu guldur
saol canım benim işte kızımda başıma gelmeyince bundada dün gördüm ayyy nasılda tereddüt ettim korktumgünaydın :)dr korkma dediyse korkma canım demek normalmiş kahverengi leke. sen içini ferah tut güzelim. Aklını sürekli oraya verme; allah inşallah ikinciyi de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Sıkma kendini sen rahat ol.
allah korusun ya kötu düşünme herkesden geldıgını ve doktorunun da önemlı deıl demesı senı rahatlatsın umarım orda 2 bebiş vardır ve onlar yer bulmaya çalışıodurlar kendılerıne:)
şimdi camın onunde uzanıp bı yandanda topiği okuodum yanıma bi uğur boceği kondu:)
inşlallah canım bak işiniz rast gitmş spermlerde çogalmış belki bebegine kavuşursun bu defa inşallah keseyi gördüm hemen aklıma sizler geldiniz bu duyguyu arkadaşlarımada ve tüm isteyenlerede yaşat allahım dedim kalp atışınıda duyarsam inşallah bu arada smge yok ortalarda duymuştr kalp atışlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?