kuzunaz yeni tickerimde sorun varmı söyle
bu avatarda bana komik geliyor hoşuma gidiyor
sanırım hamilesin rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin zor yollardan geçtin heralde kavuşmak için rabbim bir daha üzmesin hiçbirimizi
aynen öyle canım,baya bir zorlu oldu am şükür şu an hamileyim ve kızımı kucağıma alacağım günü iple çekiyorum:)) Allah herkese nasib etsin...
aynen öyle canım,baya bir zorlu oldu am şükür şu an hamileyim ve kızımı kucağıma alacağım günü iple çekiyorum:)) Allah herkese nasib etsin...
turkbayragiorkide kendi kendine ilac kullanma canim tehlikeliolabilir..ilk asilamamdan sonra negatif sonucu alinca doktora gittim kontrole ilaclarin yan etkisi 3 tane kistim olustu beni klomene baslatmadilar cunku klomen kistleri yumruta olarak algilayip onlari dahada buyutuyormus Allah korusun patlar birde tehlikeli yani o yuzden mutlaka doktota gorun derim cnm...
bu arada herkesin zafer bayramani kutlarim Ulu onde mustafa kemal ataturke bu zafer icinde bir kez daha minnetimi sunmak isterim..
turkbayragi
turkbayragiorkide kendi kendine ilac kullanma canim tehlikeliolabilir..ilk asilamamdan sonra negatif sonucu alinca doktora gittim kontrole ilaclarin yan etkisi 3 tane kistim olustu beni klomene baslatmadilar cunku klomen kistleri yumruta olarak algilayip onlari dahada buyutuyormus Allah korusun patlar birde tehlikeli yani o yuzden mutlaka doktota gorun derim cnm...
bu arada herkesin zafer bayramani kutlarim Ulu onde mustafa kemal ataturke bu zafer icinde bir kez daha minnetimi sunmak isterim..
turkbayragi
oh be kıslar saat 6 ya geliyor birazdan çıkıcam sığamıyorum bu dört duvara en azından evde filan daha iyiyim eşim yanımda istediğim zaman uyuyorum filan .. turko sen ne yaptı hala burdasın uyumadınmı
avcı 82 senın eşinin değerlerı kaç.
heheeee benim doğumgünümden 1 gün önce ve bayramın son günü ben anlamam ben senden hediyemi isterim ve hediye olarak güzel bi haber istiyorum
canım en son aşılama için verdiğinde sayı 13 milyon du aşılama için yıkandıktan sonra 1 milyon verildi bana. çok düşüktü yani.. bende bu keçiboynuzu pekmezine başlasam iyi olcak rabbim sebep eyler inşallah ....
selam kızlar nasılsınız tatil bitti malesef artık kürkçü dükkanına geri dönüş yaptık biz de..bundan sonra daha sık gelirim herhalde..
valla canım çok şükür hiç bi sıkıntım yok şuan. hatta bugün o kadar yol geldim, çamaşır falan yıkadım ama maşallahları var. tek derdim 3 kilo almışım şok oldum:))
bi de sana birşey sorucam canım doktor sana heralde ilişki yasak demiş bunun sebebi ne acaba bana doktor bir şey söylemedi ama şaşırdım şimdi
evet dew, ben sordum doktora gitmeden başlayayımmı klomene diye orkide daha sonuç bekliyor ama gidicem yarın bugün gidicektim izinliymiş doktorum hesaplarıma göre tam bayramda 2. aşılamam olucak eğer doktor kist felan görmezse tabii..Artık tutarsa adını da bayram koyarım :):):):):)canım orkide şu an aşılama sonucu bekliyor 1 eylül test günü yani dr a gitmeden önce ilaç kullanayımmı diyen monalisaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?