Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sanırım hamilesin rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin zor yollardan geçtin heralde kavuşmak için rabbim bir daha üzmesin hiçbirimizi

aynen öyle canım,baya bir zorlu oldu am şükür şu an hamileyim ve kızımı kucağıma alacağım günü iple çekiyorum:)) Allah herkese nasib etsin...

ayy bir uykum var ki şimdi yemek yapıyorum karnımı doyurum uykuya dalacam benim cadı kızım uyutursa beni tabi şimdilik aşagıda ama birazdan gelir kalk anne kalk anne uyutmuyor beni hiç

turkbayragiorkide kendi kendine ilac kullanma canim tehlikeliolabilir..ilk asilamamdan sonra negatif sonucu alinca doktora gittim kontrole ilaclarin yan etkisi 3 tane kistim olustu beni klomene baslatmadilar cunku klomen kistleri yumruta olarak algilayip onlari dahada buyutuyormus Allah korusun patlar birde tehlikeli yani o yuzden mutlaka doktota gorun derim cnm...
bu arada herkesin zafer bayramani kutlarim Ulu onde mustafa kemal ataturke bu zafer icinde bir kez daha minnetimi sunmak isterim..
turkbayragi

aynen öyle canım,baya bir zorlu oldu am şükür şu an hamileyim ve kızımı kucağıma alacağım günü iple çekiyorum:)) Allah herkese nasib etsin...

maşallah subhanallah o günler kolayca çabucak gelir inşallah am açok sabırsızlanma karnındaykende tadını çıkar allah bizede nasip etsin bu güsel duyguları

canım orkide şu an aşılama sonucu bekliyor 1 eylül test günü yani dr a gitmeden önce ilaç kullanayımmı diyen monalisaydı

seninde kutlu olsun canımturkbayragi... bu arada kışın bebek için tedavi oluyordum çok aşırıderece fana bir agrım oldu bir kıvrandım bir kıvrandım ço feneyım dr dış gebelikmi oldu acaba dedi beni hemen çagırdı yok dış gebelikte degil galiba kis patlaması olmuş dedi bana ilaçlar falan vermşti ama çok kötü bir agrıydı ayy berbattı bu çocuk ugrunada az şey çekmiyoruz haa rabbim şükür emeklerimi boşa çıkarmadı sizinkileride çıkarmaz inşallh

oh be kıslar saat 6 ya geliyor birazdan çıkıcam sığamıyorum bu dört duvara en azından evde filan daha iyiyim eşim yanımda istediğim zaman uyuyorum filan .. turko sen ne yaptı hala burdasın uyumadınmı

oh be kıslar saat 6 ya geliyor birazdan çıkıcam sığamıyorum bu dört duvara en azından evde filan daha iyiyim eşim yanımda istediğim zaman uyuyorum filan .. turko sen ne yaptı hala burdasın uyumadınmı

burda degildim yemek yiyordum şimdi çıkıyorum yatacam görüşürüz

avcı 82 senın eşinin değerlerı kaç.

canım en son aşılama için verdiğinde sayı 13 milyon du aşılama için yıkandıktan sonra 1 milyon verildi bana. çok düşüktü yani.. bende bu keçiboynuzu pekmezine başlasam iyi olcak rabbim sebep eyler inşallah ....

ccnm biz bide i.saracoglunun dedıgı bı kur var daha etkılı dıo onun ıcın cunku pekmez işlem gördugu ıcın etkısı azalıo.keçıboynuzu alıp suda kayantıoruz 5 dakıka 20 dakıka dınlendırdıkten sora ılıyınca eşin içicek ilk 1 hafta sabah aksam sonra sadece aksam cok etkılı.

selam kızlar nasılsınız tatil bitti malesef artık kürkçü dükkanına geri dönüş yaptık biz de..bundan sonra daha sık gelirim herhalde..

valla canım çok şükür hiç bi sıkıntım yok şuan. hatta bugün o kadar yol geldim, çamaşır falan yıkadım ama maşallahları var. tek derdim 3 kilo almışım şok oldum:))
bi de sana birşey sorucam canım doktor sana heralde ilişki yasak demiş bunun sebebi ne acaba bana doktor bir şey söylemedi ama şaşırdım şimdi

bilmiyorum canım kızımdadayasaklamıştı 2 hafta sonra gittigimde ne der bilmiyorum yanıma gelene kadar uzak dırun ilişki yasak demişti

canım orkide şu an aşılama sonucu bekliyor 1 eylül test günü yani dr a gitmeden önce ilaç kullanayımmı diyen monalisaydı
evet dew, ben sordum doktora gitmeden başlayayımmı klomene diye orkide daha sonuç bekliyor ama gidicem yarın bugün gidicektim izinliymiş doktorum hesaplarıma göre tam bayramda 2. aşılamam olucak eğer doktor kist felan görmezse tabii..Artık tutarsa adını da bayram koyarım :):):):):)
simge senin 2. aşılamada mı tutmuştu benmi yanlış hatırlıyorum

FOVFOV bende 2 hafta sonra gidecem ya kızımda kasıgımın tek tarafı agrırdı bunda 2 tarafı agrıyor sende hiç bi agrı yokmu kasıklarında sag veya solda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…