Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ara ara ağrım oluyor ama doktor hiç yorum yapmadı:))
bende özellikle gaz olduğunda bunalıyorum sende de belki ondandır. bu sıcakta çorapla geziyorum korkudan

ya ben test günü yaklaştıkça çok korkuyorum sonucu öğenmeye gücüm yok sürekli negatif sonuç görmekten bir kere pozitif gördüm çatlatma iğnesi olmuştum 13. kanda gebelik testi yaptırdım 147 çıktı tamam hamileyim dedim doktora gittim doktor tekrar tahlil yaptı 2 günde 0.1 düşmüştü çok kötü olmuştu yine aynı şey olcak diye korkuyorum

canım hiç korkma hepsi aynı olacak diye bişey yok inşallah bu defa degerlerin hep yüksek çıkacak sizlerin endişesini bnede yaşadım sizi iyi anlıyorum

PASHAA nerdesin tatlımm ne durumdasın aşılamayı ne zaman yapıcaksın bizden uzak kaldın nerelerdesin sen böyle bacım

canım ara ara ağrım oluyor ama doktor hiç yorum yapmadı:))
bende özellikle gaz olduğunda bunalıyorum sende de belki ondandır. bu sıcakta çorapla geziyorum korkudan

yok benim öyle pek gazım falan olmuyor agrı bazen bir sagda bir solda dr 2 yumurtan vardı 2 hafta sonra geldiginde onuda görürsek şaşırma demişti çok meraklanıyorum birde bana tedbir olarak düşük ignesi verdi 10gün arayla yaptır dedi ama düşük tehlikem yokmuş tedbir alıyormuş kızımda böyle bişey vermemişti aklımı karıştırdı şimdilik kimseye söylemede dedi bir ihtimal işte dedi kafamı allak bullak etti istesemmi istemesemmi bilemiyorum 3 çocuga birden nasıl bakarım ozaman rabbim hayırlısını versin..

ya kızlar bu soruyu kaç kişiye sordumsa kimse ilgilenmedi...bari sizler bişey diyin...bu aşılama fiyatları nerelerde...ilaçlar dahil kaça patlıyo bize...yardımcı olursanız çok sevinirim...tşklerrr...

ya kızlar bu soruyu kaç kişiye sordumsa kimse ilgilenmedi...bari sizler bişey diyin...bu aşılama fiyatları nerelerde...ilaçlar dahil kaça patlıyo bize...yardımcı olursanız çok sevinirim...tşklerrr...

canım allah yolunu açık etsin şansınız bol olsun heralde aşılama yaptıracaksın ben aşılama yaptırmadım arkadaşlar sana cevap yazarlar merak etme bizim topigin kızları yardımdan kaçmaz

panik yapma ya inşallah bi sıkıntı olmaz hayırlısıyla büyür ikiz olursa da Allah verir gücünü elbet..benim de 2 yumurtam vardı ikisi de tutmuş keseler göründü 5. haftada

canım benim aşılamam iğneli oldu iğnelerim 170 milyon tuttu bu ssk karşıladıgı 250 aşılamaya verdim 95 milyon eşimin sperm yıkamsına gitti tabi muane ücretti falan 550 falan buldu tabi ben adanadayım diger yerler farklımı bilmiyorum

merhabalar ben ankarada yaptırdım 800 verdim. ilaçlar da sein durumuna göre değişiyor.benim yumurtlamamda bi sıkıntı yoktu o yüzden 2 kutu ilaç ve 1 çatlatma iğnesi verdi doktor ona da rapor çıktı. ilaç farkı 300 verdim. yani 1100 e falan denk geldi.

panik yapma ya inşallah bi sıkıntı olmaz hayırlısıyla büyür ikiz olursa da Allah verir gücünü elbet..benim de 2 yumurtam vardı ikisi de tutmuş keseler göründü 5. haftada

ben gittigimde 3 haftalıktı bayramdan sonra gel bakalım bide dedi ama bir yumurtam digerinden biraz daha küçükmüş dr bakacaz bayramdan sonraki gelişinde dedi işte ama olursada sevinirim aslında eşim çok istiyor zaten keşke ikiz olsa diyor rabbim hayırlısını versin bayramı degil bayram sonrasını dört gözle bekliyorum

PASHAA nerdesin tatlımm ne durumdasın aşılamayı ne zaman yapıcaksın bizden uzak kaldın nerelerdesin sen böyle bacım

ay sorma canım ya bazen giriyom siz olmuyosunuz dişimle uğraştım biliyosun neyse aldılar rahatladım bide ramazan gelen giden e bizde gidiyoruz bide annemin rahatsızlığı çıktı onunla uğraşıyom canım ya sorma valla bu ay nedir böle anlamadım herşey üste üste geldi demekkibundada var bi hayır aşılamam ekim ayına sarktı canım senin yazdıklarını okuyorum ikiz olma ihtimali varmış ay inşallah ne güzel olur opuyorumnanaktan halı yıkamıyon dimi artıkkaydirigubbakcemile3

yok canım valla ne halısı esirgiyorum kendimi seninde hakkına böyle hayırlıdır belki birde kendilginden olmalı degilmi ne güzel olur

turko bana doktor düşük ihtimali falan hiçbir şey söylemedi iğne de vermedi. aşılamadan sonra da hiç ilaç vermemişti.

LOVER teşekkür ederim canım 2. aşılamam ekimde olucak sanırım o zamana kadar bende yapayım bu kürü. hem pekmez hem kür besleyeyim bakayım neler olacak...
Şifa senden ey güzel rabbim,inşallah sebep olur şifamız bundan olur....

kızlar birkaç günlüğüne tatile çıktık eşimle... o yüzden yoktum.
az önce geldik.
ve resmen akıntım pembe oldu...
hasta oluyorum.
moralim çok bozuk!

Evet ikisini de dene bizde ole yapcaz bu ay gittim bgn dolu keciboynuzu aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…