ayy canım tşkrler bende çok dikkatle yapıyordum bir anlık dalgınlık işte bende pinpirikliyim bak sorun ettim hemen ewet biraz sızlama oldu ama ilaçtan eksildimi bilmiyorum benimki 50 ünite yapıyorum çok az eksiliyor zaten fark etmedim bacım ama o ayar 0 indi hemde rahatlıkla.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileay şu rezilligimizeCADIARZUCADIARZUCADIARZU
o zaman rahat ol benım son dozumda 50 ml kalmadı ben 50 ye ayarlamıstım dozu yarıda durdu kalem yanı sen dozajı çekmeseydın vuramazdın
smgeee lütfen cevap yazzz..CADIARZU:bbo::bbo:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileboshayallersmile
tatlım ksr bakma bilgisayarda bi problem yaşadım senin gibi bende yaptım mı yapmadım mı tereddüt ediodum ve dr a sordum o bana öyl e dedi. eğer ilaç enjekte edemezsen ayar 0 a inmez dmişti.
arkadaşlar polikistik yapım yüzünden adetlerim çok düzensizdi. 3-4 ayda bir belki adet oluyordum. bazen de farlutal kullanmadan hiç olamıyordum. rahim filmi çektirdim tüplerim açık çıktı. eşiminde bir sorun çıkmadı tahlillerinde. hamile kalamamamın tek sebebi düzensiz adetlerimmiş yani. yumurta olgunlaştırma için klomen ve puregon tedavisi uyguladılar birkaç ay o da olmadı.
sonunda bu sitede bi arkadaştan hayıt tohumu içerek adetlerini düzenlediğini öğrendim. her gün 2 bardak suda 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu kısık ateşte 3-4 dk kaynattım, soğuyunca bi dikişte içtim. (sıcakken yudum yudum içilebilecek bi çay değil çok acı) ilk içtiğim ay 40 güne yakınken adet oldum. normalde 3-4 ayı geçiyodu. sonraki ay adetin ilk gününden beri içince 28. gün adet oldum ve bunu 6 ay boyunca kullandım. hayatımda hiç 28 günde bir düzenli adet olmamıştım. 13-14-15.günlerde akıntınızı kontrol edin, yumurta akına çok benzeyen bir akıntı oluyor insanda. işte o günlerde yumurtlama oluyormuş ve o yumurta akına benzeyen sıvı da spermlerin rahat ilerlemesini ve beslenmesini, canlı kalmasını sağlıyormuş. işte o günlerde eşinizle birlikte olun, ilişkiden sonra da hemen ayağa kalkmayın, duanızı edin, Allahtan isteyin, ben öyle yaptım. 6. ayın sonunda adet olamadım şüphelendim dr.a gittim ve o mutlu haberi aldım; hamileydim.
burda hayıt tohumunu anlatarak beni tüp bebek yönteminden kurtaran arkadaşa çok teşekkür ediyorum. lütfen sizler de deneyin eğer hamile olmanızı engelleyen başka şeyler yoksa sizin için de şifa olabilir.
sadece hamile olmak için değil adetlerini düzenli yaşamak isteyen tüm arkadaşlar size tavsiyem hayıt tohumunu muhakkak deneyin..
---------------------------------------------------------------------
ya turko dün gece ağrıda mahfoldum. adet sancım vardı çok fena karnım falan ağrıdı. sabaha kadar uuyumadım. heralde olmadı benim aşılama
canım o belli olmaz ben hamile kaldıgımdada kasıklarım çok agrıyordu adımı zor attıgım günleri bilirim ilk günlerde pozitif düşün canım inşallah bebişin yerleşim agrısıdır o agrı..:Saruboceq::1hug:
inşallah öyledir ama öyle kasık gerilmesi gibi deildi karın ağrısı gibiydi. adet ağrısı gibi
inşallah öyledir ama öyle kasık gerilmesi gibi deildi karın ağrısı gibiydi. adet ağrısı gibi
bak cnım ben hamile kaldıgımda agrıların hepsi birbirine karışmıştı her tür agrı olabiliyor hamileligin ilk günlerinde dilerim hayırlı bi sancıdır seninkide..
inşallah simge hamılesındır bilmıoruz kı hiç hamıle kalmadık belkıde hamıleleık belırtılerıdır normal adet gunun nezaman senın?
bendede erken oldu yanı ben normalde 23 ünde adet oldum ama aşılamımı 2 ağustorda yaptılar demekkı 18 ağustosta fln olcam bende yanı 1 hafta erken olucak benımde eğer tutmazsa aşılamam dimi.
evet cnm inşallah adet olmayız ve 9 ay sonra bebişlerimizi kucağımıza alırz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?