Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ali imran süresi 38. ayet

38- Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi..

(Hünalike dea zekeriyya rabbeh kale rabbi heb lı mil ledünke zürriyyeten tayyibeh inneke semıud düa')

arkadaşlar bu duayıda okuyun istersenız ben hergun okuorum

o zaman rahat ol benım son dozumda 50 ml kalmadı ben 50 ye ayarlamıstım dozu yarıda durdu kalem yanı sen dozajı çekmeseydın vuramazdın

smgeee lütfen cevap yazzz..CADIARZU:bbo::bbo:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileboshayallersmile

tatlım ksr bakma bilgisayarda bi problem yaşadım senin gibi bende yaptım mı yapmadım mı tereddüt ediodum ve dr a sordum o bana öyl e dedi. eğer ilaç enjekte edemezsen ayar 0 a inmez dmişti.

tatlım ksr bakma bilgisayarda bi problem yaşadım senin gibi bende yaptım mı yapmadım mı tereddüt ediodum ve dr a sordum o bana öyl e dedi. eğer ilaç enjekte edemezsen ayar 0 a inmez dmişti.

canlarım yaa çok saolun allahta sizi aydınlatsın çok tşkr ediyorum içim rahatladı..

---------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:

kızlar ben bu yazıyı biryerden kopyaladım okuyun belki birgün işlimize yarar

ya turko dün gece ağrıda mahfoldum. adet sancım vardı çok fena karnım falan ağrıdı. sabaha kadar uuyumadım. heralde olmadı benim aşılama

ya turko dün gece ağrıda mahfoldum. adet sancım vardı çok fena karnım falan ağrıdı. sabaha kadar uuyumadım. heralde olmadı benim aşılama

canım o belli olmaz ben hamile kaldıgımdada kasıklarım çok agrıyordu adımı zor attıgım günleri bilirim ilk günlerde pozitif düşün canım inşallah bebişin yerleşim agrısıdır o agrı..:Saruboceq::1hug:

inşallah öyledir ama öyle kasık gerilmesi gibi deildi karın ağrısı gibiydi. adet ağrısı gibi

inşallah öyledir ama öyle kasık gerilmesi gibi deildi karın ağrısı gibiydi. adet ağrısı gibi

bak cnım ben hamile kaldıgımda agrıların hepsi birbirine karışmıştı her tür agrı olabiliyor hamileligin ilk günlerinde dilerim hayırlı bi sancıdır seninkide..

bak cnım ben hamile kaldıgımda agrıların hepsi birbirine karışmıştı her tür agrı olabiliyor hamileligin ilk günlerinde dilerim hayırlı bi sancıdır seninkide..

ayyyyyy inşallah cnm olsun diye o kadar dua ediorum ki inşallah hepimizin en kısa zamanda olacak

inşallah simge hamılesındır bilmıoruz kı hiç hamıle kalmadık belkıde hamıleleık belırtılerıdır normal adet gunun nezaman senın?

adet günüme var canım daha ayın 11 inden falan olmam gerekio o da en erken. çünkü normalde ayın 16 sıydı yumurtam erken büyüdüğü için erken çatlatıldı onun için doktor eğer aşılamam olmazsa adetimin erken olacığını söyledi.

bendede erken oldu yanı ben normalde 23 ünde adet oldum ama aşılamımı 2 ağustorda yaptılar demekkı 18 ağustosta fln olcam bende yanı 1 hafta erken olucak benımde eğer tutmazsa aşılamam dimi.

bendede erken oldu yanı ben normalde 23 ünde adet oldum ama aşılamımı 2 ağustorda yaptılar demekkı 18 ağustosta fln olcam bende yanı 1 hafta erken olucak benımde eğer tutmazsa aşılamam dimi.

evet cnm inşallah adet olmayız ve 9 ay sonra bebişlerimizi kucağımıza alırz.

allah dualarımız kabul etsin inşallh.sitedeki diğer sayfaları okuorum bende hamıleyım işte mayıs annelerı doğum öykulerı okurken kendımın kı gibi tebessum oluo ve çok heveslenıorum ve artık olsun die hergun dua edıorum bende o duyguları yaşamak istıorum.allahım duy sesimizi

lover1984 sen listeye eklettirdin mi adını eklettirmediysen kuzunaz a özelden msj gönder veya çevrim içiyyken sölede seni de eklesin

evet cnm inşallah adet olmayız ve 9 ay sonra bebişlerimizi kucağımıza alırz.

inşallah olmazsınız dört gözle derler ya inanın bende sizleri merak ediyorum inşallah tutmuştur bebişleriniz hamile bölümüne trasfer ederiz sizi hadi bakalım pozitif düşünün bende hep negatiftim igneden sonra hamile kalmışım inanın belim nasılda agrıyordu günüm geçti ben kis oldu yine diye üzüldüm dr hamilesin deyince şok gibi oldum çünkü içimde hiç hamile kalmış duygusu yoktu okadar umutsuzdum yani ama boşuna okadar umutsuz olmuşum benim yaptıgım hatayı yapmayın herşeye umutla bakın rabbim te zzamanda kavuştursun bebişlerinizi sizlere bizlere.. :))))):Saruboceq::Saruboceq:bizde sevinelim şöylee :teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…