Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
haklısın canım görev gibi olunca çok gıcık oluyor ama yumurtam büyüdügü için agrım oluyor işten ondan fazlada zevki olmuyor bilirsin:kedi::kedi:Şeniz:CüvCüv::asigim:

ay evet ya ama napıcan düşünmemeye çalış inşallah tutar ya teyzeeeeeeee oldunuz haberini veririsin bize:lepi:

ya biraz önce bir siteye girdim kız sevgilisiyle bir kere korunmadan ilişkiye girmiş doktora soruyor şu şikayetlerim var yoksa hamilemiyim diye arkadaşlarıda inşallah ham,le degilsindiir kafaya takma falanda filan işte bizim tam tersimizde dua ediyorlar bu bi atışta tutturanlarada imremmiyor degilim haa biz aylarca rezilliklerle tutturmaya çalışırken onlar ama asla b isyan degil isyan eden kullardan etmesin rabbim bize geç versin hayırlısından versin ne dşyelim demekki bizide böyle imtihan ediyor..

ay evet ya ama napıcan düşünmemeye çalış inşallah tutar ya teyzeeeeeeee oldunuz haberini veririsin bize:lepi:

işallah canım bende sizlerin haberini alırım inşallah öyle ben tattım yinede anneligi rabbim tez zamanda sizlerede tattırsın bazen yaramazlık yapıyor kızıyorum daha sonrada olmuyor diye agladıgım günler aklıma gelince öpüp okşuyorum darısıda sizlere kızlar dua ederken sizlerede dua ediyorum..:Saruboceq:

kızlar bu akşam niye kimseler yok yine yanlızım çok canı sıkılıyor yaabilmiyorumkismile

kızlar bugun ıgnemın 4. gunu yarın kontrolum var dua edin büyümüş olsunlar,bugun bı kac arkadasın yazılarını okudum kontrol olmuslar buyumus yumurtaları cok sevındım onlar adına.

kızlar bugun ıgnemın 4. gunu yarın kontrolum var dua edin büyümüş olsunlar,bugun bı kac arkadasın yazılarını okudum kontrol olmuslar buyumus yumurtaları cok sevındım onlar adına.

ınsallah buyumuslerdır canım kafana takma hem ılk muaynede fazla bı kesınlık olmuyor hepsı buyumeye calısıyorlar 2.muayene daha onemlı bence ben ınsallah yarın 2. muayneneyı olucam bakalım hangısıı one gecmıs yarısı kazanmaya calısıyor.kaydirigubbakcemile3

saol canım bugün bende dr gidecegim bana bugün çatlatma ignesini vurun dedi ama bygün gidip baktıracam yumurta tam büyümüşmü istenildigi gibi hadi bakalım inşallah bugün güzel haberler alırız kasıgın kasılıp agrıyormu benim kasıgımda taş var sanki böyle geriliyor agrıyor hızlı hareket etmiyorum sözde benim ignemde bugün son çarşamba günü yumurtam 14 buçuktu bakalım kaç olmuş sende yaz birbirimizden haber alalımyerimsenibenyerimseniben

canım bende bugün 2. muayeneye gidecem olmuşsa bugün çatlatmayı yaptıracam inşallah güzel haberler alırız canım hepimize bol şanslareyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım bende bugün 2. muayeneye gidecem olmuşsa bugün çatlatmayı yaptıracam inşallah güzel haberler alırız canım hepimize bol şanslareyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hadı hayırlısı ınsallah olmustur senınkı bence ya 14mm ıdı sımdı buyumustur ınsallah catlatmayıda yaparsınz daha fazla ugrasmadan ıgnelerle bekleme surecıne gırersın sende.dr. randevun saat kacta gelınce bıze yaz mutlaka kac mm olmus 2 gunde kendımınkınıde hesaplamıs olurum.

benimki 2 gün önce 14 bucuk demişti dr ordada ignemi kendi yaptı akşamada 15 olur demişti bugün 12 de gidecem ama çatlatma ignem akşam 9 da eve anca saat 9dan sonra gelirim eger çatlatmayı vurunursam ama yazarım gelir gelmez sizlerde yazın hayır haberler inşallah cümlemizeeee..CADIARZUdelikafadulden

bu muayene yine aynı mı oluyor karnımızdan bakmıcaklarmı hiç(

bende ılk ıgneden sonrakı gun sancı olmustu kasıklarımda bıdaha bişey olmadı benim yumurtalar tembelmi yoksa yaw hiç bi ses yok?senın catlatma ıgnen vurulacagına gore beya büyüdüler?

evet canım maalesef alttan daha ıyı gorundugu ıcın dr.lar vajınal tercıh edıyorlar.
allahtan sımdıkı doktorum yatarak vajınal bakıyor o catalmı dıyolar ne ona cıkmıyorum ya sevınıyorum sevemedım gıttı o koltugueyvahedigeldismile

yok kız hep alltan nede gıcık oluyor demi günün geçince bile gebelik kesesinin tam teşisi için de öyle bakıyor kamerayla kızımıda ilk o kamerada gördüm bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

benimki çatalda oluyor ama doktor ve hemsire cok iyiler ve rahat hissettiriyorlar konusmalarıyla.

yok yaa bende hiç çatala çıkmıyorum şükür..

kızlar ya dun aksam bi kasık ağrım tuttu aynı adet olucam gıbı bıraz uzuldum acıkcası sankı sağ tarafımda misket gibi bişi var uyurken bacaklarımı fln uzattıgımda hemen hıssettırıo kendını dızlerımı yuarı cekıorum kı ağrı hıssetmıyım dıe.daha adetıme de 10 günden fazla var

yok kız hep alltan nede gıcık oluyor demi günün geçince bile gebelik kesesinin tam teşisi için de öyle bakıyor kamerayla kızımıda ilk o kamerada gördüm bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ne varsa o kamerada var desene:) alıştım artık ama adetliyken çok tedirgin oluyorum.

benimki çatalda oluyor ama doktor ve hemsire cok iyiler ve rahat hissettiriyorlar konusmalarıyla.

ypk canım ben hiç çatala çıkmıyorum niye çatala çıkıyorsun ben anlamadım bende bunca gidiyorum tek birkez dış gebelikten süpelendigi olmuştu öyle çıkmıştım okadar yoksa hiç çıkmıyorum ben allahtan çıkmıyorum ondan nefret ediyorum çatalın görüntüsü bile gıcık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…