çok sevindim aynı benım gibi birsürü 10 mm vardı ama onlar sonra buyumedi sadece 2 tanesi buyudu.hadi hayırlı olsun inşşlh güzel sonuclar alırsın
bence pazartesi yada salı yapılır senın aşılaman
yumurtalar 1 gunde kac mm buyuyorlar acaaba bılenınız varmııııııı?
hımmm 1 gunde 1 mm falanmı buyuyor az degılmıkı?
ılacın gıtmısdır canım ıgneyı cıkarınca ılac akmıyormu bıraz senın benım akıyor azcık dısarı ordanda bılebılırdın.
hımmm 1 gunde 1 mm falanmı buyuyor az degılmıkı?
ılacın gıtmısdır canım ıgneyı cıkarınca ılac akmıyormu bıraz senın benım akıyor azcık dısarı ordanda bılebılırdın.
uniteyi 50 getirdigimde ucunda damla oluyordu öyle yapıyordum budefa damla görmedim çıktıgındada fark etmedim yaa ilkkez bukadar aceleye ve dalgınlıgıma geldi aklım karıştı tekrar yapsammı acaba içinde ilacım var baktım
canım ya fazla falan gelıverrı belkı ılac gıtmıstır sımdı ne desek bos...
ıyı bı dusun ıstersen ıgnenı gobegınden cıkardıgında falan ılac hıcmı akmadı dısarı azcıkta olsa hatırlamıyomsuun?
sana kızalım ozaman bıraz neden acelecı yapıyosun bakalımmmmklava:
Turko cnm büyük bi ihtimalle yapmışsındır. Yapmamış olsaydın. Arkadan doz ayarladığın yer iğneyi yapınca 0 a inmezdi
CADIARZU
canım senin başına geldimi böyle birşey 0 indi ilaç gitmese inmezmiydi yani valla dr dan azar yerim diye arayıp sormuyorum şimdi sinirimden gülüyorum desem size ne dersinez..
turko eğer ılac enjekte etmeseydın o arka ucu 0 a inmezdi demekkı yapmıssın.bende hep emın olmak için iğneyı yapmadan önce kalemın içinden çıkarıp içinde nekadar sını var işaretlıodum bi de iğneyı vurduktan sora cıkarıodum azalmısmı dıe bende pipiriklıyım yoksa tüm gün oldu mu olmad mı kendımı yer bitiririm ama büyük bi ihtımalle olmustr.pekı ben ığneyı vurduktan sora az bişi sızlama oluodu bunu hissetnnmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?