Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok sevindim aynı benım gibi birsürü 10 mm vardı ama onlar sonra buyumedi sadece 2 tanesi buyudu.hadi hayırlı olsun inşşlh güzel sonuclar alırsın

bence pazartesi yada salı yapılır senın aşılaman

doktorumda bunlardan sadece bır veya 2 tanesı buyur one gecer dedı
tam tarıhı kesın olmamakla bırlıkte ramazanın ılk gunu olabılır dedı dr.ama bellı degıl salı falan belkı olabılır ınsallah hayırlısıyla.
senın kac tane catlamıs yumurtan vardı?

kızlar ben puregonun orta kısmındaki ok işareti tam oturmamış biraz gevşekken yapmışım igneyi dalgınlıktan ilaç gitmişmidir acaba bi fikri olan varmı yaa kafam karıştı şimdi..

hımmm 1 gunde 1 mm falanmı buyuyor az degılmıkı?
ılacın gıtmısdır canım ıgneyı cıkarınca ılac akmıyormu bıraz senın benım akıyor azcık dısarı ordanda bılebılırdın.

ılacın gıtmısdır canım ıgneyı cıkarınca ılac akmıyormu bıraz senın benım akıyor azcık dısarı ordanda bılebılırdın.

uniteyi 50 getirdigimde ucunda damla oluyordu öyle yapıyordum budefa damla görmedim çıktıgındada fark etmedim yaa ilkkez bukadar aceleye ve dalgınlıgıma geldi aklım karıştı tekrar yapsammı acaba içinde ilacım var baktım

bence daha çok büyüyor çünkü ben5. günlük vurundugum igne sonucunda 14 bucuk olduysa yinede bilemem kafanı karıştırmyayım birde bir yerde günde 2 mm büyür diye okumuştumda bence bünyeye baglı herkesinki aynı olmuyor ki

canım ya fazla falan gelıverrı belkı ılac gıtmıstır sımdı ne desek bos...
ıyı bı dusun ıstersen ıgnenı gobegınden cıkardıgında falan ılac hıcmı akmadı dısarı azcıkta olsa hatırlamıyomsuun?
sana kızalım ozaman bıraz neden acelecı yapıyosun bakalımmmmklava:

kızlar sizce ilaç gitmişmidir kafam karıştı yaa yardım edin başınıza geldimi böyle gevşekken igneyi yapmak.

ya kızım durmuyordu igneyi acele çıkarmadım yanlızca o gevşek olan yeri neden önce bakmadım diye düşünüyorum ama az gevşekti çok degil dr arıcamda kızar diye aramıyorum dikkat etsene falan der eyvahedigeldismile:kedi::mymeka:

Turko cnm büyük bi ihtimalle yapmışsındır. Yapmamış olsaydın. Arkadan doz ayarladığın yer iğneyi yapınca 0 a inmezdi

CADIARZU
Turko cnm büyük bi ihtimalle yapmışsındır. Yapmamış olsaydın. Arkadan doz ayarladığın yer iğneyi yapınca 0 a inmezdi

canım senin başına geldimi böyle birşey 0 indi ilaç gitmese inmezmiydi yani valla dr dan azar yerim diye arayıp sormuyorum şimdi sinirimden gülüyorum desem size ne dersinez..

yarın kontrol günüm degil ama yinede dr gitmeyi düşünüyorum ya ilaç gitmediyse birde ben yarın 2 tane çatlama ignesi vurunacam pazartesi gel dedi ama olsun çatlatmadan öncede bi baksın zahmet olmaz yaa okadar para döküyoruz çatlatma öncesi büyüklügüne bakarsa iyi olur ben yarın gidecem allahtan bişey olmazsa bakalım..

CADIARZU

canım senin başına geldimi böyle birşey 0 indi ilaç gitmese inmezmiydi yani valla dr dan azar yerim diye arayıp sormuyorum şimdi sinirimden gülüyorum desem size ne dersinez..

smgeee lütfen cevap yazzz..CADIARZU:bbo::bbo:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileboshayallersmile

turko eğer ılac enjekte etmeseydın o arka ucu 0 a inmezdi demekkı yapmıssın.bende hep emın olmak için iğneyı yapmadan önce kalemın içinden çıkarıp içinde nekadar sını var işaretlıodum bi de iğneyı vurduktan sora cıkarıodum azalmısmı dıe bende pipiriklıyım yoksa tüm gün oldu mu olmad mı kendımı yer bitiririm ama büyük bi ihtımalle olmustr.pekı ben ığneyı vurduktan sora az bişi sızlama oluodu bunu hissetnnmi?

Lover canım sen puregon kullandınmı sana birşay soracagım bana akıl verin lütfen yaaa

ayy canım tşkrler bende çok dikkatle yapıyordum bir anlık dalgınlık işte bende pinpirikliyim bak sorun ettim hemen ewet biraz sızlama oldu ama ilaçtan eksildimi bilmiyorum benimki 50 ünite yapıyorum çok az eksiliyor zaten fark etmedim bacım ama o ayar 0 indi hemde rahatlıkla.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileay şu rezilligimizeCADIARZUCADIARZUCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…