Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm ya o kadar rahatlatıosun ki içimi allah ta senin içini ferahltır inşallah

ayyyyy bende sevindim valla ay belki allah söletti inşallah yarabbim:Saruboceq:

ay canım dedigin gibi olsa keşke allah söyletse bende senin yazdıgını okuyunca çok hoşuma gitti ama bana daha çok var bugün adetimin 9. günü daha ama yarı çatlatıcı vurunacagım heralde tutmazsa buay erken olurum yumurta erken büyürse adette erken oluyormuş burda kızlardan okudum bende.olumunekankayizsmile

hakkında hayırlısı arkadaşım inşaalh herşey gönlüne göre olurolumunekankayizsmile sakın strese girme hatta unut kaydirigubbakcemile3

ay kızlar size birşey dicemde güleceksiniz kızlar benim yerın çatlatma ignem var dr yarın akşam ilişkiye girin dedi aksilik ya bugün eşim arabada biraz bi kaza geçirmş camı falan dagılmışta kendinde bişey yok allaha şükür ama korkulacak şekilde bir kaza arabayla kafa kafaya girmişler allahtan kimse agır darbe almamış hani derler ya korkunca cocugun tohumu döküldü yarında ilişki ala buyur sakınan göze çöp baatar işte bende kaç gündür fındık fıstık yedirip duruyorum ..kaydirigubbakcemile3boshayallersmilesositososito

geçmiş olsun canımcım ballı ceviz yap hatta ilişkiden iki saat önce kocana sade kahve yap banada doktorum demişti sperleri harekete geçiriyomuşkaydirigubbakcemile3

hakkında hayırlısı arkadaşım inşaalh herşey gönlüne göre olurolumunekankayizsmile sakın strese girme hatta unut kaydirigubbakcemile3

yok canım kızımda çok stres yaptım bunda tecrübeliliyim birde kızım yanımdaya okadar stresim fazla yok ama yinede maddi manevi emek veriyoruz birde çocugu olmuyor denildiginde kırız geçirir gibi bagırasım geliyor onun için bir tane daha versinde rabbim inşallah kurtulurum beni korkutan pkom dr bile arayı açma dedi ne diyeyim emeklerimiz boşa gitmesin cümlemizinde. kaydirigubbakcemile5:1hug:

herkese merhaba ben bu sitede yeniyim temmuzun 16 sında aşılama oldum fakat gebelik testinde negatif çıktı .şimdide hastalanmayı bekliyorum fakat her ay 21 günde düzenle gelen regglim bu ayy 29 . gün oldu hala hastalanmadım .aldığım ilaçlardan olsa gerek bir an önce reggli olup 2. aşılama için tedaviye başlığcaz.rabbim inşaallah hepimizin kucağını doldursun.

hoşgeldin canımolumunekankayizsmile ilaçlar yapabilircanım belkide kist yapmışta olabilir doktoruna sorsaydın kontrole çağırmadı

hoşgeldin canım amin allah boş kucak koymasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…