- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
benım daha 10 gün var test gunume daha cok yenı günler gecmek bilmio
canım dogru anlamısın dımı sımdı sen gunde 50 ml vuruyosun ıgneyı yapalı 5.gunde doktora gıttın 14 buuck olmus 5.gune gore baya bı buyumusler sanırım yanlıs bvılmıyosam
masallah cok guzel.ben gunde 75 ml yapıyorum benımde bugun 5. gun ınsallah benımde bı kac tane guzel buyumus olan yumurtlaar vardır.
merhabalar kıslar dün dr a gittikten sonra işlerim vardı giremedim bir türlü dün fermarya başladım 5 gün kullanıcam sonra 2 gün 75 doz gonal f vurulup kontrole gideceğim geçen ay kullandığım klomenden dolayı kist vardır tedavim ertelenir diye düşündüm ama korktuğum başıma gelmedi güsel başladık inşallah güsel devam eder
merhabalar kıslar dün dr a gittikten sonra işlerim vardı giremedim bir türlü dün fermarya başladım 5 gün kullanıcam sonra 2 gün 75 doz gonal f vurulup kontrole gideceğim geçen ay kullandığım klomenden dolayı kist vardır tedavim ertelenir diye düşündüm ama korktuğum başıma gelmedi güsel başladık inşallah güsel devam eder
yaa evet asıl ıs ıgnelerı yapmakta degıl asılamadan sonra test gunune kadar gunlerın gecmesı benımkıde ramazana denk gelcekmıs doktorum ole soyledı oruc oruc benımde hıc gecmeıycek gunler emınım ama fazla dusunmemek gerek oyalanacak bır seyler bulmamız lazım dusundukce bekledıkce dahada zorlasır.
benım ılk gun esm vurdu baktım hıc acımıyor sonrakı gunler kendım yaptım hıcbısey hıssetmeyınce hosuma gıdıyor kolay oluyor.
benım baska bı ıgnem daha var kan sulandırııcı vurunuyorum hergun gobekten onu esım yapıyo cunku o cok acıyor.boylee sabah aksam batırıp cıkartıyoz.
allahım daha buyuk dert vermesın.
bende puregonu göbekten yapıyorum sen kendine yaptıgın igneyi nerden yapıyorsunki
sevindim canım hadi hayırlı haberler verirsin inşallah herşey yolunda gider rabbim kalbine göre versin..:Saruboceq::1hug:
hadı hayırlısı osun ınsallah hersey bekledıgın umdugun gıbı olsun.
amin canım sağolasın inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız kucakalrımız bebişlerle dolar ikizler çıkar topikten bu arada geçmişe bakamadım henüz ben yokken listeye eklenmek oldumu acaba kafamçokkarıştı
sağol cnm allah razı olsun bin kere hepinizden rabbim evlat özlemiyle daha fazla sınava tabi tutmasın bizi tez zamanda versin inşallah
bu arada kıslar hiç gonalf kullanan varmı aranızda ben daha önce puregon kullandım şu an gonalf elimde değil bi arkadaş çanakkaleden yollayacak bana ama dr onun kaleminin puregondan farklı olduğunu söyledi kullanımı farklı biras dedi iğne allah nasip ederse elime pazartesi geçecek o yüzden bilgi alayım dedim
kızlar bırde doktor bana bır ıgne daha verdı orgatluran ınsaallah yanlıs yazmamısımdır bugun yanımda gelırken getırmemı ıstedı destek amaclıymıs.sızdede varmı?
canım bende kan pıhtılasması var hamılekaldıgımda dusuk yapmama neden oluyor.
dusuk yapmamak ıcın her gun bırde kan sulandırıcı vurunuyorum ben eger onu dıyorsan onu konusuyoduk.
kızlar bırde doktor bana bır ıgne daha verdı orgatluran ınsaallah yanlıs yazmamısımdır bugun yanımda gelırken getırmemı ıstedı destek amaclıymıs.sızdede varmı?
sag yumurtalıkta 12mm ve 11mm olmak uzere 2 tane
sol yumurtalıkta 11mm,10mm,10mm olmak uzere 3 tane gelısen yumurtlar varmıs.
doktorum ılerleryen gunlerde bunların bazıları gerıde kalcak 1 veya 2 tanesı one gecer buyur dedı
sımdılık cok guzel dedı cumartesı yıne gıdıcem tekrar bakıcak ınsallah hersey yolunda gıder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?