ne varsa o kamerada var desene:) alıştım artık ama adetliyken çok tedirgin oluyorum.
ne varsa o kamerada var desene:) alıştım artık ama adetliyken çok tedirgin oluyorum.
kızlar ya dun aksam bi kasık ağrım tuttu aynı adet olucam gıbı bıraz uzuldum acıkcası sankı sağ tarafımda misket gibi bişi var uyurken bacaklarımı fln uzattıgımda hemen hıssettırıo kendını dızlerımı yuarı cekıorum kı ağrı hıssetmıyım dıe.daha adetıme de 10 günden fazla var
kötüue yorma hemen ,senın aşılaman ne zaman oldu ?
kızlar ya dun aksam bi kasık ağrım tuttu aynı adet olucam gıbı bıraz uzuldum acıkcası sankı sağ tarafımda misket gibi bişi var uyurken bacaklarımı fln uzattıgımda hemen hıssettırıo kendını dızlerımı yuarı cekıorum kı ağrı hıssetmıyım dıe.daha adetıme de 10 günden fazla var
canım benim kafam karıştı çatala çıkarıpmı kamerayı daldırıyor içine yoksa normal muayenemi anlamadım
adetin 2. günü gittigimde okadar rahatım kı sandım doktor karnımdan bakcak dedı işte hemşire üstünüzü cıkarın gittim doktora dedım kı doktor bey sacmalamayın ben adetlıyım nasıl bakıcaksınız ya o sırada bişiler gelirse dedım.doktor gülerek ee gelsın nevar cok normal dedı allahım ben adama yalvarıorum karından bak dıe o da bana dedıkı 4 alık hamılemısın kı ustten bakıyım yat hadılmaz: valla adam hiç çekınmedı ama ben kılı kırk yardım
inşallah bu topikten bir tane bile negatif sonuç çıkmaz
inşallah bu topikten bir tane bile negatif sonuç çıkmaz
sen aşılama olmuştun demi canım
kıslar bu kamera olayını anlamadım ben dr un muayenehanesinin dizaynına göre ya bir sedyeye uzanırsın dizlerini yukarı kaldırırsın üzerinde örtü vardır yada çatala çıkarsın alttan transvajinal ultrason ile yumurtalıklara bakılır tıpkı karından bakılan gibi görüntüleme aletidir sadece vajinaya girişe uyumlu biçimdedir... ben Umut tüp bebek merkezine gidiyorum çok temiz bir yer bildiğimiz uzun dişçi kotluğu bibi bir hasta koltuğu var ve çatal gibi değilde ayaklarımızı koyabileceğimiz bir yer var gayette rahat dr hiç bakmıyor bile bir kere usg yi sokarken bakıyor o kadar ki baksa ne olur onlar dr
kıslar bu kamera olayını anlamadım ben dr un muayenehanesinin dizaynına göre ya bir sedyeye uzanırsın dizlerini yukarı kaldırırsın üzerinde örtü vardır yada çatala çıkarsın alttan transvajinal ultrason ile yumurtalıklara bakılır tıpkı karından bakılan gibi görüntüleme aletidir sadece vajinaya girişe uyumlu biçimdedir... ben Umut tüp bebek merkezine gidiyorum çok temiz bir yer bildiğimiz uzun dişçi kotluğu bibi bir hasta koltuğu var ve çatal gibi değilde ayaklarımızı koyabileceğimiz bir yer var gayette rahat dr hiç bakmıyor bile bir kere usg yi sokarken bakıyor o kadar ki baksa ne olur onlar dr
evet 4 gün oldu yapılalı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?