Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kötüue yorma hemen ,senın aşılaman ne zaman oldu ?

ne varsa o kamerada var desene:) alıştım artık ama adetliyken çok tedirgin oluyorum.

adetin 2. günü gittigimde okadar rahatım kı sandım doktor karnımdan bakcak dedı işte hemşire üstünüzü cıkarın gittim doktora dedım kı doktor bey sacmalamayın ben adetlıyım nasıl bakıcaksınız ya o sırada bişiler gelirse dedım.doktor gülerek ee gelsın nevar cok normal dedı allahım ben adama yalvarıorum karından bak dıe o da bana dedıkı 4 alık hamılemısın kı ustten bakıyım yat hadılmaz: valla adam hiç çekınmedı ama ben kılı kırk yardım

adetine 10 gün varken bu adet belirtiisi olamaz diye düşünüyorum inşallah bebeğin sana tutunuyordur erken gebeliğin en önemli belirtileri kasık ağrılarıdır umarım bebiştir o

caanım belkıde yerlesme oluyordur ınsallah sen 2 agustosta asılama olmustun dımı yanı 4 gun olmus dollenme ve yerlesme zamanı bugunler 4,5,6.gunler daha oncekı hamılelıklerımdekı takıplerımden bılıyorum.sıkıntı yapma kendıne belkıde ıyıye ısarettır.

ya kızlar inşallah öyledır yarabbım sabır ver daha 10 gun var test gunune allah düşürmesin de hapishanedekiler gibi duvara çizik atıcam artıkopuyorumnanaktan

bende muayeneden bi gün öncesine kadar karnımdan bakacak sanıyordum sonra bıraz arastırayım dedım bı baktımkı karnımdan degılmıs Allahtan haberlı gıttım en azından neler olacagını biliyordum,senin durumunu tahmin edebiliyorum canım ama boşver geçti gitti.

sen aşılama olmuştun demi canım

kıslar bu kamera olayını anlamadım ben dr un muayenehanesinin dizaynına göre ya bir sedyeye uzanırsın dizlerini yukarı kaldırırsın üzerinde örtü vardır yada çatala çıkarsın alttan transvajinal ultrason ile yumurtalıklara bakılır tıpkı karından bakılan gibi görüntüleme aletidir sadece vajinaya girişe uyumlu biçimdedir... ben Umut tüp bebek merkezine gidiyorum çok temiz bir yer bildiğimiz uzun dişçi kotluğu bibi bir hasta koltuğu var ve çatal gibi değilde ayaklarımızı koyabileceğimiz bir yer var gayette rahat dr hiç bakmıyor bile bir kere usg yi sokarken bakıyor o kadar ki baksa ne olur onlar dr

oyle canım alıstık artık ben sedyeye uzanıp bacaklarımı kaldırıyorum benım doktorumda sadece usg yı sokarken azcık bakıyor sonra bakmıyor ıyıcede orter bacaklarmı falan.
ıste ben bıraz adetlıyken rahatsız oluyorum okdar
.

bende o çatal denılen yatağa yattım ama normal muayene aletı var ya ekrana yansıtıo göruntuyu onunla muayene oldum zaten o alet pek bı zorluk yasatmıo

evet 4 gün oldu yapılalı cnm

canım yaa inşaalah tutmuştur ban çok iyi hatırlıyorum kızıma hamile kaldıgımda ayaklarımı uzatıp yatamazdım aslaayaklarımı uzatınca çok agrı olurdu hemen bacaklarımı geri kaldırırdım uzatarak yatamazdım inan ki ilk günlerden itibaren dogum yapana kadar ben bacaklarımı tam uzatıp yatamadım hamileyken duydumsevindim inşallah sninkide hamile kaldıgından öyle oluyordur canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…