Turko bebiş veya bebişler napıo azcık bahset uzak kaldık bu hafta sen yokken topık öksüz kaldı cok sakın gectı
lover hiç panik yapma ben de testten 3 gün önce çok fena karın ağrısı çektim bişey olmadı.hatta şua bile ara ara hasta olacak gibi hissediyorum. hayırlısıyla bebiş olmuştur inşallah.
valla canım annemlerde pastalar yaptık buralarda bayram yuvarlaması vardır nette bak onu yaptık çok emekliydi bazen kasıklarıma sancı giriyordu bana yat sen dediler adet sancısına takılma ben daha dün yaşadım adet olacak gibi inşallah tutmuştur yaa test ne zaman bebegin durumunu bayramdan hemen sonra eşimle gidecez inşallah kalp sesini duyacaz kısmetse dün 2 tane bebek giysisis aldım ben şimdiden başladım 9 ayda ne kadar yaparım bilmiyorum artık birde ben çok güzel bebek örgüleri yapıyorum kızıma çok yapmıştım netten çakip kış gelsin bunada başlıcam inşallah kızlar darısı sizleree
turko canım naber çoktandır görüşemiyoz bebişin durumu nasıl bende saat 5 te randevum var yumurtalarım geliştimi ona bakcaklar büyük ihtimalle aşılamam bayrama denk geliyoo hayırlısı heyecanlıyım inşallh bu defa olur bu defa yumurta geliştirmeye doktor iğne verdi 5 gün oldu hergün o iğneyi vurdun karından bakalım ne durumda yumoşlarr
kızlarr selam nasılsınız geçmişi okudum herkes iyi çok şükür maşallah.. benim misafirim var kayınvalidemler bende 3 gündür bayramdada bizdeler. ben nete giremem bu ara o yüzden şimdiden
İYİ BAYRAMLAR HEPİNİZE..
turkom gelmişsin iyi oldu topik bi sessizleştiydi sen yokken bayram geçsin senden bi ikiz haberi bekliyorum artık hayırlısıyla..kaydirigubbakcemile5
lover sonucu öğrenmedin daha sanırım sonucunu öğrenmek için arada girmeye çalışcam nete. hadi hayırlısı inşllah tutunmuştur bebişin.
kızlar kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi tekrar iyi bayramlar ....
herkeseee i.bayramlaarrr
hayırlısıyla inşallah tutar canım bende 6gün yapmıştım ve altıncı gün çatlatmayı yaptırdımşükür tuttu darısı sizlere bacımm...ewet 4 gün evde yoktum annemlerdeydim kaynanamla atıştık çektim gittim yeni geldim onunda yüzüne bakmıyorum alt katta ondan evde yoktum
canım iyi bayramlar sen canım iğne mi vuruldun yumurta geşiştirmek için iğnenin şansı dahamı yüksek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?