Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Lover evet kacinci gun yaptigin onemli ..cok uzuldum arkadasim umarim deger yukselir.... ne diyeyim...

ıyı bayramlar kızlarrr, olumsuz assılamamın ardından rahım fılmı cektırdım tupler acıkmıs ama rahım bolmelıymıs anladıgım kadarıyla doktor gebelık oldugunda bebek makaddan gelır, genelde cok sorun olan bısey degıl cogu kadınlar sezaryanla dogum yapıldıgımda rahmının boyle oldugunu gorurmus doktorlar o yuzden tedırgınlıgım gıttı .haftaya felan yumurta takıplerım baslar buyuk ıhtımal benden haberler bu kadar , lover yarın farklı cıkabılır belkı uzme kendını bende olumsuz oldugunda beya uzuldum ama ınsan tekrar umutlanmaya baslıyor ben bıdaha yaptıramam dıyordum ama sımdı daha azımlıyım

gulnihal hayirlisi olsun yazdiklarin gayet guzel gelismeler....benim de bugun yumurta takibim yapildi cok buyudugu icin catlatma ignemi yaptilar yarinda asilamami yapacaklar...insallah bu aksam catlamaz yumurtalarim...herkes cok sessizlesti kimsecikler yok artik bu topikte...neyse ben yinede bilgi vermek istedim..
herkese sevgiler...

nasıl ya aklım karıştı nasıl olur öyle makat falan ilk defa duydum neyse drlara güvenelim hadi hayırlısı budefa emeklerin boşa gitmeyecek inşallahhh

hadi bkalım bol şans inşallah tutunacak bebişleriniz ..bu arada ewet bu topiğiiyce terk ettiler

merhaba.. geçen ay bu topicten baya hamile çıkmıştı.. aşilama ile yada ilaç tedavisi ile hamile kalanların ortak belirtisi neydi? bugün 6. günüm ve hiçbir belirtim yok..

merhaba.. geçen ay bu topicten baya hamile çıkmıştı.. aşilama ile yada ilaç tedavisi ile hamile kalanların ortak belirtisi neydi? bugün 6. günüm ve hiçbir belirtim yok..

ileede bir belirti olması şart degil herkesinki farklı geçer allah gönlüne göre versin belirti yok diyede üzülme çogu kişi belirtisiz kalıyor çogunda belirti çok oluyor ama hamile olmadıklarını ögrendiler sen agrılara takılma

Herkese mrb kızlar hepinizin geçmiş bayramınu kutluorum lover çok üzüldüm sonucunu turko benimde midem bulanıyo ama kusma yok yarın doktoro giecem inşallah bi sorun çıkmaz

Herkese mrb kızlar hepinizin geçmiş bayramınu kutluorum lover çok üzüldüm sonucunu turko benimde midem bulanıyo ama kusma yok yarın doktoro giecem inşallah bi sorun çıkmaz

saol simge yapabılcek bişi yok bıraz beklıcem eşime kalsa hemen tüp bebek tedavısıne başlıyalım dıo bılmıorum nolcakkk

lover bence 3 denemeyi yapma direk tüp bebek yaptır eşinde sorun olanların aşılamasının tutması çok düşük ihtimal birde yaşadıgın hayalkırıklıgı ama tüp bebebkte şans çok benim abimdede sorun vardı 2 kere aşılama yaptırdılar tutmadı tüp bebegegeçtiler ilk denemede tuttu ve şimdi ikizleri var darısısda sana canım kendini topla ve tüp bebege öyle başla

cnm bence de bi ay ara ver daha sonra tüp bebeğe geç eşinde razıymış ne güzel

elimde deil turko ya neden bilmiorum

yok canım hata yapıyorsun valla bende hiç öyle ilhamlar yok rahat bırak kendini yaa bebegim büyüyor diye düşün bak allah esirgesin çok esirgenen göze çöpbatar derler ya öyle yapma sakin ve huzurlu ol bak ne güzel onca kişinin içinde şükürler olsun hamile kalabildik sevin ve huzurlu ol tadını çıkar böyle şeylerle mahfetme pkolojini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…