Gunaydınbayramım zehır oldu yıne negatıfff
nasıl ya aklım karıştı nasıl olur öyle makat falan ilk defa duydum neyse drlara güvenelim hadi hayırlısı budefa emeklerin boşa gitmeyecek inşallahhhıyı bayramlar kızlarrr, olumsuz assılamamın ardından rahım fılmı cektırdım tupler acıkmıs ama rahım bolmelıymıs anladıgım kadarıyla doktor gebelık oldugunda bebek makaddan gelır, genelde cok sorun olan bısey degıl cogu kadınlar sezaryanla dogum yapıldıgımda rahmının boyle oldugunu gorurmus doktorlar o yuzden tedırgınlıgım gıttı .haftaya felan yumurta takıplerım baslar buyuk ıhtımal benden haberler bu kadar , lover yarın farklı cıkabılır belkı uzme kendını bende olumsuz oldugunda beya uzuldum ama ınsan tekrar umutlanmaya baslıyor ben bıdaha yaptıramam dıyordum ama sımdı daha azımlıyım
gulnihal hayirlisi olsun yazdiklarin gayet guzel gelismeler....benim de bugun yumurta takibim yapildi cok buyudugu icin catlatma ignemi yaptilar yarinda asilamami yapacaklar...insallah bu aksam catlamaz yumurtalarim...herkes cok sessizlesti kimsecikler yok artik bu topikte...neyse ben yinede bilgi vermek istedim..
herkese sevgiler...
kaçıncı gününde yaptırdınnn canım hemen umutsuz olma zamanını bekliyor demekki
merhaba.. geçen ay bu topicten baya hamile çıkmıştı.. aşilama ile yada ilaç tedavisi ile hamile kalanların ortak belirtisi neydi? bugün 6. günüm ve hiçbir belirtim yok..
Herkese mrb kızlar hepinizin geçmiş bayramınu kutluorum lover çok üzüldüm sonucunu turko benimde midem bulanıyo ama kusma yok yarın doktoro giecem inşallah bi sorun çıkmaz
elimde deil turko ya neden bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?