Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
topik ço sakinleşti kimse uğramıo orkide den bi ses çıkmadı bayram tatilinde heralde bebişii nasıl acaba miss de hiç uğramadı

evet cnm haklısın bende zaten lekelenme falan hiçbişey olmadı bişey olsa bi belirtisi olur heralde

evet cnm haklısın bende zaten lekelenme falan hiçbişey olmadı bişey olsa bi belirtisi olur heralde

benden 1 hafta boyunca kahverengi lekeler geldi kızımda hiç olmamıştı dr aradım onormal dedi içim rahatladı hiç böyle kötü şeyler düşünmedim şükür geçti yerleşme lekelenmesiymş bu arada ewet kimse ugramıyor kuzunaz falanda iyce bıraktı burayı

ben genelde yazılanları okuyorum topic baya hareketliydi, heyecanlı bekleyişler falan ama nazar değdi sanırım..

smge kaç haftalık oldu bebiş

turko canım nasılsın yarın tekrar yumurta takibine gitcem ve aşılama günü yarın belli olacak 2 tane yumurtam oluşmuş 1.aşılamada tek yumurtaydı bu defa 2 olmuş inşallh olurrayrıca bu ay göbekten iğne vurdum yumurtalar gelişsin diee

selam kızlar... smge ve turko size bir şey soracağım. bulantılarınız var mı? varsa engellemek için bir şey yapıyor musunuz? benim sabahtan öğleden sonraya kadar çok bulantım oluyor. hiç bir şey yiyemiyorum. doktor bulantı için ilaç yazmıştı ama ben almamıştım. arkadaşlarım bir işe yaramıyor. ilaç bolca uyutuyor demişlerdi.

hadi canım 2 yumurtanda tutar inşsllsh ikiz olursa ayy ne güzel olur inşallahhh canım kalbine göre versin

ewet bulantılarım oluyor ama hiç birşey yapmıyorum ne geçirebilirki bulantıyı bulantı hapım varbazen içiyorum pek fayda ediyormu anlayamadım

YOK kızlar 3. aşılama yapmıcam tüp bebek istıoruz artık ama daha adet olamadım beklıorummm pazartesı oldum sandım ama olamadımm

inşallh canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…