kızlar merhaba nasılsınız? bayram nedeniyle biraz yoğundum bu haftada kız kardeşim evleniyo ondan bu haftada yoğunum..
lover canım hakkında hayırlısı olsun tüp bebek daha mantıklı olabilir şans daha fazla sonuçta bende ikinci aşılamada tutmazsa tüp bebek yaptırıcam bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
turko dr a gittinmi canım ikizmiymiş belli oldumu,?merak ediyorum seni iyisindir umarım kaynanan napıyo kıızzsırnaşık şey
simge dr. a gidicem diye yazmışsın iyisiniz dimi ?
kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli olunca haber edin olurmu?? topik hala ağustos topiği ya ondan sakindir belki Eylül topiğini açalım yeniden canlanırız ama hamile olanlar bizen ayrılmak yok siz bizim nazar boncuğumuzsunuz umudumuzun yeniden filizlenmesini sağlıyosunuz.
saol avcı inşallh tup bebekten netıce alabılırız biraz dinlenıp oyle denemk istiyorum
Mrb kızlar dün doktoro gittim ş anda herşey normal dedi kalbi güzel atıyo sadece biraz aşağıdaymış onun için de dikkat etmen gerekio dedi. 5 eimde sonra 2 li test ense ölçümü için gidecez
ayy maşallh ne güzell inşllh kucağına aldıgın gunlerıde paylaş bizlerle kızlar buarada neden ben hala adet olamaıorum?
cnm belkide hamilesin evde idrar testi ypsana belkide geç döllenme oldu. Yada druna bi sor kist falan oluşmuş olabilir
Kızlar bu duyguyu allah herkese nasip etsin ultrasonda görmek çok heycan verici bu arada 9 haftalık olmuş bebeğim
doktorumla konustum cumartesıye kadar olmazsan gel dedı bakalım inşallah kıst olmaz ya bıde onla mı uraşcam pekı kızlar bu kist olusursa adetı gecıktırrmı bgn 19 gün oldu aşılama yapalı
lover kistten korkma cabuk kayboluyorlar agustos ayim benim de bsos gecti kistler yuzunden ama 1 ay icinde kayboldu....vucudum dinlenmis oldu aslina bakacak olursan...hayirlisi cnm..
smg senin adina cok sevindim kalp atisini duymak orda oldugunu bilmek eminim cokd egisik bir duygu sanirim bunun izahi zor yani duygulari anlatmak...insallah hepimize nasip olur...smg aslinda benim san abir sorum var?asilama sonrasi neler yasadin tam analtirsan coks evinirim eminim cok kez yazdin ama geri donup nerdeydi diye aramak istemiyorum eger ayrintili sekilde yazarsan cok minnettar olurum...
gecen asilamamda agrilairm olmustu cok yumurtaliklarimda simdi agrim ilk gun ve dun yapti bugun sabah uyandim agri ok kadar az....biraz bilgi lutfennnnn :ecrin_bebek:
SMGE bayağı büyütmüşsün bebeği. benimki daha 6 haftalık. Önümüzdeki hafta inşallah kalp atışlarını duyacağım. benim midem çok bulanıyor hiçbir şey yiyemiyorum. bebeğim beslenemeyecek diye korkuyorum ama zorlasam da hiçbir yiyeceği görecek halim yok. sende durumlar nasıl?
Lover84 tam bir ay gecikme yasadim ama bir ayda 2 kere regli oldum sasirdim tabi ama iyide oldu vucut atmsi oldu kistleri yani soyle ozetleyeyim temmuzda silam aoldum tutmadi agustos reglsiinde kontorle gittim kist oldugunu ogrendim agutosda iki kere regli oldum...
SMG sagol cnm bilgiler icin ya surekli birinci asilamam ile karsilastiriyorum ondan asabim bozluyor ilkindedde asilama gunu ozellikle ertesi sancim olmustu sonra gecmisti simdide aynisi oluyor diye moralim bozluyorneyse beklemeden sonucu ogrenemeyecegimize gore sabir sabir...
saol dew verdıgın bilgiler için ben beklıorum sankı her an olcak gibi ağrı kasılma gırıo sonra sakinleşıo bgn daha bi belirti başlamadı dün sıcak bi duş aldım sıcak su torbası koydum gece hafifledi ağrılar.neyse 2 gün sonra hala olmamışsam doktora gıtcem sonuc belli olcak
bugün meleklerimin kalp atışını da duydum çok mutluyum:)))
NE GÜZEL BİR DUYGUDUR EMINIM ALLAH MUTLULGUNU BOZMASIN İNŞALLAH BİZEDE NASİP ETSİN:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?