Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah öyledir ve darısı bizim başımıza olur inşallah haftaya çarşambada benim ilk kontrolüm var geçen sefer aşılama olmak bile ansip olmamıştı bu sefer inşallah olur ve bbeğim bana tutunur

kızlar şimdi aramızda Lover ve smgemi aşılama sonucu bekliyor başka aşılama olup gün sayan varmı aramızda

krizantem canım sen igne yaptıktan birkaç saat sonra hiçmi agrı olmuyor kasıgında..

yok canım ıgne yaptıktan sonra olmuyor ama gun ıcınde cok nadır bır sekılde arada batıyor gıbı kasılıyor gıbı oluyor ıgneyı yaptıktan sonra hıcbır sıkayetım olmadı sımdıye kadar.

inşallah öyledir ve darısı bizim başımıza olur inşallah haftaya çarşambada benim ilk kontrolüm var geçen sefer aşılama olmak bile ansip olmamıştı bu sefer inşallah olur ve bbeğim bana tutunur

inşallah canımm sizlerin tedavilere sarıldıgı gibi bebeginizde sizlere tutunup sarılır inşallah allahın dualarınada sarılalım kızlar..

kızlar sız asılama yaptırdıgınızı etrafınıza bırılerıne soyledınızmı?
ben soylemıyorum gızlı tutyorum sadece annem bılıyo kardesıme kayınvalıdeme(asla)soylemek ıstemıyorum elın agzı torba degılkı buzesın.

canım ben igneyi öglen 1,30 gibi yapıyorum akşam saatlerinde biraz agrı hissediyorum ama her bünye bir olmaz hadi inşaallah güzel haber getir bize..

canım bende kızımda çok can sıkıcı laflar duymuştum ders oldu bu defa kimseye igne yaptıgımı falan söylemiyorum kaynanam alt katımda yinede dr giderken başka bahaneler buluyorum ama annemle ablama söyledim bana destek oluyorlar saolsunlar başka kimse bilmiyor..

kızlar ben yeniyim sizler kadar daha tecrübeli degilim burda benim resmim neden çıkmıyor kızımın resmini koyacagım üyeligim yeni oldugu içinmi anlamadım ki kızımın resmini koyuyorum ama göstermiyor

profıl bılgılerınden yaptıgında olmuyomu uyelıgının yenı olmasıyla alakası yok canım sanırım sen yukleyemedın.

canım bak profıl bılgılerınde avatarını degıstır bolumu varya oraya bılgısayardan reısm yukleyın kısmına gozattan resımı ındırıyorsun bılgısayarından sonrası kaydetzaten hadı bı daha denede gorelım sarı cici kızı.

olmus gordum resmını sarı kızın amannnn pek tatlıymıssssss allah hayrılı guzel omurler versın.

yok kız hep alltan nede gıcık oluyor demi günün geçince bile gebelik kesesinin tam teşisi için de öyle bakıyor kamerayla kızımıda ilk o kamerada gördüm bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hamileyken alttan bakmak zararlı deilmii???*?

BENDE kımseye solemıorum aşılama yaptıgımız anneme bıle solemedım çünkü hergun arar telaş yapar benden cok üzülür.biz 2 yıllık evlıyız onlar hala ben çocuk ıstemıorum sanıolar ama halbukı sprem sorunu var esımın ama öyle abartılacak boyutta değil çok şükür.inşaalh allah bi bebek verirde aileme müjdeyi veririm

selamm kızlar doktordan geldım 4 gunluk igneden sonra ilk muayenemdi 2 tane 13 1 tane 11 dıgerlerıde 10 ıkı tane 9 felan yumurtalar doktorum gelısmelerı cok guzel yumurtaların seklı oluşumlarıda guzelmıs bı sorun yok dedi pazartesiye kadar yine 100 ml igne yaptırcam pazartesi çatlatrız buyuk ıhtımal dedı carsambaya da asılama olur tahmını dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…