canım yaa inşaalah tutmuştur ban çok iyi hatırlıyorum kızıma hamile kaldıgımda ayaklarımı uzatıp yatamazdım aslaayaklarımı uzatınca çok agrı olurdu hemen bacaklarımı geri kaldırırdım uzatarak yatamazdım inan ki ilk günlerden itibaren dogum yapana kadar ben bacaklarımı tam uzatıp yatamadım hamileyken duydumsevindim inşallah sninkide hamile kaldıgından öyle oluyordur canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
krizantem canım sen igne yaptıktan birkaç saat sonra hiçmi agrı olmuyor kasıgında..
kızlar şimdi aramızda Lover ve smgemi aşılama sonucu bekliyor başka aşılama olup gün sayan varmı aramızda
inşallah öyledir ve darısı bizim başımıza olur inşallah haftaya çarşambada benim ilk kontrolüm var geçen sefer aşılama olmak bile ansip olmamıştı bu sefer inşallah olur ve bbeğim bana tutunur
yok canım ıgne yaptıktan sonra olmuyor ama gun ıcınde cok nadır bır sekılde arada batıyor gıbı kasılıyor gıbı oluyor ıgneyı yaptıktan sonra hıcbır sıkayetım olmadı sımdıye kadar.
kızlar sız asılama yaptırdıgınızı etrafınıza bırılerıne soyledınızmı?
ben soylemıyorum gızlı tutyorum sadece annem bılıyo kardesıme kayınvalıdeme(asla)soylemek ıstemıyorum elın agzı torba degılkı buzesın.
profıl bılgılerınden yaptıgında olmuyomu uyelıgının yenı olmasıyla alakası yok canım sanırım sen yukleyemedın.[/QUprofil bilgilerinde resmi getiriyorum resim bölümüme istedigim resmi atıyorum ama resimmi çıkaramadım buraya anlamadım gitti teyzeleri sarı bir kızm var görün istedim beceremiyorum anlamadımki
yok kız hep alltan nede gıcık oluyor demi günün geçince bile gebelik kesesinin tam teşisi için de öyle bakıyor kamerayla kızımıda ilk o kamerada gördümbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
olmus gordum resmını sarı kızın amannnn pek tatlıymıssssss allah hayrılı guzel omurler versın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?