Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar aşılama işlemi nasıl oluyor ? yani işlem kısmını soruyorum tedayli bir şekilde anlatırmısınız neler yaşandığını çok merak ediyorum açıkçası

turko dr a gittinmi canım ikizmiymiş belli oldumu,?merak ediyorum seni iyisindir umarım kaynanan napıyo kıızzsırnaşık şey
ewet canım bugün dr gittim çok şükür kalp atışlarını gördüm ama dinlettirmedi benimde canım sıkıldı dr degişecem daha lüks biyer var sezervanı çok bakımlı bir yer bizim gelininin ikizlerinisezeryanla alan dr hastane bakımıda süper oraya gidecem artık bu arada bir tane şekerim zaten kara kara düşünüyordum 3 taneye nasıl bakarım diye 1 taneymşsen nasılsın
bugün meleklerimin kalp atışını da duydum çok mutluyum:)))
ben duyamadım amam gördüm şükür bende mutluyum gözümüz aydın
Turko nerelerde yaaa neden terk ettı bizi

yok kızz valla terk etmedim annemlerde kalıyordum bizimkiler ankaraya gittiler görümcemin mahkemesine boşandı 2 kızı var kendisi aldı çok acıdım onlar orda bende annemlerdeydim ondan ugrayamadım yanlış anlamayın lovercim inşallah seninde güzel haberini alırız daha adette olmamışsın

LOVER eger bir iki gun daha gelemzse bir doktora gorun dedim bazen getirmek icin ilac veriyorlar hayir eger kistin varsa daha cok buyumemis olur...insallah bunlarin hicbiri degildir hamilyeim mujdesini verirsin bizlere...
Fovfov ne kadar guzel ikisinide kalp atisini duymak insallah sonuna kadar hersey yolunda gider saglikla alirsin kucagina ya bende deli gibi her hamileye saldiriyorum ama snein hikayen neydi kacinci asilmandi ve hamilelik belirtilerin sende nasil belirginlik gosterdi?yazarsan sevinirim....
Sebilem aramiza hosgeldin...once iyi bir doktor secmen lazim kendine sen icin ve esin icin bazi testler isteyecekler onlarins onuclarina gore reglinin 3.gunu itibariyle yumurtalamni artiracak ilaclar veriyorlar 5 gun ilac kullanimindan sonra kontorle gidiyorsun eger yumurtalar belli kivama geldiyse o zaan catlatma ignesi yapiyorlar catlatma ignesindne iki gun sonra ise asilaman yapiyor..esindne spermleri alip ozel bir suda yikayip iyilerini ayiriyorlar ve igne yardimiyla rahime dah adogrusu yumurtaliklara en yakin yere birakiyorlar....islem acili degil ..senin icin de hayirlisi...

teşekkür ederim arkadaşlar...
turko inşallah erkek olur o zaman kızının yanına ne güzel...
dew ben 1 yıllık evliyim tüm testleri yaptırmamıza rağmen hiçbri sorun çıkmıyordu ne eşimde ne de bende. ama bebek de olmuyordu. biz de biraz acele ettik açıkçası eşimle stres yaptık. doktor biizim ısrarımıza dayanamayıp aşılama yaptı. 10 günlük bi iğne macerasından sonra 30 temmuzda aşılama oldum ve ilkinde tuttu çok şükür ve 5. haftada da ikiz olduğunu öğrendik. bugün de kalp atışlarını gördüm. biri 8+2 diğeri 8 haftalık gözüküyor. belki de biri normal yolla oluştu bilemiyorum:))

Benimle ayni durumun aslinda bizdede problem yok ne bende ne esimde ama olmuyor diye bende artik yaptirayim dedim benim ilkinde tutmadi iste pazaretsi ikiniciyi yaptirdik...beklemedeyim...peki belirtilerin nelerdi?herkesin farkli biliyorum ama ortak bir sonuc cikartmaya calisiyorum kendime :) ne bileyim asilama sonrasi kac gun agrin oldu filan yazarsan sevinirim.

karaman sağol canım 8 haftalık oldular şükür.
deww bu sefer tutar sizinki de inşallah. ben aşılamanın ilk gününden itibaren fena gaz sancısı çektim ölüyorum sandım. aşılamanın 14.günü doktor tahlil yaptır dedi 12. günden itibaren adet ağrılarım başladı ama çok şiddetli şekilde gece uykumdan uyandırıyordu. ben normalde de çok ağrılı geçiririm. mide bulantım olur ağrıylla. yine 3 gece boyunca olunca ben dedim tutmadı kesin ama 14. gün test yaptırdık 200 çıktı değerim şok olduk. ve inan aşılamanın 20-25. gününe kadar günde en az 4-5 kere adet sancısı çekiyordum ama beni kandırıyormuş meğer.:))

kızlarrrrrrrrrr nolur yetişinnnnn evde test yaptım 10 sanıye sonra test 2 tane cift cizgi kıpkırmızııııı ben hamılemıyım sabahı nasıl beklıcemmm doktorumu aramadım cok gecccc nolur yardım sakin olamıorummmm

Ay Lover tabiyki hamilesin neden cift cizgi ciksin ki ay saka gibi regli oldum kist derken bu haber harika bir haber yaaaaaaaaaa inan kendim hamile kalmisim gibi sevindim...harika harika harika bir haber bu....bize hemen haber ver olurmu doktora gider gitmez, aslinda simdi kan tahlili tam olur bence....

FANU asilaman hayirlisi olsun bende pazartesi yaptirdim dilerim fovfov,smge,turko ve lover gibi bizimde yuzumu guler....
FOVFOV verdigin bilgiler icin tesekkur ederim simdi az cok kafamd abisey olurmaya basladi kimler neler yasadi ama surasi kesin ki herkesin farkli belirtileri ama tek ortak nokta regli gunleri yaklasirken keskin ve fazla agrilar...turkoda smg'de cildirtan bir agri demislerdi...
Hayirlisi diyorum...bana iyi geceler sizlere gunaydin :)

yaaa şimdi gidiıorum kızlar doktora bakalım ne dıcek allahım sabah 6 da yattım okadar garıbım ki allahım nolur bi şokla karşılasmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…