Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canm çok sewindim çook, hayırlı olsun.. rabbim sen büyüksün, tüp bebek düşünüyorum diyordun birkaç gün önce.. ama anlamadım sen 12. günde kan testi mi yaptırmıştın idrar mı? benim de dün gece ateşim çıktığı için zorunlu olarak kanda gebelik testi yapıldı 0.600 çıktı, 9. günümdü.. bir mucize gerekiyor benim için.

simge turko nerelerdesınızzz bende aranıza katıldım allahın izniyleee.bgn gittim doktora kese göründü ama ufak haftaya bidaha gitcem kan testınıde aksam 4 de alcammmm rüyadamıyım bılmıorummm doktor bi ultrosan kağıdı verdı ona bakıp duruorummmm

doktor bana 19 mayıs 2011 dedi muhtemel dogum tarıhım için ya ben bugunlerıdemı görcektım yarbbım sana şükürler olsun

canm sormamın sebebi bende dün mecburen yaptırdım kan testi ve negatif çıktı doktor 5 gün sonra tekrarlayın dedi.. demekki erken baktırmamak gerekiyor.. umut oldun bana da

canm sormamın sebebi bende dün mecburen yaptırdım kan testi ve negatif çıktı doktor 5 gün sonra tekrarlayın dedi.. demekki erken baktırmamak gerekiyor.. umut oldun bana da

ben cok tezcanlıyım bide ıstanbul dısına çıkıcaktım yaptırdım erkenden boşuna üzüldüm bayram boyunca yaa

lover canım senin adına çok sevindim güzel allahım kucağına alacağın günüde nasıp etsin... enkısa zamanda isteyen bütün herkese nasıp etsin rabbim cuma günün hatırına içlerinde bnada inş ....

çok sağolun kızlar inşallah bu mübarek gun allah herkese nasip etsin inanın bu siteden böyle cümleler kurabılceğimi hiç tahmın etmezdım ama bana bgn nasip oldu

LOVER vallaha ne kadar sevinsen az cok guzel bir duygu eminim ve emin ol bizlerde cok mutyuzu senin icin :) allah icine sindirsin cnm cizelgende harika olmus...

LOVEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR İNANMIORUM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK SEVİNDİM CNM BENİM AMA BEN SANA DEMİŞTİM BELKİ HAMİLESİNDİR DİYE OKUYUNCA O KADAR SEVİNDİMKİ ANLATAMAM ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞALLAH AYYYYYYYYYYYYY MAŞALLAH YA:teytey:T:teytey::teytey::teytey:

kızlar geceden beri yazılanları okuyorum .
bişe sorcem size. 3 kere klomen ve çatlatma kullandım olmadı.
bu ay hiç bişe kullanmadım .
normalde 28 günde bi adet olurum ama dün 28 i gecti bugün 29.
yaklaşık bi haftadan beri gögüslerim şişik.
test yaptırim mi
yoksa adetimin gecen ayki gününü mü beklim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…