kızlarrrrrrrrrr nolur yetişinnnnn evde test yaptım 10 sanıye sonra test 2 tane cift cizgi kıpkırmızııııı ben hamılemıyım sabahı nasıl beklıcemmm doktorumu aramadım cok gecccc nolur yardım sakin olamıorummmm
canm çok sewindim çook, hayırlı olsun.. rabbim sen büyüksün, tüp bebek düşünüyorum diyordun birkaç gün önce.. ama anlamadım sen 12. günde kan testi mi yaptırmıştın idrar mı? benim de dün gece ateşim çıktığı için zorunlu olarak kanda gebelik testi yapıldı 0.600 çıktı, 9. günümdü.. bir mucize gerekiyor benim için.[/QUOTben
11.güne denk geldı ben yaptırdıgımda kızlar doktor keseyı gorduuuuuuuuuuuuuuuu
benımde çok ateşim çıkıodu aksamları ya ınanamıorummm haaalaa hamıle cıktım
canm çok sewindim çook, hayırlı olsun.. rabbim sen büyüksün, tüp bebek düşünüyorum diyordun birkaç gün önce.. ama anlamadım sen 12. günde kan testi mi yaptırmıştın idrar mı? benim de dün gece ateşim çıktığı için zorunlu olarak kanda gebelik testi yapıldı 0.600 çıktı, 9. günümdü.. bir mucize gerekiyor benim için.[/QUOTben
cok cok cok sevindim,gunlerdir takip ediyorum kist falan derken bebis cikti...allaha sukurler olsun...rabbim kucagina almayida nasip etsin...niye bilmiyorum ama ck sevndim,hayirli ugurlu olsun cnm...
11. günde yaptırdığın kan testimiydi canm idrar testi mi?
cok cok cok sevindim,gunlerdir takip ediyorum kist falan derken bebis cikti...allaha sukurler olsun...rabbim kucagina almayida nasip etsin...niye bilmiyorum ama ck sevndim,hayirli ugurlu olsun cnm...
allah razı olsun sağolun ya valla bende ucuorummm havalara allahım herkese nasıp etsın uyuyamadım yaaa sabaha kadar neler gectı aklımdannn
canm sormamın sebebi bende dün mecburen yaptırdım kan testi ve negatif çıktı doktor 5 gün sonra tekrarlayın dedi.. demekki erken baktırmamak gerekiyor.. umut oldun bana da
canm sormamın sebebi bende dün mecburen yaptırdım kan testi ve negatif çıktı doktor 5 gün sonra tekrarlayın dedi.. demekki erken baktırmamak gerekiyor.. umut oldun bana da
lover canım senin adına çok sevindim güzel allahım kucağına alacağın günüde nasıp etsin... enkısa zamanda isteyen bütün herkese nasıp etsin rabbim cuma günün hatırına içlerinde bnada inş ....
canım hayırlı olsun çok sevindim çizelgen de harika olmuş çok tatlı
canım çok sevindim.... kese de hemen görünmüş ne kadar güzel. hayırlı olsun. süper bir haber bu.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?