Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok sağolun kızlar inşallah bu mübarek gun allah herkese nasip etsin inanın bu siteden böyle cümleler kurabılceğimi hiç tahmın etmezdım ama bana bgn nasip oldu

Lover hayırlı olsun,senin adına çok sevindim.Allah sorunsuz bir şekilde bu süreci tamamlayıp kucağına almayıda nasip etsin inşallah...
sana birşey sormak istedim kendimi teselli için galiba(3 yılım bitti hala tık yokta),ne kadarlık birsüredir uğraşıyorsunuz ve kaçıncı aşılama idi?cevaplayabilirsen sevinirim,teşekkürler...

lover canım çokkkkkkkkk sevindim gerçekten hemde şok oldum gözün aydın canım yaa aramıza hoşgeldin darısıda tüm isteyen arkadaşlara inşallah

kızlar cok sagolun sımge turko siz gec geldınız haberı gec aldınız herkese cok tesekkur edıorum saolun arkadaslar cuma gunu kan testı sonucum geldı 1916 cıktı doktor guzel dedı sonuc ıcın ara ara karnım agrıo kızlar yaaa

cok tesekkurler benım ıkıncı asılamam tuttu cok sukur ve gec ogrendım tuttugunu buyuzden sevıncım 2 y e katlandı

aminnnnnnn kızlar sızı bekledım 2 gundur gelmedeınız sagolsunlar dıger arkadsaslarla paylastım sevıncımı bana cok destek oldular suan cok ufak kısmetse bıraz buyusun tekrar gıtcem haftaya doktora kan degerım de 1916 cıktı ıyı dedı doktor ınsallah hayırlşı bı seklıde bende sızın gıbı duyarım kalp atısını hala bende soktayım ınanın

lover canım çokkkkkkkkk sevindim gerçekten hemde şok oldum gözün aydın canım yaa aramıza hoşgeldin darısıda tüm isteyen arkadaşlara inşallah

hosbulduk turkocum cok sukur allah bana da nasıp ettı ınsallah herkesede nasıp eder suan bende sızın ne hıssettıklerınızı bılıyor ve yasıorummm ınsallah sagsalım kucamıza almayı nasıp etsın allah

turko kalp atısını duydunmu hayırlısı ıle

duydum gördüm canım darısıda san canım senin güzel yumurtaların vardı bir şok daha yaşayıp ikiz tutmuş olmalı degilmi ayy ne güzell olurr yaa inşallahh iki bebekle ugraş dur :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

aminn canım aminn ben ilk mayıs topiginde gördüm seni ve çizelgeni şok oldum nasılda seevindimmm rabbim tüm isteyenlerede verir inşallahhhhhh allah kucagımızada almayı nasip etsin

ama ne güzel ne degerli ne mutluluk verici bir şokkkkk tekrar gözün aydınn inan agladıgın günü hatırladım senin hamile çizelgeni gördüğümde ayy yüregim kalktı şükürr hamileymşş dedim çok sevindimmm artık sevinçten agluıcaksın inşlllah

ya turko bişi sorcam benım bu aralar kasıklarım fln agrıo ama ara ara gıro agrı genlede gece uyurken gırıo uykudan uyanıorum gun ıcınde pek bişi yok kızlar sımge ve turko sızde de oluomuydueyvahedigeldismile

kese gorundu ama bı tane sanırım doktor baska bısı demedı turkocumm benım umutlarım bıtmıstı bayramım kotu gecmıstı ve tup bebek arastırmaları yaptıgım anda allah yuzumu guldurdu sorun esımde oldugundan benım yumurtalar pek bi işe yaramıodu ama taaki cuma gunune kadar:ecrin_bebek: cuma gunu resmen hayatım degıstı allahım devamını getırsın ınsallah 9 ayı sorunsuz atlatalımm

senin bu son anki mutlulugun buradaki bazı ümitsit arkadaşlara örnek olsun inşallah bebişinide kucagına alacaksın agrılar normal bebiş yerleşiyor tatlım

gözünn aydınn lover cnm.Allahh sonuna kadarr mutlulugunu bozmasınn.hevesinii sonuna kadar sürdürsün.insaallah 9 ay sonra da bebbişinle kucak kucaga saglıkla buluşmak nasip olur.darrıısıda bana olsunn insaallah

gözünn aydınn lover cnm.Allahh sonuna kadarr mutlulugunu bozmasınn.hevesinii sonuna kadar sürdürsün.insaallah 9 ay sonra da bebbişinle kucak kucaga saglıkla buluşmak nasip olur.darrıısıda bana olsunn insaallah

amin inşallah en kısa zamanda kavusrsun bebeğine inşallah 9. ayı tamamladıgımızı da göruruz

turko
sen nasıl bi tedavi gördün
gecmişi okudum ama pek anlamadım.
iğne falan vuruluom diodun.
klomen veya eş deger bi ilaç ve bi kere de çatlatma iğnesinden farklı sanırım.

turko
sen nasıl bi tedavi gördün
gecmişi okudum ama pek anlamadım.
iğne falan vuruluom diodun.
klomen veya eş deger bi ilaç ve bi kere de çatlatma iğnesinden farklı sanırım.

canım benim eşimde sorun yok sorun bende yumurta geliştiremiyordum pko yüzüne puregon denilen igne var yumurta geliştirici 6gün onu yaptım kendime göbekten 6.gün yumurta çatlatıcı vurundum 2 tane çatlamış şükür tuttu böyle işte darısıda sizlere inşallah yani benimki dogal aşılama degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…