çok sağolun kızlar inşallah bu mübarek gun allah herkese nasip etsin inanın bu siteden böyle cümleler kurabılceğimi hiç tahmın etmezdım ama bana bgn nasip oldu
Lover hayırlı olsun,senin adına çok sevindim.Allah sorunsuz bir şekilde bu süreci tamamlayıp kucağına almayıda nasip etsin inşallah...
sana birşey sormak istedim kendimi teselli için galiba(3 yılım bitti hala tık yokta),ne kadarlık birsüredir uğraşıyorsunuz ve kaçıncı aşılama idi?cevaplayabilirsen sevinirim,teşekkürler...
LOVEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR İNANMIORUM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK SEVİNDİM CNM BENİM AMA BEN SANA DEMİŞTİM BELKİ HAMİLESİNDİR DİYE OKUYUNCA O KADAR SEVİNDİMKİ ANLATAMAM ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞALLAH AYYYYYYYYYYYYY MAŞALLAH YA:teytey:T:teytey::teytey::teytey:
lover canım çokkkkkkkkk sevindim gerçekten hemde şok oldum gözün aydın canım yaa aramıza hoşgeldin darısıda tüm isteyen arkadaşlara inşallah
turko kalp atısını duydunmu hayırlısı ıle
hosbulduk turkocum cok sukur allah bana da nasıp ettı ınsallah herkesede nasıp eder suan bende sızın ne hıssettıklerınızı bılıyor ve yasıorummm ınsallah sagsalım kucamıza almayı nasıp etsın allah
aminnnnnnn kızlar sızı bekledım 2 gundur gelmedeınız sagolsunlar dıger arkadsaslarla paylastım sevıncımı bana cok destek oldular suan cok ufak kısmetse bıraz buyusun tekrar gıtcem haftaya doktora kan degerım de 1916 cıktı ıyı dedı doktor ınsallah hayırlşı bı seklıde bende sızın gıbı duyarım kalp atısını hala bende soktayım ınanın
ama ne güzel ne degerli ne mutluluk verici bir şokkkkk tekrar gözün aydınn inan agladıgın günü hatırladım senin hamile çizelgeni gördüğümde ayy yüregim kalktı şükürr hamileymşş dedim çok sevindimmm artık sevinçten agluıcaksın inşlllah
duydum gördüm canım darısıda san canım senin güzel yumurtaların vardı bir şok daha yaşayıp ikiz tutmuş olmalı degilmi ayy ne güzell olurr yaa inşallahh iki bebekle ugraş dur:ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
kese gorundu ama bı tane sanırım doktor baska bısı demedı turkocumm benım umutlarım bıtmıstı bayramım kotu gecmıstı ve tup bebek arastırmaları yaptıgım anda allah yuzumu guldurdu sorun esımde oldugundan benım yumurtalar pek bi işe yaramıodu ama taaki cuma gunune kadar:ecrin_bebek: cuma gunu resmen hayatım degıstı allahım devamını getırsın ınsallah 9 ayı sorunsuz atlatalımm
gözünn aydınn lover cnm.Allahh sonuna kadarr mutlulugunu bozmasınn.hevesinii sonuna kadar sürdürsün.insaallah 9 ay sonra da bebbişinle kucak kucaga saglıkla buluşmak nasip olur.darrıısıda bana olsunninsaallah
turko
sen nasıl bi tedavi gördün
gecmişi okudum ama pek anlamadım.
iğne falan vuruluom diodun.
klomen veya eş deger bi ilaç ve bi kere de çatlatma iğnesinden farklı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?