turko
sen nasıl bi tedavi gördün
gecmişi okudum ama pek anlamadım.
iğne falan vuruluom diodun.
klomen veya eş deger bi ilaç ve bi kere de çatlatma iğnesinden farklı sanırım.
bu ağrılar çok normal. sakın endişelenme. benim de 1 hafta belimden kasıklarıma doğru daha önce hiç hissetmediğim ağrım vardı. sonra hiçbir şey kalmadı. seninkiler de bir süre geçer. tabi sonra mide bulantıların başlar herhalde :)ya turko bişi sorcam benım bu aralar kasıklarım fln agrıo ama ara ara gıro agrı genlede gece uyurken gırıo uykudan uyanıorum gun ıcınde pek bişi yok kızlar sımge ve turko sızde de oluomuydueyvahedigeldismile
lover canım senin için çooooook çoook sevindim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darsı başımıza olsun umut oldun bana ve bize gerçekten çok sevindin yaaa.birke aşılama oldum ağustosta ve tutmadı yaşadığım yerde deneme şansım da yok yni yaza kadar erteledikçok moralim bozuldu ama şimdi senin haberini aldım çok mutlu oldum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın:)))))))
lover canım senin için çooooook çoook sevindim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darsı başımıza olsun umut oldun bana ve bize gerçekten çok sevindin yaaa.birke aşılama oldum ağustosta ve tutmadı yaşadığım yerde deneme şansım da yok yni yaza kadar erteledikçok moralim bozuldu ama şimdi senin haberini aldım çok mutlu oldum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın:)))))))
bu ağrılar çok normal. sakın endişelenme. benim de 1 hafta belimden kasıklarıma doğru daha önce hiç hissetmediğim ağrım vardı. sonra hiçbir şey kalmadı. seninkiler de bir süre geçer. tabi sonra mide bulantıların başlar herhalde :)
ya dün gece resmen ağlıcaktım ağrıdan uyuyodu eşimde yanımda tv izliomuş ahhh karnım dıe bı kalktım adam da korktu bi 7--8 dakıka fln surdu sonra gecti..karaman ya bu sabah yataktan kalkar kalkmaz bi başladım öğürmeye ki sorma başladı galıba bulantılar hafif hafif
ayy mide bulantısı kötü oluyor benimde başım sık sık agrımaya başladı yaa midemde bulanıyorda kusturmuyorçok halsizlik var bende hep
LOVER sana birsey soracagim eminim yazdin ama geri donup tek tek bakmak zor rica etsem yazarmisin sen regli oldugunu sandin uzuldun bu kacinci gunune denk geliyor ve nasil tarz bir kanamydi bu kisa ve kan olarak mi yoksa sadece kahverengi akinti seklinde mi?Birde regli olacak gibi kasiklairn sizladimi yada agrin oldumu regli oncesi?biraz sureci yazarsan bize yardimci olur...bugun asilamamin 7.gunu benimde ikinci asilamam belki isik tutatr bana yazdiklarin....thx cnm
Yani diyorsun ki sizlama agri vardi....tahlilini hangi gun yaptin peki?ben 14.gunumde hala regli olmamis olursam yapayim diyorum...birde bisey dicem heryer yapiyormu gebelik testi?gebelik icin kan testi yaptirmak mi istiyorum diyecegim?:)))
ağrı sızı aynı adet olucak gıbı ve hala da devam edıo aynı ağrılar 14.gun yaptır ben erken yaptırdım negatıf dedıler bosuna uzuldum durdum.her hastane yapıo dırekt gıt labrotuar kısmına veya vezneye gebelı için test yaptırcam de hemen yapılar
slm lover böyle hamile haberini duyunca nasıl seviniyom umutlanıyorum anlatamam inşallah bizim bebişimizde sürpriz yapar bize.allah kucagına almayı nasip etsin
evet cnm oldu 3 gun durmadan agrim oldu sizim sizim sizlad yumrutaliklarim ayrica mesela oturup kalkarken bile sizlama artiyordu...sonra kesildi dun aksam yine basladi o yuzden bende lover'a sordum neler yasadigini?senin icin de hayirlisi cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?