Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
lover canım senin için çooooook çoook sevindim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darsı başımıza olsun umut oldun bana ve bize gerçekten çok sevindin yaaa.birke aşılama oldum ağustosta ve tutmadı yaşadığım yerde deneme şansım da yok yni yaza kadar erteledik çok moralim bozuldu ama şimdi senin haberini aldım çok mutlu oldum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın:)))))))

bu ağrılar çok normal. sakın endişelenme. benim de 1 hafta belimden kasıklarıma doğru daha önce hiç hissetmediğim ağrım vardı. sonra hiçbir şey kalmadı. seninkiler de bir süre geçer. tabi sonra mide bulantıların başlar herhalde :)

aminnnnnnn:Saruboceq:

çok saol merve benımde 2.aşılamam tuttu ama biz 1. aşılamadan sonra biz hiç ara vermeden hemen basladık tabı bırde kısmetmiş allahım yazmış ki oldu...inşallh allah en kısa zamanda isteyen herkese versin

ya dün gece resmen ağlıcaktım ağrıdan uyuyodu eşimde yanımda tv izliomuş ahhh karnım dıe bı kalktım adam da korktu bi 7--8 dakıka fln surdu sonra gecti..karaman ya bu sabah yataktan kalkar kalkmaz bi başladım öğürmeye ki sorma başladı galıba bulantılar hafif hafif

ayy mide bulantısı kötü oluyor benimde başım sık sık agrımaya başladı yaa midemde bulanıyorda kusturmuyorçok halsizlik var bende hep

LOVER sana birsey soracagim eminim yazdin ama geri donup tek tek bakmak zor rica etsem yazarmisin sen regli oldugunu sandin uzuldun bu kacinci gunune denk geliyor ve nasil tarz bir kanamydi bu kisa ve kan olarak mi yoksa sadece kahverengi akinti seklinde mi?Birde regli olacak gibi kasiklairn sizladimi yada agrin oldumu regli oncesi?biraz sureci yazarsan bize yardimci olur...bugun asilamamin 7.gunu benimde ikinci asilamam belki isik tutatr bana yazdiklarin....thx cnm

evet aşılamadan sonra kı17.gun flndı cok pembe 2-3 damla bişi geldı ve aynı adet oluorum gıbı kasıklarım agrıodu göğülerım hassa ve şişti ama aşılamadan sonraki 2 haftada benım aksamları atesım yukselıodu akıntı koyu gelmedı adet tarıhım gecınce su gıbı sıvı sıvı beyaz akıntı artmaya başladı

Yani diyorsun ki sizlama agri vardi....tahlilini hangi gun yaptin peki?ben 14.gunumde hala regli olmamis olursam yapayim diyorum...birde bisey dicem heryer yapiyormu gebelik testi?gebelik icin kan testi yaptirmak mi istiyorum diyecegim?:)))

Yani diyorsun ki sizlama agri vardi....tahlilini hangi gun yaptin peki?ben 14.gunumde hala regli olmamis olursam yapayim diyorum...birde bisey dicem heryer yapiyormu gebelik testi?gebelik icin kan testi yaptirmak mi istiyorum diyecegim?:)))

ağrı sızı aynı adet olucak gıbı ve hala da devam edıo aynı ağrılar 14.gun yaptır ben erken yaptırdım negatıf dedıler bosuna uzuldum durdum.her hastane yapıo dırekt gıt labrotuar kısmına veya vezneye gebelı için test yaptırcam de hemen yapılar

ara verdim cnm..ilk asilamam temmuzdu olmadi agutos bir daha istedim ama kistler olusunca beklememi istedi doktor ikinciyide 13 eylulde oldum iste beklemedeyim dah abir hafta oldu cok az bi zaman gecti biliyorum ama iste insan dusunmeden yapamiyor biliyorsun bu hissi hepimiz ayni surecten geciyoruz....landarch ve ben 1 hafat ara ile yaptirdik insallah ikimiz icinde ve bekleyen herkes icin yuzumuzun guldugu ay bu aydir...hayirlisi demekten baska caremiz yok...
herhangi bir klinikt eyaptiririm o zaman....haftaya bugun :a.s

slm lover böyle hamile haberini duyunca nasıl seviniyom umutlanıyorum anlatamam inşallah bizim bebişimizde sürpriz yapar bize.allah kucagına almayı nasip etsin

evet cnm oldu 3 gun durmadan agrim oldu sizim sizim sizlad yumrutaliklarim ayrica mesela oturup kalkarken bile sizlama artiyordu...sonra kesildi dun aksam yine basladi o yuzden bende lover'a sordum neler yasadigini?senin icin de hayirlisi cnm...

evet cnm oldu 3 gun durmadan agrim oldu sizim sizim sizlad yumrutaliklarim ayrica mesela oturup kalkarken bile sizlama artiyordu...sonra kesildi dun aksam yine basladi o yuzden bende lover'a sordum neler yasadigini?senin icin de hayirlisi cnm...

dew ayrıca hanı bu sitede aşılama yaptıranlar hep yazıodu ya ilaçların etkısı 10 gun vucutta etkısnı gösterıo dıe benımde aynen 10 gunden sora azaldı agrılar göğüslerim indi sora 4 gun sonra fln tekrar başladı ben bu ay tam şaşırtmalı öğrendımm

dew ayrıca hanı bu sitede aşılama yaptıranlar hep yazıodu ya ilaçların etkısı 10 gun vucutta etkısnı gösterıo dıe benımde aynen 10 gunden sora azaldı agrılar göğüslerim indi sora 4 gun sonra fln tekrar başladı ben bu ay tam şaşırtmalı öğrendımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…