Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dogru diyorsun bak onu unutmusum zaman regli sancisi olarak yorumlamak cok da dogru degil ilacin etkiside olabilir...neyse bekleyip gorecegiz sagol cnm bilgilendirme icin...

Arkadaşlar merhaba nasılsınız turko fnu simgeeeee lover hayırlı olsun canım hamileymişsin cok sevindim

Bu ayki adetimi bekliyorum tekrar dotora gideceğim 2. Aşılama için bakalım hayırlsı kızlar bu ay ilginç birşey oldu 5 yıllık evliyim ilk defa adetimin 17. Günü akıntım anormal fazlalaştı hatta ara ara kanlı akıntı geldi şaşkınım halen akıntım fazla geliyoor istermisiniz bu ay normalden hamile kalayım

28 ---29 gün arayla adet olurum bazen 26 günde bir de olur ayy ne güzel mucize olurduuu aslındaaaaaaaa

lower idrarın erenkti canım test yaptırığında

lower idrarın ne renkti koyumu acıkmı sarmı kırmızıya yakınmı

ayy hadi inşallah lovere sevindiğimiz gibi sanada sevinelim canım ya inşallahh hamilesindir

evet cnm oldu 3 gun durmadan agrim oldu sizim sizim sizlad yumrutaliklarim ayrica mesela oturup kalkarken bile sizlama artiyordu...sonra kesildi dun aksam yine basladi o yuzden bende lover'a sordum neler yasadigini?senin icin de hayirlisi cnm...

tşklr canım önce başı sen çekersin arkandanda bizler geliriz inşallah.aynı agrılar bendede var korkuyodum yine ohss mi oluyorum diye ama sagol dew beni aydınlattıgın için tşklr.iyiki kulube üye olmuşum rahatlıyorum sayenizde

dew77 canım hadi sende bize güzel hber ver smgenin 2.tuttu loverin 2. tuttu darısıda sana inşallahh canım tüm gelişmeleri yaz merak ederiz allah kalbine göre versin canım yaa

inşallah güzel bi süpriz olur size ve herkese tıpkı bize oldugu gıbı nekadar var adet gunune?

inşallah canım ya allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.aşılama yaptıralı 2 gün oluyo daha 13 gün var.sizin dualarınız kabul olur benide unutmayın dualarınızda

28 ---29 gün arayla adet olurum bazen 26 günde bir de olur ayy ne güzel mucize olurduuu aslındaaaaaaaa

bende 24 ağustosta adet oldum ve bende 26 günde ourdum ve hala gelmedi bugün 28 gunum belim ağrıyor sadece belki bizde güzel haber veririz arkadaşlara benim aşılama yaptırma şanşımda yok alllahım belki de kendliğinden hamile kalırız bizde hadi hayırlısı

LOVER1984 canım beniimm çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..darısı başımıza.......a.s.

inşallah merveciğim inşallah bakalım ALLAHIMDAN ümidimi hiç kesmedim .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…