ağrı sızı aynı adet olucak gıbı ve hala da devam edıo aynı ağrılar 14.gun yaptır ben erken yaptırdım negatıf dedıler bosuna uzuldum durdum.her hastane yapıo dırekt gıt labrotuar kısmına veya vezneye gebelı için test yaptırcam de hemen yapılar
çok saol merve benımde 2.aşılamam tuttu ama biz 1. Aşılamadan sonra biz hiç ara vermeden hemen basladık tabı bırde kısmetmiş allahım yazmış ki oldu...inşallh allah en kısa zamanda isteyen herkese versin
28 ---29 gün arayla adet olurum bazen 26 günde bir de olur ayy ne güzel mucize olurduuu aslındaaaaaaaa
lower idrarın ne renkti koyumu acıkmı sarmı kırmızıya yakınmı
Bu ayki adetimi bekliyorum tekrar dotora gideceğim 2. Aşılama için bakalım hayırlsı kızlar bu ay ilginç birşey oldu 5 yıllık evliyim ilk defa adetimin 17. Günü akıntım anormal fazlalaştı hatta ara ara kanlı akıntı geldi şaşkınım halen akıntım fazla geliyoor istermisiniz bu ay normalden hamile kalayım
evet cnm oldu 3 gun durmadan agrim oldu sizim sizim sizlad yumrutaliklarim ayrica mesela oturup kalkarken bile sizlama artiyordu...sonra kesildi dun aksam yine basladi o yuzden bende lover'a sordum neler yasadigini?senin icin de hayirlisi cnm...
inşallah güzel bi süpriz olur size ve herkese tıpkı bize oldugu gıbı nekadar var adet gunune?
28 ---29 gün arayla adet olurum bazen 26 günde bir de olur ayy ne güzel mucize olurduuu aslındaaaaaaaa
bende 24 ağustosta adet oldum ve bende 26 günde ourdum ve hala gelmedi bugün 28 gunum belim ağrıyor sadece belki bizde güzel haber veririz arkadaşlara benim aşılama yaptırma şanşımda yok alllahım belki de kendliğinden hamile kalırız bizde hadi hayırlısı
inş. hamilesindir yaaa:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?