Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi bakalım inşallah tutmuştur
LOVER1984 canım beniimm çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..darısı başımıza.......a.s.

avci nerelerdesin canım senden ne haberrrrinşallah hepinizdende güzel haberler alırızz

LOVER1984 canım beniimm çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..darısı başımıza.......a.s.

ÇOK SAOL avcı nerelerdesin bayadır yoksun..kızlar bgn doktora gıttım kesenın içinde mınıcık göründü bebek elımde fotosu bile var:) 15 gun sonra gıtcem tekrar inş kalp atısı için ayy ne uzun bı sure geldı sankı benı doktor hafta da 2 çağırsa gıderım hiç üşenmemsempatiksalakcinni

ayy güzelimm cici anne gözün aydın canım ne üşenmesi bana her hafta dese giderim her görüşayrı bir heyecan

Uğraşıyooz hamile kalmak için anam televizyonda bir kere tecavüze uğruyorlar hemene hamile kalıyorlar yada ilk gecede tutturuyorlar ben anlamadım zaten bu işi.... Biz mi yanlış yapıyoz anacım 5 yıldır yoksa.....

bende 24 ağustosta adet oldum bekliyorum bakalım

arkadaşım bu halimde beni güldürdünya allahta seni güldürsün inşallah:sm_cool::sm

kızlaarr ben bayramda kayınvalidemler vardı ondan pek giremedim nete haftasınada kızkardeşim evlendi memleketteydim öyle oluncada baya bi ayrı kaldım sizlerden..geçmişi okudum bugün LOVER seni görünce çok sevindim yaa Allah vercek oldumu veriyo işte dimi tutmadı diye üzülmüştük seninle beraber akıntın geldiğinde.. Allah ım inşallah sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin canım benim. ne güzel hamişlerimiz çoğaldı. SMGE ninde seninde ikinci aşılamada tutmuştu dimi? benimde bu sefer ikinci olcak inşallah bende tuttururum sayenizde daha umutluyum bu aşılamamdan. bakalım bu aysonu falan yapılacak sanırım....

turkocum geldim artık buralarda olurum sen napıyosun? prensesinin yanına bi prens gelir innşallah. senden ikiz haberi bekliyodum ama değilmiş hayırlısı olsun canım. bide oğluşun olursa zaten süper olur..

Birdee normalde göğüs ağrılarım nerdeyse 10 gün önceden başlar bu ay olmadı hafif hasaslık var ama bu gün kasıklarımda hareketlenme var sankiadet olacakmışım gibi inşallah bakalım

evet ama korkuyom yinede olurum gibi geliyooo her ay olunca bazen kist olunca gecikiyodu bilmem

elif mrb benimde normalde 26 yada 28 günde bir gelirdi hiç sekmezdi ama son 2- 3 aydır 3 günü geçiyo bu ay 35. gün adet oldum. ilaçlar düzenimi bozdu galiba sen aşılama yaptırmışmıydın yoksa dinlenmede miydin..

12 ağustosta aşılama oldu 24 ağustosta adet olsum 1 ay dinlendim işte adet olursam eğer 2. Günü tekrar gideceğim acaba gecen ay iğnelerin etkisiylemi gecikti dersiniz bu ay

12 ağustosta aşılama oldu 24 ağustosta adet olsum 1 ay dinlendim işte adet olursam eğer 2. Günü tekrar gideceğim acaba gecen ay iğnelerin etkisiylemi gecikti dersiniz bu ay

olabilir.. dediğim gibi benimde geçen ay dinlenmedeydim 35. gün adet oldum. ilaçlarda yapıyo sanırım:Saruboceq:
İnşallah hamilesindir..bikaçgün daha bekle sonra test yaptır istersen 30. gününde falan..

turkocum geldim artık buralarda olurum sen napıyosun? prensesinin yanına bi prens gelir innşallah. senden ikiz haberi bekliyodum ama değilmiş hayırlısı olsun canım. bide oğluşun olursa zaten süper olur..

inşallah gönül hayırlısıyla öyle istiyorda kısmet bakalım 4,5 haftaya cinsiyeti belli olur döndüğüne sevindim

inşallah gönül hayırlısıyla öyle istiyorda kısmet bakalım 4,5 haftaya cinsiyeti belli olur döndüğüne sevindim

saol canım benim bende yokluğumu farketmene sevindimkaydirigubbakcemile5
hayırlısı olsun turkocum. ne güzel bak iki tane yavrun olcak rabbim bizede bitane olsun versin inşallah. keşke olsa ben 3 tane yapcam valla niyetim o da birinciyi bi yapabilsek:jeyyar::1no2:fisfisfis

bende 11 ağustosta aşılama oldum 24 ağustosta adet oldum normalde 26 günde olurum bugün 29 gün bitti hala bişey yok inş.hamileyizdir canım yaaa umutlanıyorum valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…