hadi bakalım inşallah tutmuşturbende 24 ağustosta adet oldum ve bende 26 günde ourdum ve hala gelmedi bugün 28 gunum belim ağrıyor sadece belki bizde güzel haber veririz arkadaşlara benim aşılama yaptırma şanşımda yok alllahım belki de kendliğinden hamile kalırız bizde hadi hayırlısı
LOVER1984 canım beniimm çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..darısı başımıza.......a.s.
LOVER1984 canım beniimm çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..darısı başımıza.......a.s.
ÇOK SAOL avcı nerelerdesin bayadır yoksun..kızlar bgn doktora gıttım kesenın içinde mınıcık göründü bebek elımde fotosu bile var:) 15 gun sonra gıtcem tekrar inş kalp atısı için ayy ne uzun bı sure geldı sankı benı doktor hafta da 2 çağırsa gıderım hiç üşenmemsempatiksalakcinni
bende 24 ağustosta adet oldum ve bende 26 günde ourdum ve hala gelmedi bugün 28 gunum belim ağrıyor sadece belki bizde güzel haber veririz arkadaşlara benim aşılama yaptırma şanşımda yok alllahım belki de kendliğinden hamile kalırız bizde hadi hayırlısı
Uğraşıyooz hamile kalmak için anam televizyonda bir kere tecavüze uğruyorlar hemene hamile kalıyorlar yada ilk gecede tutturuyorlar ben anlamadım zaten bu işi.... Biz mi yanlış yapıyoz anacım 5 yıldır yoksa.....
bende 24 ağustosta adet oldum bekliyorum bakalım
elif yanı 28.günün bitio bgn dimi adet olmayalı ayyy inşllh
elif yanı 28.günün bitio bgn dimi adet olmayalı ayyy inşllh
evet ama korkuyom yinede olurum gibi geliyooo her ay olunca bazen kist olunca gecikiyodu bilmem
12 ağustosta aşılama oldu 24 ağustosta adet olsum 1 ay dinlendim işte adet olursam eğer 2. Günü tekrar gideceğim acaba gecen ay iğnelerin etkisiylemi gecikti dersiniz bu ay
turkocum geldim artık buralarda olurum sen napıyosun? prensesinin yanına bi prens gelir innşallah. senden ikiz haberi bekliyodum ama değilmiş hayırlısı olsun canım. bide oğluşun olursa zaten süper olur..
inşallah gönül hayırlısıyla öyle istiyorda kısmet bakalım 4,5 haftaya cinsiyeti belli olur döndüğüne sevindim
12 ağustosta aşılama oldu 24 ağustosta adet olsum 1 ay dinlendim işte adet olursam eğer 2. Günü tekrar gideceğim acaba gecen ay iğnelerin etkisiylemi gecikti dersiniz bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?