ne zaman idrar tahlili yapayım sizce kızlar
kızlaarr ben bayramda kayınvalidemler vardı ondan pek giremedim nete haftasınada kızkardeşim evlendi memleketteydim öyle oluncada baya bi ayrı kaldım sizlerden..geçmişi okudum bugün LOVER seni görünce çok sevindim yaa Allah vercek oldumu veriyo işte dimi tutmadı diye üzülmüştük seninle beraber akıntın geldiğinde.. Allah ım inşallah sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin canım benim. ne güzel hamişlerimiz çoğaldı. SMGE ninde seninde ikinci aşılamada tutmuştu dimi? benimde bu sefer ikinci olcak inşallah bende tuttururum sayenizde daha umutluyum bu aşılamamdan. bakalım bu aysonu falan yapılacak sanırım....
saol canım benim bende yokluğumu farketmene sevindimkaydirigubbakcemile5
hayırlısı olsun turkocum. ne güzel bak iki tane yavrun olcak rabbim bizede bitane olsun versin inşallah. keşke olsa ben 3 tane yapcam valla niyetim o da birinciyi bi yapabilsek:jeyyar::1no2:fisfisfis
evet 2.aşılamamız tuttu inşallah senıde katarız hamıleler kervanınaa.s.
inşallah olacak canım bak loverin ve smgeninde 2. denemeleriydi inşallah sizlerde sevineceksiniz:1hug:
bende 11 ağustosta aşılama oldum 24 ağustosta adet oldum normalde 26 günde olurum bugün 29 gün bitti hala bişey yok inş.hamileyizdir canım yaaa umutlanıyorum valla....
zaten umudumuzu asla yitirmeyeceğiz olacak inşallah bizde alacağız bebeğimizi kucağımıza inşallah en yakın zamanda
inşallah hamilesindir canım. bence 25 eylülde yap testini. ben adetimin 31. gününde yapmıştım evde silik 2. çizgi çıkmıştı. sabretmek zor oluyor ama...12 ağustosta aşılama oldu 24 ağustosta adet olsum 1 ay dinlendim işte adet olursam eğer 2. Günü tekrar gideceğim acaba gecen ay iğnelerin etkisiylemi gecikti dersiniz bu ay
işteyim yorgunum nasıl uykum var.. eve gitmek istiyorum biran önce.. hamişler nasıllar bakalım artık cinsiyetleri ni öğrenceksiniz yavaş yavaş içinize doğuyomu? bence simge ve loverin kızı turkonun oğlu olcak sanki!!:ecrin_bebek:
inşallah hamilesindir canım. Bence 25 eylülde yap testini. Ben adetimin 31. Gününde yapmıştım evde silik 2. çizgi çıkmıştı. Sabretmek zor oluyor ama...
işteyim yorgunum nasıl uykum var.. eve gitmek istiyorum biran önce.. hamişler nasıllar bakalım artık cinsiyetleri ni öğrenceksiniz yavaş yavaş içinize doğuyomu? bence simge ve loverin kızı turkonun oğlu olcak sanki!!:ecrin_bebek:
olur valla bana uyar kız bebek::) allahım sağlıklı hayırlı evlat versın herkese
günaydın kıızzzlaaarra.s.
kızlar burayı bırakmıyorum sizlerdie unutmadım istiyorum ki buradaki tüm arkadaşlarda hamile kalsın bu yolda beraber yürüyelim çok sevinirim
günaydın kızlar.. turko sen ewde idrar testi yapmıştın diye hatırlıyorum. benim bugün 16. günüm dün akşam dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı diye atmıştım bu sbah meraktan bidaha baktım çok ama çook silik varla yok arasında bir ikinci çizgi daha var. acaba bu referans çizgisi mi ki? yarın sabah ilk idrarla bir kez daha yapayım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?