Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet 2.aşılamamız tuttu inşallah senıde katarız hamıleler kervanınaa.s.

inşallah olacak canım bak loverin ve smgeninde 2. denemeleriydi inşallah sizlerde sevineceksiniz:1hug:

inşallah olacak canım bak loverin ve smgeninde 2. denemeleriydi inşallah sizlerde sevineceksiniz:1hug:

inşallah turkom yaa umutluyum ama inşallah bakalım ne zaman yapılacak bu ay hiç kendimi dinlemedim hiç hesap etmedim riskli günleri falan adet olayım 2. günü başlarım takiplere o da ay sonunu bulur heralde..

işteyim yorgunum nasıl uykum var.. eve gitmek istiyorum biran önce.. hamişler nasıllar bakalım artık cinsiyetleri ni öğrenceksiniz yavaş yavaş içinize doğuyomu? bence simge ve loverin kızı turkonun oğlu olcak sanki!!:ecrin_bebek:

bende 11 ağustosta aşılama oldum 24 ağustosta adet oldum normalde 26 günde olurum bugün 29 gün bitti hala bişey yok inş.hamileyizdir canım yaaa umutlanıyorum valla....

zaten umudumuzu asla yitirmeyeceğiz olacak inşallah bizde alacağız bebeğimizi kucağımıza inşallah en yakın zamanda

12 ağustosta aşılama oldu 24 ağustosta adet olsum 1 ay dinlendim işte adet olursam eğer 2. Günü tekrar gideceğim acaba gecen ay iğnelerin etkisiylemi gecikti dersiniz bu ay
inşallah hamilesindir canım. bence 25 eylülde yap testini. ben adetimin 31. gününde yapmıştım evde silik 2. çizgi çıkmıştı. sabretmek zor oluyor ama...

ayy inşallah hayırlısıyla saglıklı sıhattılı kalbine dogan olur benimki ya kız duygusunu tattım tadıyorum yerimde olsaydınız sizde birde oglum olsun demezmiydiniz ilk hamileligimde kız denildiğind enasılda sevinmişti ilkim erkek olsa bu dafasında da ileede kızım olsun derdim rabbim herşeyin hayırlısını versin yinede

kızlar burayı bırakmıyorum sizlerdie unutmadım istiyorum ki buradaki tüm arkadaşlarda hamile kalsın bu yolda beraber yürüyelim çok sevinirim

inşallah hamilesindir canım. Bence 25 eylülde yap testini. Ben adetimin 31. Gününde yapmıştım evde silik 2. çizgi çıkmıştı. Sabretmek zor oluyor ama...

evet inan zor beklemek birde hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum allahım sabrını verir inşallah akıntım yeşile dönüyo ara ara bilemiyorum adet belirtilerim dün başladı göğüslerimde ağrımaya başladı hayırlısı ....

olur valla bana uyar kız bebek::) allahım sağlıklı hayırlı evlat versın herkese

kızlar burayı bırakmıyorum sizlerdie unutmadım istiyorum ki buradaki tüm arkadaşlarda hamile kalsın bu yolda beraber yürüyelim çok sevinirim

TURKO cum bırakma sakın bizleri SMGE sen LOVER siz bizim umutlanmamızı sağlıyosunuz bırakmayın bizi hem daha bizim hamiş haberlerimizi alcaksınız inşallah!!hihoyyyt:sm_cool::teytey:
biz sizin bebişlerinizin sağlıklı haberlerini alcaz doğuma yaklaşatıkça heyecanlarınızı paylaşçaz gitmeyi sakın biyerlere:çok üzgünüm:

günaydın kızlar.. turko sen ewde idrar testi yapmıştın diye hatırlıyorum. benim bugün 16. günüm dün akşam dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı diye atmıştım bu sbah meraktan bidaha baktım çok ama çook silik varla yok arasında bir ikinci çizgi daha var. acaba bu referans çizgisi mi ki? yarın sabah ilk idrarla bir kez daha yapayım dimi

günaydın.. bence de yarın bidaha bak bu çizgi seni yanıltmasın çok beklediği için öyle gözükmesi normal referans çizgisidir o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…