Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canımmm ewet ben 14. gün yapmıştım ama dakkalar sonra çıkıyordu 2. çizgi hemen çıkmıyor tekrar yap ve atma bekle 2. gördüysen gözün aydınn aşılamamı yaptırdın

canım bırakmayız biz sizleri sizdende güzel haber almadan rahatlamıyacamm
turkocum dr. a ne zaman gitcen canım kaç aylık yada haftalık oldunuz??

güzelim benimki 8 haftalık oldu kalp atışını gördük bidahada ne zaman giderim bilmiyorum 3 hafta sonra falan giderim

hamile olmayınca asla o çizgi gözükmüyor inşallah birdaha dene sabah ilk idrarda bence bugün yine yap bekle meraklandım

hamile olmayınca asla o çizgi gözükmüyor inşallah birdaha dene sabah ilk idrarda bence bugün yine yap bekle meraklandım

canm bugün yapmak istemiyorum çünkü durup durup o teste bakarım kendimi biliyorum, bide bende alışkanlık çok su içerim idrarım hep su gibidir o yüzden sabah ilk idrarı bekleyeyim diyorum.

canm bugün yapmak istemiyorum çünkü durup durup o teste bakarım kendimi biliyorum, bide bende alışkanlık çok su içerim idrarım hep su gibidir o yüzden sabah ilk idrarı bekleyeyim diyorum.

sen bilirsin yarın sabah muhakkak yap ve bzie yaz aşılamımı yaptırmıştın canım

ewet canm aşilamaydı, hatta 3. ve son aşilamamdı. buda olmazsa adet olursam doktorum tüp bebek diyor ama ben birsüre dinlenme taraftarıyım. yarın sabah mutlaka yazarım

ewet canm aşilamaydı, hatta 3. ve son aşilamamdı. buda olmazsa adet olursam doktorum tüp bebek diyor ama ben birsüre dinlenme taraftarıyım. yarın sabah mutlaka yazarım

hayırlısı olsun inşallah hamileyim diye yazarsın inşaalllaaahhh......:Saruboceq::Saruboceq:

turkogüzelim benimki 8 haftalık oldu kalp atışını gördük bidahada ne zaman giderim bilmiyorum 3 hafta sonra falan giderim

aman maşallah maşallah... karnın büyümeye başladımı peki? 12-16 hafta arasında belli oluyo galiba cinsiyet erkek olunca daha çabuk anlaşılıyo bide.. inşallah hem sağlıklısını hem gönlündekini verir rabbim....

adetim biraz geçikmişti ve ben umutlanmıştım 30.akşam adet oldum moralim bozuldu işe gitmedim bugün umarım elifleventten güzel haber alırız.....

canm aşilamanın 16. günündeyim, adetimin 32. günü.. adetim 1 gün gecikmiş oluyor eskiye göre

CNM inşallah bu gecıkme hayırlıdır genelde aşılamadan sonrakı 15. gün adet olduk hepimiz ama tabı istisnalar başka. ben aşılamadan sonrakı 19. günde yaptım anında çıktı eğer ki sabredebilirsen 2 gün daha bekle

canım ilk hamilelikteki karın küçük olur derler ewet kızımda küçüktü karnım ama bunda şimdiden azcık çıktı bile karnım hayırlısıyla inşallah 12.haftada belli olsun çok meraktayım darısıda sizelere olsun canım

kızlar ben geldim ama kimseler yok heralde benim karnımın büyüdüğünü söylüo herkes erken değil mi daha yaaaaaaaaaaaa (((((((((((((

bide acaip ağrım var ama kasıklarda değil vaginanın en derinliklerinde sanki rahmimde.. hamile değilsem acaba rahmimde bir problemmi var diye korkmaya başladım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…