günaydın kızlar.. turko sen ewde idrar testi yapmıştın diye hatırlıyorum. benim bugün 16. günüm dün akşam dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı diye atmıştım bu sbah meraktan bidaha baktım çok ama çook silik varla yok arasında bir ikinci çizgi daha var. acaba bu referans çizgisi mi ki? yarın sabah ilk idrarla bir kez daha yapayım dimi
canım bırakmayız biz sizleri sizdende güzel haber almadan rahatlamıyacammTURKO cum bırakma sakın bizleri SMGE sen LOVER siz bizim umutlanmamızı sağlıyosunuz bırakmayın bizi hem daha bizim hamiş haberlerimizi alcaksınız inşallah!!hihoyyyt:sm_cool::teytey:
biz sizin bebişlerinizin sağlıklı haberlerini alcaz doğuma yaklaşatıkça heyecanlarınızı paylaşçaz gitmeyi sakın biyerlere:çok üzgünüm:
turkocum dr. a ne zaman gitcen canım kaç aylık yada haftalık oldunuz??
günaydın kızlar.. turko sen ewde idrar testi yapmıştın diye hatırlıyorum. benim bugün 16. günüm dün akşam dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı diye atmıştım bu sbah meraktan bidaha baktım çok ama çook silik varla yok arasında bir ikinci çizgi daha var. acaba bu referans çizgisi mi ki? yarın sabah ilk idrarla bir kez daha yapayım dimi
hamile olmayınca asla o çizgi gözükmüyor inşallah birdaha dene sabah ilk idrarda bence bugün yine yap bekle meraklandım
canm bugün yapmak istemiyorum çünkü durup durup o teste bakarım kendimi biliyorum, bide bende alışkanlık çok su içerim idrarım hep su gibidir o yüzden sabah ilk idrarı bekleyeyim diyorum.
ewet canm aşilamaydı, hatta 3. ve son aşilamamdı. buda olmazsa adet olursam doktorum tüp bebek diyor ama ben birsüre dinlenme taraftarıyım. yarın sabah mutlaka yazarım
canm bugün yapmak istemiyorum çünkü durup durup o teste bakarım kendimi biliyorum, bide bende alışkanlık çok su içerim idrarım hep su gibidir o yüzden sabah ilk idrarı bekleyeyim diyorum.
kaçıncı gunun bgn adetın gectımı
canm aşilamanın 16. günündeyim, adetimin 32. günü.. adetim 1 gün gecikmiş oluyor eskiye göre
adetim biraz geçikmişti ve ben umutlanmıştım 30.akşam adet oldum moralim bozuldu işe gitmedim bugün umarım elifleventten güzel haber alırız.....
ewet canm aşilamaydı, hatta 3. ve son aşilamamdı. buda olmazsa adet olursam doktorum tüp bebek diyor ama ben birsüre dinlenme taraftarıyım. yarın sabah mutlaka yazarım
turkogüzelim benimki 8 haftalık oldu kalp atışını gördük bidahada ne zaman giderim bilmiyorum 3 hafta sonra falan giderim
aman maşallah maşallah... karnın büyümeye başladımı peki? 12-16 hafta arasında belli oluyo galiba cinsiyet erkek olunca daha çabuk anlaşılıyo bide.. inşallah hem sağlıklısını hem gönlündekini verir rabbim....
pekı dıosunkı 3.aşılamam.diğer aşılamalrında nezaman adet oldun
canm diğer aşilamalarda 12. ve 13. gün adet oldum
kızlar ben geldim ama kimseler yok heralde benim karnımın büyüdüğünü söylüo herkes erken değil mi daha yaaaaaaaaaaaa(((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?