Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bide acaip ağrım var ama kasıklarda değil vaginanın en derinliklerinde sanki rahmimde.. hamile değilsem acaba rahmimde bir problemmi var diye korkmaya başladım (

allah korusun da bende aynı ağrıları hıssedıodum ve dedım kı hehh tamam bide hastalık eksıktı....sadece biraz daha sabretmen gerek

canm progestan verdi ağızdan günde 2 tane onlar dün bitti, bende gecen aşilamalardan artanları kullansammı diye düşünüyorum

canm progestan verdi ağızdan günde 2 tane onlar dün bitti, bende gecen aşilamalardan artanları kullansammı diye düşünüyorum

doktorun kaç gün kullan dedı kı sana.ben 15 gun kullandım sora sıkıldım benım fıtıldı bıraktım progestanı bıraktıktan 4 gün sora adet olursun dıodu doktor bana.

doktorun kaç gün kullan dedı kı sana.ben 15 gun kullandım sora sıkıldım benım fıtıldı bıraktım progestanı bıraktıktan 4 gün sora adet olursun dıodu doktor bana.

canm 15 günlük haplar, doktor haplar bitince test yapılır eğer adet olunmazsa demişti. diğer iki aşilamamda da haplar bitmeden adet olmuştum. adet günüm gelince hap falan dinlemez kanamam oluyordu.. sonuçta progestan düşüğü engellemek için ya acaba devam etsemmi diyorum.. şimdi doktoruma sorsam neden test yaptırmıyorsun diyecek. ben kan testi yapmak istemiyorum artk, er gec adet olurum eğer hamile değilsem. bidaha aşilama da yaptırmiicam nasıl olsa, beklerim adeti..

15 günlükse bırakıbılırsın ozaman evde önce kendın ıdrar testı yaparsın adet olmazsan sonra gıt bence hastaneye bende fobı olusmustu hep negatıf dıolardı ya oyuzden evde bekledım testı.

canm sende nasıl belirtiler olmuştu? bende akşamları üşüme oluyor ateşim sadece bir akşam düşük çıkmıştı genelde normalden 1 derece yüksek çıkıyor? göğüs ağrısı var, rahmim ağrıo bide piskolojikmidir nedir sanki sık idrara çıkıorm ama çok su içerim ona yoruyorum

adetim biraz geçikmişti ve ben umutlanmıştım 30.akşam adet oldum moralim bozuldu işe gitmedim bugün umarım elifleventten güzel haber alırız.....

canım hakkında hayırlısı ben henüz adet olmadım ama akıntım fazlalaştı v adet belirtilerini yaşıyorum tahlil yapmayada korkuyorum bende yılda 1 2 sefer gecikir oda kistten olur acaba iğnelerin etkisiyle yine kistmi oluştu bilemiyorum 5 yıl bitti ya hamileyim demek hem mucize gibi geliyor artık hem umutlanıyorum hem umutlanmıyorum inşallah bu ay hamileyimdir aşılamaya gerek kalmaz inşallah sende ekimde hamile kalırısın merveciğim....

canım bence sen hamilesin o rahimine kramp girmesi hamileleik belirtisidir

canm ağzından bal damlıyor balll.. 3. ve son aşilamamdı bu inşalla beni şu tüp bebek olayından kurtulurum allah biliyor ya maddi manevi hazı değilim çünkü.. ama içimde fazla umut yok sebebi çok umutlu ike hep negatif sonuçlarla duvara tosladım o yüzden katılaştım artk. ilk kez bu ay olursa olur olmazsa olmaz bir ruh halindeydim stres falan yoktu belki bunun sebebiyle hamile kalmışımdır.

eğer hamile değilsemde biran önce adet olup şu garip insanı korkutan rahim ağrısından kurtulurum çünkü aklıma kötü kötü senaryolar geliyor

adet gecikmesi kiste bağlamıyrum çünkü bu ay ilk kez yumurtlama akıntısını belirgin bir şekilde gördüm uzun bir süre inceledim, aşilama öncesi de doktor ultrasonla yumurtlamanın gerçekleştiğini belirtti.. adet gecikmem ya gebelikten yada rahmimde oluşan bir iltihap yada yaradan olabilir .. allahım inşallah ilkidir..
eliflevent inşallah hamilesindir biz de 5 yıllık ewliyiz, aileler bizden ümidi kesiolar artk yavaş yavaş..

nabersiniz kızlar? ben bu ayın 4 ünde adet olmuştum son adetimin 35. günüydü. bugün yine adet oldum 20. günü oluyo adetin ne iş anlamadım kist vardıda o mu atılıyoki? yarın dr.a gideyim diyorum... bu durumda aşılamam bu ay olur buda iyi bişey CADIARZU

MERVe cok uzuldum guzelim ama hepimizin yasadigi bri duygu bu simdi sana ne soylesek teselli etmez seni...sadece uzgun oldugumu belirtmek istedim...
kizlar birde sizlere de danisyaim diger tpoiktede yazdim KLOMEN kullanan arkadaslar yan etki olarak kabizlik yasayn oldumu?temmuzda kullandigimda ve eylulde kullandigimda ikisindede bu sorunu yasadim tecrubelerinizi yazarsaniz coks evinirim....

canım meraktayım test yaptınmı busabahh

yaptım canm negatif çıktı.. bugün aşilamanın 17.günü eğer olsaydı çıkardı silikte olsa

belli olmaz canımsın senin hamilelik hormonun daha idrara gecmemiş olabilir her insan farklıdır kan tahlili kesin sonuç verir hemen umutsuzluğa kapılma

ben test yapmaya korkuyorum aslında hep negatif cıktığı için ne bileyim birde adet belirtilerim olmaya başladı ya

merhaba kızlar. doktora gittim bugün ve kalp atışalrını duydum bebişimin. pıtı pıtı atıyordu kalbi. Allahım isteyen herkese yaştsın bu duyguyu. ama nolur umutsuzluğa kapılmayın. Ben onca zaman çektiğim sıkıntılardan çok pişmanım. keşke zamana bıraksaydım bu kadar stres yapıp ağlamasaydım diyorum şimdi. Bu arada doktor bebek olması gerekenden 1 hafta daha küçük görünüyor dedi. Sanırım geç döllenme olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…