- 13 Mayıs 2010
- 767
- 316
- 628
merhaba kızlar. doktora gittim bugün ve kalp atışalrını duydum bebişimin. pıtı pıtı atıyordu kalbi. Allahım isteyen herkese yaştsın bu duyguyu. ama nolur umutsuzluğa kapılmayın. Ben onca zaman çektiğim sıkıntılardan çok pişmanım. keşke zamana bıraksaydım bu kadar stres yapıp ağlamasaydım diyorum şimdi. Bu arada doktor bebek olması gerekenden 1 hafta daha küçük görünüyor dedi. Sanırım geç döllenme olmuş.
merhaba kızlar. doktora gittim bugün ve kalp atışalrını duydum bebişimin. pıtı pıtı atıyordu kalbi. Allahım isteyen herkese yaştsın bu duyguyu. ama nolur umutsuzluğa kapılmayın. Ben onca zaman çektiğim sıkıntılardan çok pişmanım. keşke zamana bıraksaydım bu kadar stres yapıp ağlamasaydım diyorum şimdi. Bu arada doktor bebek olması gerekenden 1 hafta daha küçük görünüyor dedi. Sanırım geç döllenme olmuş.
KARAMAN 81 SEN KAC YILLIK EVLİSİN BEN 5 YILI BİTİRDİM CANIM COK SIKILIYOO BİZİM NEDEN OLMUYOO ETRAFIMDAKİ HERKESİN VAR BEN DAHA BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALAMADIM BU GÜN YİNE ADET OLDUM ALLAHIMDAN SABIR İSTİYORUM KARDEŞİM GECEN SENE EVLENDİ BEBEİŞİNİ ldı cok şükür kucağına ben hala oldum ama anne olamadım biliyormusunuz kızlar ben liseye giderken bile anne olmanın hayalini kurardım millet meslek derdindeyken ben anne olacağım dedrdim belkide cok istediğim için olmadı ...........kıskanıyorum artık hamileleri ve anne olanları
ben 5,5 yıllık evliyim. ama biz ilk 4 yıl çocuk istemedik. sanki isteyince hemen olacakmış gibi. 15 aydır uğraşıyordum. ancak oldu. siz ne kadar süredir korunmuyorsunuz? Allah inşallah isteyen herkese anne olmayı nasip eder...KARAMAN 81 SEN KAC YILLIK EVLİSİN BEN 5 YILI BİTİRDİM CANIM COK SIKILIYOO BİZİM NEDEN OLMUYOO ETRAFIMDAKİ HERKESİN VAR BEN DAHA BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALAMADIM BU GÜN YİNE ADET OLDUM ALLAHIMDAN SABIR İSTİYORUM KARDEŞİM GECEN SENE EVLENDİ BEBEİŞİNİ ldı cok şükür kucağına ben hala oldum ama anne olamadım biliyormusunuz kızlar ben liseye giderken bile anne olmanın hayalini kurardım millet meslek derdindeyken ben anne olacağım dedrdim belkide cok istediğim için olmadı ...........kıskanıyorum artık hamileleri ve anne olanları
ben 5,5 yıllık evliyim. ama biz ilk 4 yıl çocuk istemedik. sanki isteyince hemen olacakmış gibi. 15 aydır uğraşıyordum. ancak oldu. siz ne kadar süredir korunmuyorsunuz? Allah inşallah isteyen herkese anne olmayı nasip eder...
mrb arkadaşlar uzun pek giremiorum bu aralarda inşalah hepiniz iyisinizdir dün doktora gittim bebeğim 10+4 olmuş teyzeleri.ultrasonda baktık kıpır kıpır hiç yerinde durmuyodo devamlı haraket ediyodu. 12 hafta olunca 2li test için gidecem inşallah bi sorun çıkmaz. çok değişk bi duygu allah sizlerede ve bütün isteyenlerede nasip eder inşallah. hiç bi zaman umudunuzu kaybetmeyin sürekli dua edin. bende dua ediorm sizlere.
amin cnm allah en kısa zamanda sizlerede nasip eder inşallah dua et sürekli benimde loverinde ikinci aşılamamız tuttu inşallah seninkide tutar umudunu yitirme.maşallah diyelim smge cim allah sağlık versin ikinizede.. Dularını eksik etme canım..inşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız bunları..............olumunekankayizsmile
smge tatlım çogu kişi 12. Haftada cinsiyet ögreniyor bugidişinde cinsiyetini ögrene bilirsin senin bebiş durmuyormuş belli çıkıncada seni hiç otutturmayacak maşşallah tatlım inşallah kucagına aldıgın günüde duyarız
amin cnm allah en kısa zamanda sizlerede nasip eder inşallah dua et sürekli benimde loverinde ikinci aşılamamız tuttu inşallah seninkide tutar umudunu yitirme.
cnm druma cinsiyetini ne zaman öğreniriz diye sordum önce sağlıklı olduğunu bi göelim dedi öyle deyice bende hiç bişey diyemedim heralde 16. Haftaya kadar belli olur. Eşimde bende çok şaşırdık o kadar hareketli olduğu için. Turko ya çok değişik bi duyguymuş bu.hep diyorum allah her isteyene bu duyguyu yaşatır inallah.
slm fanu nasılsın?
iyim aci82 canım sen nasılsın ya benim 2.aşılamam olu yarın adet günüm buğün ara ara sanı hafif oluyo ama geçen aylar adet günümden 1 vy 2 gün önce adet oluyodum buğün bişi yok umutluyum ama bide kendimi kaptırmak isemiyorum sen ne yaptın
hadi inşallah canım 2. Aşılaması tutan çok inşllalah seninkide omuştur inşallah yarabbim..
Bende 2. Aşılama için iğnelere başladım cuma günü..yarın yumoşlara baktırmaya gidicem
bu sefer çok umutluyum inşallah olur :saruboceq:
canım benim inşallh seninde tutar sen bu ay yumurta geliştirmek için hap mı kullandın yoksa göbekten iğnemi bide senin sorunun ne eşinde sorun varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?