Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

KARAMAN 81 SEN KAC YILLIK EVLİSİN BEN 5 YILI BİTİRDİM CANIM COK SIKILIYOO BİZİM NEDEN OLMUYOO ETRAFIMDAKİ HERKESİN VAR BEN DAHA BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALAMADIM BU GÜN YİNE ADET OLDUM ALLAHIMDAN SABIR İSTİYORUM KARDEŞİM GECEN SENE EVLENDİ BEBEİŞİNİ ldı cok şükür kucağına ben hala oldum ama anne olamadım biliyormusunuz kızlar ben liseye giderken bile anne olmanın hayalini kurardım millet meslek derdindeyken ben anne olacağım dedrdim belkide cok istediğim için olmadı ...........kıskanıyorum artık hamileleri ve anne olanları

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. inşallah bizlerede nasip etsin..AMİN

bende bugün 2. aşılamaya start verdim. rabbim busefer eliboş çevirmesin inşallah dua edin kızlar......

aynı şeyleri yaşıyoruz arkadaşım.. hamile haberlerine ağlıyorum, bebeğini seven anne görünce ağlıyorum bana bebek sorduklarında içim de öyle fıtınalar kopuyoki isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum..
bide düşünüyorum RABBİM yazmadıysa ne yapabilirim belkide vermicek bana bi evlat eşimle bu ihtimalede alıştırıyoruz kendimizi yavaş yavaş.. dualar, otlar, ilaçlar her yolu deniyoruz. rabbim sebep eylesin inşallah.. İnşallah rabbim kapısından boş çevirmez O herşeye gücü yeten dilediğini dilediğine dilediğince veren, O OL DERSE OLACAK sabırla duayla çabalamaya devam ........

ben 5,5 yıllık evliyim. ama biz ilk 4 yıl çocuk istemedik. sanki isteyince hemen olacakmış gibi. 15 aydır uğraşıyordum. ancak oldu. siz ne kadar süredir korunmuyorsunuz? Allah inşallah isteyen herkese anne olmayı nasip eder...

eliflevent seni çok çok iyi anlıyorum hamile haberlerine ağlıyorum ve böyle hisssettiğim için kendime kızıyorum sonra....bugün arkadaşımın bebeğine hediye aldım bebek kıyafetlerini sevdim okşadım hepsini alıp eve getirmek istedim offf offf güldür bizide ey HAYATbugün hormon tahlillerine baktırdım doktor işi zor burda randevu alamadım kendim özel hast.baktırdım şimdi yorumlamaya çalışıyorum.fsh yüksekti benim şimdii10,5 olmuş yani düşmüş sevindim biraz sanırım otların faydası oldu.Estradiol hormonu 44,49 yüksek mi normalmi anlamadım yorumlayan varsa sevinirim Lh hormonu 5,68 çıkmış galiba iyi.bilmiyorum çaresizlik içinde kıvranıyorum Allahım herkese yardım et lütfen bende pembe tulumlar giydirmek istiyorum:)

kızlar sizleri anlıyorum bende yaşadım öyle şeyleri şükür bakın rabbim verdi tedavilerle olsada bakın 2. çocugum geliyor umutsuz olmayın kızlar rabbim büyük zamanını bekliyor azcık daha sabır sana söylemesi kolay diyeceksiniz ama inanın sizleri anlıyorum rabbim en kısa zamanda s,zleride sevindirsin inşallahh bu arada ben pek giremiyorum halim yok hep halsizim sizleri unutmadım arkadaşlar ,

canım biz 5 yıl 3 ay oldu evleneli hiiiiç korunmadık evlendikten sonra kısmet işte bir sorun yok eşimde ama olmadı işte artık herşeyi oluruna bırakacağım aşılamada yapmayacağım paramızı biriktirip ilerde tüp bebek deneyeceğiz o da belki .....

mrb arkadaşlar uzun pek giremiorum bu aralarda inşalah hepiniz iyisinizdir dün doktora gittim bebeğim 10+4 olmuş teyzeleri.ultrasonda baktık kıpır kıpır hiç yerinde durmuyodo devamlı haraket ediyodu. 12 hafta olunca 2li test için gidecem inşallah bi sorun çıkmaz. çok değişk bi duygu allah sizlerede ve bütün isteyenlerede nasip eder inşallah. hiç bi zaman umudunuzu kaybetmeyin sürekli dua edin. bende dua ediorm sizlere.

maşallah diyelim SMGE cim Allah sağlık versin ikinizede.. dularını eksik etme canım..inşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız bunları..............olumunekankayizsmile

smge tatlım çogu kişi 12. haftada cinsiyet ögreniyor bugidişinde cinsiyetini ögrene bilirsin senin bebiş durmuyormuş belli çıkıncada seni hiç otutturmayacak maşşallah tatlım inşallah kucagına aldıgın günüde duyarız

maşallah diyelim smge cim allah sağlık versin ikinizede.. Dularını eksik etme canım..inşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız bunları..............olumunekankayizsmile
amin cnm allah en kısa zamanda sizlerede nasip eder inşallah dua et sürekli benimde loverinde ikinci aşılamamız tuttu inşallah seninkide tutar umudunu yitirme.

cnm druma cinsiyetini ne zaman öğreniriz diye sordum önce sağlıklı olduğunu bi göelim dedi öyle deyice bende hiç bişey diyemedim heralde 16. Haftaya kadar belli olur. Eşimde bende çok şaşırdık o kadar hareketli olduğu için. Turko ya çok değişik bi duyguymuş bu.hep diyorum allah her isteyene bu duyguyu yaşatır inallah.

umutluyum inşallah olacak canım....
genlede kızlar böyle kıpırdak oluyo benim kız yeğenim ultrasonda hep hareket ederdi eller kollar bende annesine dansöz olcak senin kız derdim..kaydirigubbakcemile3
Allah ım sağlıklı evlat versin vede gönlünden geçeni versin inşallah..

slm fanu nasılsın?

iyim aci82 canım sen nasılsın ya benim 2.aşılamam olu yarın adet günüm buğün ara ara sanı hafif oluyo ama geçen aylar adet günümden 1 vy 2 gün önce adet oluyodum buğün bişi yok umutluyum ama bide kendimi kaptırmak isemiyorum sen ne yaptın

hadi inşallah canım 2. aşılaması tutan çok inşllalah seninkide omuştur inşallah YARABBİM..

bende 2. aşılama için iğnelere başladım cuma günü..yarın yumoşlara baktırmaya gidicem
bu sefer çok umutluyum inşallah olur :Saruboceq:

canım benim inşallh seninde tutar sen bu ay yumurta geliştirmek için hap mı kullandın yoksa göbekten iğnemi bide senin sorunun ne eşinde sorun varmı

canım benim inşallh seninde tutar sen bu ay yumurta geliştirmek için hap mı kullandın yoksa göbekten iğnemi bide senin sorunun ne eşinde sorun varmı

ben gonal f kullanıyorum göbekten iğne olarak.bende 2 rahim var eşimdede sayı az morfoloji bozuk.2 yıldır normal yolla olmamıştı.. aşılama deniyoruz işte bakalım..
lover84 le smge 2. aşılamada hamile oldu onlar umut oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…