Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi hayırlı olsun inşallh tutar aşılaman önemli olan aşılamdan sonra ki 2 hafta allah yardımcımız olsun ::)

o yumartaların hepsi deıl 2 veya 3 tanesi gelişmeye devam edip öne geçıo diğerleri gelişmıo normal olarak.maşallah güzelmiş sonucların doktor banada cok güzel çalışıo yumurtalıkların demıstı ama bakalım tutucakmı aşılamam

evet canım doktorda hepsı devam etmıcek zaten dedı,hayırlısı bı tane guzel gelısen olsa oda yeter napalım,senin aşılama yapıldıgında kac idi boyutları ve en son catladıgında kac tane ıdı

herkese mrb kızlar. yine dün gece tam saat 1:30 da ağrıyla uyandım. karın ağrısıyla. doktorumu aradım sordum. rahimin genişlediği içinde bu ağrıların olabilir dedi. inşallah öyledir ve bebeğim tutunmaya çalışıodur. dua edin kızlar benim için.

Son düzenleme:

inş öyledir canım,ne zaman test yapacaksın kaç gün var kesin sonuç ögrenmene?

smge hadi hayirlisi bize guzelhaberler ver insallah sali gunu :) benimde dun garip bisey oldu ilk asilmam tutmamisti ve ikinci icin kontorlue gittigimde kist var demisti doktor bir ay bekleyecegiz demisti fakat daha reglime 15 gun vardiki dun regli oldum cok garip....aranizda boyle birsey yasayan varmi?

ay canım ya inşallah bebek tutundugu içindir agrın belinde agrıyormu sık tuvalete gitmeye başladınmı...bende bugün dr gittim yumurtalara baktırmak için ama bakamadı acil doguma gitti bende beklemedim sen çatlatmanı yap dedi bana bakmasada sanki benden emin gibi o vurundugun igne yeter sana dedi enn son baktıgında işte 14 bucuktuya 2 gündür igne yapıyorum dr oyetmiştir dedi dur bakalım ne olacak 2 hafta sonra belli olur anca çünkü bugün adetimin 10. günü ve bugün çatlama vurduracam 2 tanetutmazsa erken olucam yani 2 hafta sonra belli olur..

kızlar bundan önce bir yumurta büyütme denemesi daha yapmıştım olmadı onda normal igne yaptırıyordum merionalbide fostimon tanesi 25 tl 45 tl arası degişiyordu puregondan çok para döktüm ona ama olmadı kendiliginden erken çatlamış dr erken çatlayan yumurtadan pek hayır gelmez dedi ve tutmadı onda 6 ay önceydi bu puregonu 6 gün kullandım 50 ünitelik çok memmun kaldım akıntılarımda var zatenyumurta gelişirse akıntı ve agrı yaparmış bende bu belirtiler var ama bundan önceki o bahsettigim igneden vuruldugumda ne agrım ol nede akıntım oldu fazla ben kızımdan tecrübeliyim ya tutmayacagını anlamıştım akıntı ve agrım olmayınca olmadıda kızımda hem agrım hem akıntım oluyordu tecrübe edindim bazı şeyleri bundada akıntım var agrım var umut oluyor bana

smgecim eşinde sorun varmıydı sendeki sorun neydi pkomu yoksa bende pko var yinede normal yoldan oldu senin sorunun neydi canım

MRB CNM HOŞGELDİN. belimde dün ağrı vardı ama bugün hiç bişey yok. bugün de pek ağrım olmadı. ya ne biliim bazen ümitleniom bazen ümidimi kaybetiorum. karmaşık duyguar içindeyim anlayacağın.

canım doktorum salı veya çarşamba test yaptır dedi. bana kalsa hemen yaptırcanm ama erken olur dedi

şimdi salı günü gelmez olur sana çabuk gelsinde inşallah ramazana bebişinle girersin mutlu mesut ayy canım sizi tanımıyorum ama inanki çok sevinirim çocuksuzlugu bilirim

smgecim eşinde sorun varmıydı sendeki sorun neydi pkomu yoksa bende pko var yinede normal yoldan oldu senin sorunun neydi canım
cnm bende pko var eşimin spermleri sınırda. az değilmiş normalde hamile bırakırmış ama ben ade olamıoru yumurtalarım çatlamadan kalıo. hamile kalabilirsin ama zor bi ihtimal dedi doktor. aşılama şansı yükseltiomş bizim için

bide ben evlendiğimiz zaman aylık korunma iğnesi vurdurmuştum o da bende birden bire kilo yaptı. pko yu tetiklemiş yani.

MRB CNM HOŞGELDİN. belimde dün ağrı vardı ama bugün hiç bişey yok. bugün de pek ağrım olmadı. ya ne biliim bazen ümitleniom bazen ümidimi kaybetiorum. karmaşık duyguar içindeyim anlayacağın.

benim belimde agrırdı bizim gelinde tüp bebek yaptırdı belin agrıyormu diye sorardım hep agrıyor derdi ve o güzel haberi aldık şimdide ikilerimizi seviyoruz darısı sana tatlım inşallahh iki tutar çok güzel oluyor iki bebek yaa bakımı zor ama mahrum kalınca insan anca doyuyor bizim geli hiç zorsunmadı onca uykusuz kalmalara ragmen bana onların eziyeti zevk veriyor derdi sizLERDE ÖYLE OLUN EMİ bende ikiz istiyorum ama bir yumurtam gelişti tek dogal yoldan olacagı için r bir tane kaliteli gelişir zaten dedi bişey diyemedim ikizim olmasınıda isterim ama 3 çocuk bana yeterdi bidaha amaliyata yatmazdım sezeryanla oluyor benimki

şimdi salı günü gelmez olur sana çabuk gelsinde inşallah ramazana bebişinle girersin mutlu mesut ayy canım sizi tanımıyorum ama inanki çok sevinirim çocuksuzlugu bilirim

ya evet hiç gelmio. aslında artık beklemeye razıyım. ağrılarada razıyım yeter ki olsun ağrı falan önemli deil.

allah sağlıklı sihhatlisini versin inşallah hepimize allah aratmasın

bide ben evlendiğimiz zaman aylık korunma iğnesi vurdurmuştum o da bende birden bire kilo yaptı. pko yu tetiklemiş yani.

canım yaa o igneleri çok zararlı oldugunu duydum ve hiç kullanmadım kısırlıkta etkenmş kullanmamda o koruyucu igneleri yumurtagıga zararı varmış akıntında varmı şuan akıntında normalden çok olur tuttuysa birde canım eşinde sorun yoksa çabuk olur gör bak benim eşimde sorun yoktu ama benim pko biraz agırdı kıllanma saç dökülmelerim falan oldu ilk igne denemesinde dr dozu biraz fazla kaçırdı olmadı kis oldu tam umudu kestim bu son dedim düşük dozda ignelerimi yaptırdım o gnolaftı ve bir pkolu olarak dogal yoldan hamile kaldım eşimde bir sorun olmaması bir avantaj bende pkoluyum ama bak oldu korma sakin ve pozitif ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…