Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

AYNEN ONLARDA BANA UMUT OLUYO BEN 3 YILLIK EVLİYİM 3 DÜŞÜĞÜM OLDU NORMAL YOLLA SORA 1 YILDIRDA OLMUYO BENİM EŞİMDE SORUN YOK BU AYDA 2 YUMURTAM OLMUŞ 2 SİDE BAYA GELİŞMİŞTİ İKİZ TUTMA İHTİMALİ YÜKSEK DEDİ İNŞALHHHH:lepi: BENDE BU AY GÖBEKTEN OLDUM İĞNE CANIM İĞNENİN ETKİSİ YÜKSEKMİŞ OLMA İHTİMALİ DAHADA YÜKSELİYOMUŞŞŞ İNŞALLH BU AY SENDE BENDE HAMİLE KALIIZ SEN HANGİ ŞEHİRDE GİDİYOSUN CANIM

denizlide yim doç.dr var üni. hast. de oraya gidiyorum.iğnenin etkisinin yüksek olduğunu bilmiyodum bak. inşallah canım yaa Allah ım hayırlısıyla versin artık bu sefer.. aşılama sürecide zor.bi kere daha yaptırırmıyım bilmiyorum bende 4 senelik evliyim olsa artık yaşda kemale eriyo yarın doğum günüm valla 28 de bitiyosempatiksalakcinni

eee şimdiden ben kutlayayım iyiki doğdun nice yıllara insaşşh bebişinle birlikte tabiki umutlu ol kaybetme umudunu inşallh olucak canım evt iğnenin etkisi büyük şansı yükseltiyomuş dr.dedi

eee şimdiden ben kutlayayım iyiki doğdun nice yıllara insaşşh bebişinle birlikte tabiki umutlu ol kaybetme umudunu inşallh olucak canım evt iğnenin etkisi büyük şansı yükseltiyomuş dr.dedi

çok teşekkür ederim canım inşallah bidahaki doğum günümde bebişimde kucağımda olur..
aşılamanın kaçıncı günü bugün?bide aşılamada ne kadar sperm verilmişti hatırlıyomusun?benim 1 milyondu baya azdı bu sefer çok düzenli olmasada keçiboynuzu içiriyorum eşime biraz yükselse şansımızda artar ama....

onu bilmiyorum canım ama sayım öncesi 64 milyon sonrası ise 56 milyom yanlış hatırlamıyosam 15 milyon 20 milyonmu demişti canım tabi keçiboynuzu etkiler iyi yapıyosun

valla dediğim gibi seni yanıltmak istemiyorum canım benim .. acaba yarın sabah ilk idrarınla testmi yapsan yaa valla kendimi senin yerine koyuyorum şuan sanki ben yaşıyorum yaşadıklarını...

inşallah canım sizlerdende güzel haberler alırızz
ayyy hadi bakalıminşallahh ikiz haberi ver bize çok güzel olur çok sevinirizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…