inşallah canım sizlerdende güzel haberler alırız
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
turko cum gelmişsin topiğe karşılaşamadık..ikinci aşılamaya başladım bakalım turkom bu sabahta kontrolüm var turkocum biliyorum dua ediyosun ama benim için biraz daha çok et bende size katılayım artık hayırlısıyla:Saruboceq: kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyorum canım..
fanu var mı bi gelişme adet fln oldun mu....inşallah olmamıssındırrrr:Saruboceq:
lover yaaa ne olur çevrimiçi ol seninde 2.aşılamandı demi sana sorucaklarım var bana lütfen hemen cvp verfanu var mı bi gelişme adet fln oldun mu....inşallah olmamıssındırrrr:Saruboceq:
FANU naber canım yaptınmı tahlil? eğer yaparsan sabah ilk idrarla yap canım.. hadi inşallah hayırlı güzel haberler ver bize Allah ım yardımcın olsun...
kızlarrr şimdi baktım teste çok koyu deıl ama ince bır çizgi çıkmış valla çıldırcam sevınçten:teytey:
kızlarrr şimdi baktım teste çok koyu deıl ama ince bır çizgi çıkmış valla çıldırcam sevınçten:teytey:
canım benimmm sen kesinn hamilesinnnnnnnn gözün aydınnnnnn tatlım yaa bak gör kandada çıkacak:dance::teytey:
ya turko inşallh yarını nasıl gelecek bilmiyorum ama korkuyorumda ya deilsem acayip gögsüm ağrıdı sendede oldumu
testi yaptıktan sora yani 4 vy 5 saat sora çizgi bakınca belliydi ama şimdi var la yok çok dikkatli bakınca hafif bilmiyorum kendimi kaptırmak hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum canım ya turko sende göbekten iğne olmuştun bende bu ay göbekten oldum ve 2 yumurtam vardı doktor ikiz tutabilir dedi bana inşallh yaa
banada öyle demişti ama birtane tuttu inşallah seninki ikiside tutar ne güzel olurrr sonuç pozitif gör bak maşşallah:teytey:
benimkide çok belli belirsizdi aklına geliyormu varla yok arası diyordum ama onu bile ilkkez görüyordum çok sevinmiştim gerçektende bebiş varmışş bebek olmasa o çizgiyi göremezdinn tatlım
FANU cnm gözün aydın çok sevindim. ben kan testinde ilk baktırdığımda 82 çıkmıştı eve geldim idrar testi yaptım negatif çıktı bir iki gün sonra belli belirsiz çıkmıştı.bak şimdi 11 haftalık hamileyim. merak etme ama hemen kan tahlili yaptır bence. kafandaki soruları silersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?