Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım sizlerdende güzel haberler alırız

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

turko cum gelmişsin topiğe karşılaşamadık..ikinci aşılamaya başladım bakalım turkom bu sabahta kontrolüm var turkocum biliyorum dua ediyosun ama benim için biraz daha çok et bende size katılayım artık hayırlısıyla:Saruboceq: kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyorum canım..

canım rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın meleklerinizi size versin inşallahhh

:
fanu var mı bi gelişme adet fln oldun mu....inşallah olmamıssındırrrr:Saruboceq:

:teytey:yok olmadım canım yaaaaaa kızlar çok heyecanlıyım acaba hamilemiyimdir yaaaeyvahedigeldismile ölücem meraktan ama sabırla 2 gün daha beklicem yanlız buğün bi idrar testi yapacam çıkma ihtimali varmı sence

FANU naber canım yaptınmı tahlil? eğer yaparsan sabah ilk idrarla yap canım.. hadi inşallah hayırlı güzel haberler ver bize Allah ım yardımcın olsun...

FANU naber canım yaptınmı tahlil? eğer yaparsan sabah ilk idrarla yap canım.. hadi inşallah hayırlı güzel haberler ver bize Allah ım yardımcın olsun...

hasta olmadım canım şükür ama akşam idrarda yaptım neğatif çıktı ama şimdi zaten çıkmaz belki bir ihtimal dedim ama kafaya takmıyorum önemli olan kanda çıkması şimdi zaten idrarda çıkmaması normal ya hamileyim yada kist oldu ne bileyim aklım karışık ama sevinç var içimde

kızlarrr şimdi baktım teste çok koyu deıl ama ince bır çizgi çıkmış valla çıldırcam sevınçten:teytey:

kızlarrr şimdi baktım teste çok koyu deıl ama ince bır çizgi çıkmış valla çıldırcam sevınçten:teytey:

kızlar buğün kan verdim yarın öğleden sora alcam çok heyecanlıyım dün akşamki gözüken o silik çizgiyi gece gördüğüm gibi göremedim neden acaba

benimkide çok belli belirsizdi aklına geliyormu varla yok arası diyordum ama onu bile ilkkez görüyordum çok sevinmiştim gerçektende bebiş varmışş bebek olmasa o çizgiyi göremezdinn tatlım

canım benimmm sen kesinn hamilesinnnnnnnn gözün aydınnnnnn tatlım yaa bak gör kandada çıkacak:dance::teytey:

ya turko inşallh yarını nasıl gelecek bilmiyorum ama korkuyorumda ya deilsem acayip gögsüm ağrıdı sendede oldumu

ya turko inşallh yarını nasıl gelecek bilmiyorum ama korkuyorumda ya deilsem acayip gögsüm ağrıdı sendede oldumu

herkesin bünyesi bir olmaz ki bende hiç agrı olmadı sonradan çok şişti agrıdı ama hamile oldugumu ögrendiğim sıralarda yoktu agrılara takılma herkesinki aynı olmaz ama sen o ikinci cizgiyi görmüşsün ya iş bitmiş maşallah:teytey:

testi yaptıktan sora yani 4 vy 5 saat sora çizgi bakınca belliydi ama şimdi var la yok çok dikkatli bakınca hafif bilmiyorum kendimi kaptırmak hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum canım ya turko sende göbekten iğne olmuştun bende bu ay göbekten oldum ve 2 yumurtam vardı doktor ikiz tutabilir dedi bana inşallh yaa

banada öyle demişti ama birtane tuttu inşallah seninki ikiside tutar ne güzel olurrr sonuç pozitif gör bak maşşallah:teytey:

banada öyle demişti ama birtane tuttu inşallah seninki ikiside tutar ne güzel olurrr sonuç pozitif gör bak maşşallah:teytey:

inşallh canım ya dilegim bu hayırlı sağlıklı br evlat senin nasıl gidiyo canım bebiş nasıll

FANU cnm gözün aydın çok sevindim. ben kan testinde ilk baktırdığımda 82 çıkmıştı eve geldim idrar testi yaptım negatif çıktı bir iki gün sonra belli belirsiz çıkmıştı.bak şimdi 11 haftalık hamileyim. merak etme ama hemen kan tahlili yaptır bence. kafandaki soruları silersin.

benimkide çok belli belirsizdi aklına geliyormu varla yok arası diyordum ama onu bile ilkkez görüyordum çok sevinmiştim gerçektende bebiş varmışş bebek olmasa o çizgiyi göremezdinn tatlım

cnmmm yaaaaaaaaaaa ben o günleri çok iyi hatırlıorum ne günler geçirmiştik. ama mucizelerimize kavuştuk. inşallah her isteyene verir allah.

smge canım zaten buğün kan verdim yarın alcam öğleden sora çok heyecanlıyım devamlı yatıyom hiçbişey yapmak gelmiyo içimden inşallh hamileyimdirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…