Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm ya merak etme hamilesindir inşallah yarın sonucu alınca buraya yazmayı unutma eğer elinde varsa sabah idrar testini yeniden yap bak daha koyuaştığını göreceksin.

smge sana çizelgeyi ayrıntılı gösteren bir steyi gönderdim tıklamadınmı şu takvimini görelim artık şekerim

smgeciiiiiiimmm şimdi baktım aşagıda çizelge yazan yere kopyalıcakmışsın canımmm hadi dene

cnm ben senin verdiin adresten girdim ingilizce zaten cetveli falan seçerek nexte basıosun en son tarihleri falan girdikten sonra cetvel çıkıo ama senin dediğin gibi bişey yazmıo

yukardaki özel mesj yerinden girin ordan profil ayarlarına gir smge aşagıya in çizelge yazan yere o adresi yapıştır fanucum ben goguldan araştırdım hareketli hamile avatarıyazdım araştırdım pc kopyaladım ordanda avatarımı degiştir bölümünden gözat yerine tıklayınca bilgisayardaki resimlerine gidiyor ordanda onu tıklıyorum kaydet diyorum oluyor inşallah anlatabildim biraz karışık iş demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…