iyi sevindim canım
kızlar ben adet sancısı var ya deliricem adet olucam heralde yinemi olmdı bilmiyorum yaaa çok kötüyüm baya sancım var:umursamaz:
kızlar adet oluyorum pembe pembe geliyo bu yolculukta burda sona erdi o kadar kendimi kaptırmayayım dedim ama kaptırmışım haberim yok bu 2.aşılamamdı bilmiyorum ne yapcam çok kötüyüm:1no2:
fanu cum üzülme canım benim loverde de öyle olmuştu kanama gibi olmuştu sonra tahlili pozitif çıktı moralini bozma bak yarın inşallah alcaz güzel haberi hem silikde olsa çıkmış ikinci çizgi olumunekankayizsmile
canım biriyle konuşmaya o adar ihtiyacım var ki çok
kötüyüm loverde kanama olmuşmuydu ki ama benim ki adet canım ya çünkü sancım var ah lover bi çevrimiçi olsada sorsak buğünde gittim kan verdim yarın öğleden sora alcam
bugün aşılamanın kaçıncı günü bide progersteron biteli kaçgün oldu fanucum?
canım adet günüm dündü yani 1 gün geçti progesteron bitelide 3 vy 4 gün oldu canım ya loverden lekelenme olmuşmuydu yani üstünü görmüşmüydü ya kafayı yicem canım yaaa
evet canım benim lover de lekelenme oldu.. hatta çok üzülmüştü adet oldum diye geçmişte yazıyodur ama dur ben bi bakayım bulabilirsem oku sende nolur üzme kendini tamam ben bi geçmişe bakayım inşallah bulurum
ben baktım canım benim saol allah razı olsun yardımcı olduğun için ama adet oldum zannetim diyo anlamadım bilemiyorum sana özelden msj attım canım cvp verirsen sevinirim
Gunaydınbayramım zehır oldu yıne negatıfff
fanu bu loverin 11 12. günkü test sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?