FANU cum yarın sonuç çıkcak Allah ım inşallah vermiştir sana bebeğini.. bekleyelim bakalım belki kanaman artmaz belki öyle lekelenme gibi kalır yerleşme kanaması falanda oluyo muş ya yarın ola hayrola yarın sonucun kaçta çıkcak canım?
inşallh cnım enim öledir umudum o ama lekelenme kahverengi deil pembe
SMGE ilk hamişimiz nasılsın? valla kızn nasıl diye yazıyodum haa Allah söyletti heralde
ayyyyy cnm ya allah söyletti heralde bende kızım olsun çok istiorum. allah hepimize hayırlısını versin. iyi gidio cnm. inşallah senin de bu aşılama tutar ve sqağlıklı sihhatli kucağına alırsın
11. haftaya bugün girdim cnm haftayada 2 li test için gidecem
. Smge senın bu kaçıncı aşılamandı ben tüp bebege geçeymmı ne dersnz11. haftaya bugün girdim cnm haftayada 2 li test için gidecem
. Smge senın bu kaçıncı aşılamandı ben tüp bebege geçeymmı ne dersnz
fanucuğum eğer imkanın varsa aşılamayı bırak tüp bebeği dene benim doktor her aşılamada şans biraz daha düşer dedi o yüzden ben ikinciyi bile yaptırmayacağım ilerde tüp bebek deneyeceğim o da belki yani işi kadere bıraktım allahım ne zaman verirse artık uğraşmayacağım cok üzüldüm çünkü hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum tekrar
canım allaha şükür durumum iyi bizde yaptırmayı düşünüyoruz yalnız ben 22 yaşındayım yapıyolar demi yaş sorunu yoktur inşallh eşimle biraz önce tüp bebeğe karar verdik
avcı sende aşılamaya başlıcakmışsım bol şans hadin bakalım bize yetişin inşallahh allah kalbinizdekini versinn
cnm ya sonucu aldın mı niye hemen karamsarlaşıosun ben 2. aşılamamda hamile kaldım senin kaçıncı aşılaman ki bu
canım bu benim 2.aşılamam testi aldım değer 0 çıktı yani neğatif artık ben düşünmüyorum aşılama yarın sabah doktora gidiyorum biz tüp bebek istiyoruz bide rahim filmi tekrar çektireyim diyorum ben
avcı sende aşılamaya başlıcakmışsım bol şans hadin bakalım bize yetişin inşallahh allah kalbinizdekini versinn
anladım cnm hakkında hayırlısı olsun. tabi bence de maddi durumun el veriyosa tüp bebeğe geç aşılamada kendini harcama. eğer rahim filminde bi sorun çıkmadıysa doktorun tekrar isterse çektir istemezse çektirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?