Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
SMGE 2. aşılamam p.tesi yapılıyo nolur dua et bana. inşallah olsun bu sfer hayırlısıyla.

cnm benim inşallah bu sefer olur sende çok dua et tefriciye çek ya vasir 707 kere okunuo onuda oku allah yardımcın olsun dualarımız seninle

öle yapcam tüp bebeğe geçicez artık

FANU siz kaç yıllık evlisiniz? 22 yaşındaymışsın.. daha çok küçükmüşsün senopuyorumnanaktan
bence biraz ara ver vücudun ilaçlardan bi arınsın tüp bebektede ilaç kullanıyosun bir sürü.. hepsinin yanetkisi var vücudun dinlensin biraz.bide soğan kürü incir kürü falan öyle otlarla falan dene birazda..

cnm benim inşallah bu sefer olur sende çok dua et tefriciye çek ya vasir 707 kere okunuo onuda oku allah yardımcın olsun dualarımız seninle

tamam canım benim inşallah herşey Allah tan inşallah rabbim kimseyi boş çevirmesin huzurundan...AMİN:Saruboceq:

ya canım 3 yıllık evliyi artık insanların çocuk yokmu nie olmuyo demeleri psikolojimi bozdu istiyoruz bebek özlemi eşimdede bendede çokk

ya canım 3 yıllık evliyi artık insanların çocuk yokmu nie olmuyo demeleri psikolojimi bozdu istiyoruz bebek özlemi eşimdede bendede çokk

anladım canım Allah isteyen herkese versin inşallah.. ama bence 1 - 2 ay olsun bekle ilaçların etkisi bir geçsin vücudunun dengesinide bozma. sonuçta bunlar hormon ilacı..

anladım canım Allah isteyen herkese versin inşallah.. ama bence 1 - 2 ay olsun bekle ilaçların etkisi bir geçsin vücudunun dengesinide bozma. sonuçta bunlar hormon ilacı..

yok canım ya ben bu hızla devam etmek istiyorumrabbim inşallh nasşp eder ne yapalım biz elimizden geleni yapıyoz takdir allahtan

yok canım ya ben bu hızla devam etmek istiyorumrabbim inşallh nasşp eder ne yapalım biz elimizden geleni yapıyoz takdir allahtan

Allah ım yolunu açık etsin kolaylıklar versin tez zamanda versin bebişini ozaman.. ama topikten ayrılmak yok habersiz bırakmak yok öna göre..vereliniortak

Avcı hayırlı olsun pazartesi yapılıomuş hadı bu sefer dolsun göbişin inşallah bu arada kızlar benım hamıleleık cok ağır gıdıo mıde bulantılarından nerdeyse 4-5 gundur yatıorum cok fazla bulantım var ve 2 gunde bi kusuorum artık allah hepimizn yardımcısı olsun

yok canım benim buda hüsran adet oluyorum ben tekrar aşılama düşünmüyorum tüp bebek istiyoruz
canım ya sen ikinci izgiyi görmüştün ben senden çok umutluydum şaşırdım hayırlısı olsun canım üzülme
evet turko m 2. aşılamam p.tesi yapılacak inşallah. benim için dua edermisin canım? :Saruboceq:
tabikide ederim canım

yaa anne olması kolaymı bende haftalardır başımı kaldıramıyorum bir bulantı bir halsizlik birde goncammm düşünnn yani ama varya cinsiyetini çok merak ediyorum vallaa

çok saol canım benim.. geçicek bu bulantılar ilk 3 ay genelde bu sıkıntılar oluyo.. bol bol dinlen canım dikkat et kendine.. bundan 1 ay önce bu günleri hayal ediyodun belki hamile olsam diye şimdi yaşıyosunn inşallah hayırlısıyla doğumda yapcaksın.. sen bi hamişsin artık bunları yaşıycaksın inşallah çabucak geçer sıkıntıların canım benim....:CüvCüv:

mide bulantıları benim de başımda. sabahları hiçbir şeyim yok ama öğleden sonra bir başlıyor gece yatana kadar. iki akşamdır yediklerimi çıkartıyorum. Bir de sürekli uykum var. Bu arada bebişim dün 2 aylık oldu. Onun için katlanacağız artık bulantılara.

benimki uyanır uyanmaz başlıyor hemen bişeyler atıştırıyorum üzüm falan iyi geliyor sonrada kahvaltıdan sonra yani açkende bulanıyor yedikten sonrada kusmyorum ama süreklibulantı halindeyim ve halsizim hep uykumda geliyor bu arada kaç haftalıksın

kızlar doktor tüp bebeğe izin vermiyo 3 .aşılamaya start verdik hadi hayırlısı inşallh bu defa inşallh olur kızlar dua edin ne olur

canım allaha şükür durumum iyi bizde yaptırmayı düşünüyoruz yalnız ben 22 yaşındayım yapıyolar demi yaş sorunu yoktur inşallh eşimle biraz önce tüp bebeğe karar verdik

ne güzel ne şanslısın bizim dururmumuz yok öle tüp bebek denemeye canım yaptırırsan yine yaz olurmu aşamalarını merak ediyorum

kızlar doktor tüp bebeğe izin vermiyo 3 .aşılamaya start verdik hadi hayırlısı inşallh bu defa inşallh olur kızlar dua edin ne olur

onu ilgilendirmez ki imkanın olduktan sonra neden tüp bebek yaptırmayasın ki

kızlar benimde mide bulantılarım çoktu ama azaldı bugünlerde zaten 3 aydan sonra bitiomuş heralde onun için

kızlar benimde mide bulantılarım çoktu ama azaldı bugünlerde zaten 3 aydan sonra bitiomuş heralde onun için

ayy gözün aydınn darısıda benim başıma açkende bulanıyor tokkende ne yapacagımı şaşırdım kızımda böyle degildim bu daha agır geçiyor ne güzel maşallah sen azaltmışsın iyi cinsiyeti yakında belli olur seninkinimn

onu ilgilendirmez ki imkanın olduktan sonra neden tüp bebek yaptırmayasın ki

canım doktor bana senin hamile kalmaman için hiçbir neden yok dio sen normal yollarla hamile kalabilirsin diyo sadece biz süreci hızlandırıyoruz dedi tüp bebek en son yapılcak şeydir dedi son defa aşılama yapalım dedi sora olmassa 2 vy3 ay normal yollarla beklersin olmazsa tüp bebek diyoo

inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir melegin canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…