ayy gözün aydınn darısıda benim başıma açkende bulanıyor tokkende ne yapacagımı şaşırdım kızımda böyle degildim bu daha agır geçiyor ne güzel maşallah sen azaltmışsın iyi cinsiyeti yakında belli olur seninkinimn
9 haftalık oldu. Umarım en kısa zamanda geçer bulantılarımız...benimki uyanır uyanmaz başlıyor hemen bişeyler atıştırıyorum üzüm falan iyi geliyor sonrada kahvaltıdan sonra yani açkende bulanıyor yedikten sonrada kusmyorum ama süreklibulantı halindeyim ve halsizim hep uykumda geliyor bu arada kaç haftalıksın
inşallah canım bende cinsiyetini çok merakediyorum rüyamda hep erkek çocuk görüyorum bu hamileliğimde kızımdakinden çok çokfarklı kız igne gibi batar derlerdi valla kızım igne batar gibi batardı ilk aylarda bunda bekledim bekledim batma falan olmadı erkek segirir derler valla ne kadar dogru görecez benimki seviriyor hayırlısı olsunayy cnm seninkide geçer inşallah gerçekten insan çok kötü oluyor hiçbir şey yiyemeyince inşallah doktora gittiğimizde belli olur cinsiyeti çok merak ediorum. tabi hakkımızda hayırlısı sağlıklı sihhatli olsun önemli olan o.
9 haftalık oldu. Umarım en kısa zamanda geçer bulantılarımız...
canım doktor bana senin hamile kalmaman için hiçbir neden yok dio sen normal yollarla hamile kalabilirsin diyo sadece biz süreci hızlandırıyoruz dedi tüp bebek en son yapılcak şeydir dedi son defa aşılama yapalım dedi sora olmassa 2 vy3 ay normal yollarla beklersin olmazsa tüp bebek diyoo
kızlaar selam saat 13;00 itibrıyla 2. aşılamamı yaptırmış bulunuorummkaydirigubbakcemile5
hayırlısı inşallah ..........
kızlaar selam saat 13;00 itibrıyla 2. aşılamamı yaptırmış bulunuorummkaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun canım... inşallah bir kaç hafta sonra iyi haberlerini alırız.kızlaar selam saat 13;00 itibrıyla 2. aşılamamı yaptırmış bulunuorummkaydirigubbakcemile5
inşallah canım bende cinsiyetini çok merakediyorum rüyamda hep erkek çocuk görüyorum bu hamileliğimde kızımdakinden çok çokfarklı kız igne gibi batar derlerdi valla kızım igne batar gibi batardı ilk aylarda bunda bekledim bekledim batma falan olmadı erkek segirir derler valla ne kadar dogru görecez benimki seviriyor hayırlısı olsun
kızda iğne gibi batarmıymış? hiç duymamıştım. benimki de iğne gibi batıyor tam bebişimin olduğu yerde. kız geliyor dersiniz. gerçi benim içime erkek doğuyor ama... aman ilk çocuğum nasıl olsa kız da olsa olur erkek de... sağlıklı olsun da...
inşallah canım bende cinsiyetini çok merakediyorum rüyamda hep erkek çocuk görüyorum bu hamileliğimde kızımdakinden çok çokfarklı kız igne gibi batar derlerdi valla kızım igne batar gibi batardı ilk aylarda bunda bekledim bekledim batma falan olmadı erkek segirir derler valla ne kadar dogru görecez benimki seviriyor hayırlısı olsun
kızda iğne gibi batarmıymış? hiç duymamıştım. benimki de iğne gibi batıyor tam bebişimin olduğu yerde. kız geliyor dersiniz. gerçi benim içime erkek doğuyor ama... aman ilk çocuğum nasıl olsa kız da olsa olur erkek de... sağlıklı olsun da...
valla ben çok duydum kız igne batar gibi batarmış kızımda çok hisederdim iğne batılıyormuş gibi ama bunda hiç öyle bişey olmadı mmseninki kız olabilir ozaman hayırlısı olsun
çok saolun kızlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah Allah ım bu sefer eli boş çevirmez.
Eliflevent ilk aşılamam çok zor geçmişti.baya bi kanamam olmuştu ilk gün.bu kez çok kolay geçti nerdeyse hiçbişey hissetmedim kanamada yok. biraz kasılmalar var karnımın alt kısmında sadece ..
Allah kimsenin emeklerini zayi etmesin inşallah hayırlısıyla tutsun aşılamalarımız..
hayırlı olsun.İnş.15 gün sonra mutlu haberi alırsın senin için ve hepimiz için dua ediyorum:Saruboceq:
saol canım..:Allah kabul etsin inşallah dalarımızı..:Saruboceq:
inşallah canım çok saol.. sen ne yaptın başladınmı 3. aşılamaya?
başladım canım ya iğne yapıyoruz göbektn perşembe kontörüle gitcez işte böle sen iğnemi oldun yoksa hap mı kullandın yumurta geliştirmek için
çok saolun kızlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah Allah ım bu sefer eli boş çevirmez.
Eliflevent ilk aşılamam çok zor geçmişti.baya bi kanamam olmuştu ilk gün.bu kez çok kolay geçti nerdeyse hiçbişey hissetmedim kanamada yok. biraz kasılmalar var karnımın alt kısmında sadece ..
Allah kimsenin emeklerini zayi etmesin inşallah hayırlısıyla tutsun aşılamalarımız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?