Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayy cnm seninkide geçer inşallah gerçekten insan çok kötü oluyor hiçbir şey yiyemeyince inşallah doktora gittiğimizde belli olur cinsiyeti çok merak ediorum. tabi hakkımızda hayırlısı sağlıklı sihhatli olsun önemli olan o.

9 haftalık oldu. Umarım en kısa zamanda geçer bulantılarımız...

inşallah canım bende cinsiyetini çok merakediyorum rüyamda hep erkek çocuk görüyorum bu hamileliğimde kızımdakinden çok çokfarklı kız igne gibi batar derlerdi valla kızım igne batar gibi batardı ilk aylarda bunda bekledim bekledim batma falan olmadı erkek segirir derler valla ne kadar dogru görecez benimki seviriyor hayırlısı olsun
9 haftalık oldu. Umarım en kısa zamanda geçer bulantılarımız...

inşallahhhhhhhh bende çarşambaya görmeye gidecem inşallah bebegi

bizdede sprun yok normal hamile kalmamaız için ama 5 yıldır olmadı normal olaraktan

kızlaar selam saat 13;00 itibrıyla 2. aşılamamı yaptırmış bulunuorummkaydirigubbakcemile5
hayırlısı inşallah ..........

kızlaar selam saat 13;00 itibrıyla 2. aşılamamı yaptırmış bulunuorummkaydirigubbakcemile5

ozaman 15 gün sonra inşallah sende bir anne adayı oldunu açıklarsın bıze allah sabır versın gunler zor gecıo asılamadan sonra

hayırlısı olsun avcı82 canım kanaman nasıl sancın falan varmı ben ilk günü cok kötü olmuştum da

çok saolun kızlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah Allah ım bu sefer eli boş çevirmez.
Eliflevent ilk aşılamam çok zor geçmişti.baya bi kanamam olmuştu ilk gün.bu kez çok kolay geçti nerdeyse hiçbişey hissetmedim kanamada yok. biraz kasılmalar var karnımın alt kısmında sadece ..
Allah kimsenin emeklerini zayi etmesin inşallah hayırlısıyla tutsun aşılamalarımız..

inşallahh canım inşallah güzel haberler verin bize

hayırlı olsun.İnş.15 gün sonra mutlu haberi alırsın senin için ve hepimiz için dua ediyorum:Saruboceq:

inşallah canım çok saol.. sen ne yaptın başladınmı 3. aşılamaya?

başladım canım ya iğne yapıyoruz göbektn perşembe kontörüle gitcez işte böle sen iğnemi oldun yoksa hap mı kullandın yumurta geliştirmek için

başladım canım ya iğne yapıyoruz göbektn perşembe kontörüle gitcez işte böle sen iğnemi oldun yoksa hap mı kullandın yumurta geliştirmek için

evet canım iğne kullanmıştım..Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer gülcek yüzümüz hayırlısıyla..

avcı sen kaçgün göbekten iğne kullandın canım adetin kacıncı günü başladın iğnelere aşılaman kacıncı gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…