Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
avcı sen kaçgün göbekten iğne kullandın canım adetin kacıncı günü başladın iğnelere aşılaman kacıncı gün oldu

adetimin 2. günü başladım. 8 gün iğne yaptım 9. gün çatlatma iğnesi yapıldı.adetimin 12. günü aşılamam yapıldı canım. 150ml gonal f kullanmıştım..

kısslaar napıyosunuzz?? kimsecikler yok topikimizde.... ne alemdesiniz deyiverin bakem biolumunekankayizsmile

kısslaar napıyosunuzz?? kimsecikler yok topikimizde.... ne alemdesiniz deyiverin bakem biolumunekankayizsmile

sen neler yapıosun nasıl gecıo süreç?benim bitek sabah bulantılarım kaldı tabı hersabah kusmam da yanında cabası salı gunu kalbını gördük miniğiin pıtı ptı atıodu.bidahakı randevumuz 3 hafta sonra bizde şimdilik böleee ayrıca benım cok erken bılıorum ama göbegım belırmeye basladı

gözün aydınn canımm benim bulantılarım çokta yediğimi çıkarmıyorum su çıkıyor tek

gözün aydınn canımm benim bulantılarım çokta yediğimi çıkarmıyorum su çıkıyor tek

bende de ole turkocum sabah sabah ztn bişi de yok kı mıdem de gözlerım patlıo öğürmekten ama sadece çıkan sey su:) allahım şu bulantılarımız bıtse de valla keyfını çıkartmaya başlasak hamılelıgın korkar oldum bişi yerken

haklısın valla canım

benim bulantılar 2 gün önce aniden kesildi Allah'a şükür.... çok rahatladım şimdi. 2 akşamdır yemek yiyebiliyorum. karnımın doyduğunu hisstettim nihayet... inşallah sizin bulantılar da en kısa zamanda geçer.

iyidir canım yaa.. aşılandım bekliyorum işte. bu süreci biliyosun.bi umutlanıyorum olcak diye bi umutsuzluğa kapılıyorum..
lover keçiboynuzu içirmiştim ben eşime 1 ay kadar ama çok düzenli deildi bu aşılamada sperm sayısı iyce düşmüş 4milyona geçen sefer 13milyondu..morfoloji düzelmiş biraz ama yinede çok az işte..zaten 3milyonun altı tüpbebek endikasyonuymuş.eşimde varikosel var büyük ihtimal ama dr.a gitmiyoo napcam ben yaaaaa.......

Allah yardımcınınız olsun valla inşallah biranönce kurtulursunuz şu kusmalardan. sonra artık hareketlerini falan hissetmeye başlarsınız ozamanda ki keyfinizde tarif edilemez heralde...

Allah yardımcınınız olsun valla inşallah biranönce kurtulursunuz şu kusmalardan. sonra artık hareketlerini falan hissetmeye başlarsınız ozamanda ki keyfinizde tarif edilemez heralde...

canım benim sende yaşayacaksın inşallah ogüzel duyguları

meraba kızlar bugün doktora gittm.2yumurtam olmuş 2side 12mm olmuş pazartesı büyük ihtimalle aşılama günù bellı.olacak.avcı sen nasılsın belırtıler varmı

meraba kızlar bugün doktora gittm.2yumurtam olmuş 2side 12mm olmuş pazartesı büyük ihtimalle aşılama günù bellı.olacak.avcı sen nasılsın belırtıler varmı

iyiyim canım. biraz yumurtalıklarımmı ağrıyo böyle çatlamamışta duruyolar sanki hareketle artıyo özellikle sol tarafım..gebelik belirtisi aramıyorum canım daha çok erken çünkü..
hadi bakalım hakkında hayırlısı yaptırda beraber bekleyelim güzel sonuçlarımızı inşallah..

inşallh canın bu defa sende bende ve tüm isteyen herkese versın

YA ben anlamıorum nasıl gıtmez doktora 3 mılyon cok az bı sayı bunu anlamıomu cok sınırlenıorum bana göre bu haksızlık oluo çünkü allah inşalhh bu aşılamnda sana pozıtıf sonuc verır

canlarım bende sizin gibiydim sonra 12 haftaya yanaştıkça kesildi. sizinkide kesilir çok kafanızıda takmayın yerken mide bulanacak diye 12 haftadan sonrası psikolojikmiş

canlarım bende sizin gibiydim sonra 12 haftaya yanaştıkça kesildi. sizinkide kesilir çok kafanızıda takmayın yerken mide bulanacak diye 12 haftadan sonrası psikolojikmiş

simgecim hayırlı olsun kurtuldun demek bulantılardan nası gıdıo hamıleleık sizin daha ilerı ya azcık o haftaları da anlatın bılelım:)

YA ben anlamıorum nasıl gıtmez doktora 3 mılyon cok az bı sayı bunu anlamıomu cok sınırlenıorum bana göre bu haksızlık oluo çünkü allah inşalhh bu aşılamnda sana pozıtıf sonuc verır

sorma loverim anlatmıyorum işte..kendi kendime sinir oluyorum bende..inşallah Allah ım şu aşılama pozitif olsun bari..yoksa 3.ye sperm kalmıcakbizde böyle giderse.............

loveer cim sana bişey daha sorayım mı? canım benim smge ve turko nun aşılamadan 1 haftasonra falan çok şiddetli bi ağrıları olmuştu gece uykudan uyandıran bıçak saplanır gibi diye tarif etmişlerdi seninde öyle bi ağrın olmuşmuydu?acaba herkeste oluyomu ki? merak ettimde yavaş yavaş merak etmeye başlıyorum böyle şeyleri sona yaklaştıkça

simgecim hayırlı olsun kurtuldun demek bulantılardan nası gıdıo hamıleleık sizin daha ilerı ya azcık o haftaları da anlatın bılelım:)

cnm hamile olduğumu bile unutuorum bazen 40 yıl düşünsem böyle olcağım aklıma gelmezdi. ilk başlardaki tedirginliğim fazla kalmadı. bidde çok kötü grip oldum benden eşimede geçti ikimizde yatak döşek yatıoruz ben ilaç içemiorum onun çin çok zor geçio. dikkat et sakın sende üşütme ve hastalanma. gerçi bende dikkat ede ede hastalandım. ptesi günü ikili testim var ona gidecem inşallah güzel sonuçlarla gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…