avcı sen kaçgün göbekten iğne kullandın canım adetin kacıncı günü başladın iğnelere aşılaman kacıncı gün oldu
kısslaar napıyosunuzz?? kimsecikler yok topikimizde.... ne alemdesiniz deyiverin bakem biolumunekankayizsmile
sen neler yapıosun nasıl gecıo süreç?benim bitek sabah bulantılarım kaldı tabı hersabah kusmam da yanında cabası salı gunu kalbını gördük miniğiin pıtı ptı atıodu.bidahakı randevumuz 3 hafta sonra bizde şimdilik böleee ayrıca benım cok erken bılıorum ama göbegım belırmeye basladı
gözün aydınn canımm benim bulantılarım çokta yediğimi çıkarmıyorum su çıkıyor tek
bende de ole turkocum sabah sabah ztn bişi de yok kı mıdem de gözlerım patlıo öğürmekten ama sadece çıkan sey su:) allahım şu bulantılarımız bıtse de valla keyfını çıkartmaya başlasak hamılelıgın korkar oldum bişi yerken
sen neler yapıosun nasıl gecıo süreç?benim bitek sabah bulantılarım kaldı tabı hersabah kusmam da yanında cabası salı gunu kalbını gördük miniğiin pıtı ptı atıodu.bidahakı randevumuz 3 hafta sonra bizde şimdilik böleee ayrıca benım cok erken bılıorum ama göbegım belırmeye basladı
Allah yardımcınınız olsun valla inşallah biranönce kurtulursunuz şu kusmalardan. sonra artık hareketlerini falan hissetmeye başlarsınız ozamanda ki keyfinizde tarif edilemez heralde...
canım benim sende yaşayacaksın inşallah ogüzel duyguları
meraba kızlar bugün doktora gittm.2yumurtam olmuş 2side 12mm olmuş pazartesı büyük ihtimalle aşılama günù bellı.olacak.avcı sen nasılsın belırtıler varmı
iyidir canım yaa.. aşılandım bekliyorum işte. bu süreci biliyosun.bi umutlanıyorum olcak diye bi umutsuzluğa kapılıyorum..
lover keçiboynuzu içirmiştim ben eşime 1 ay kadar ama çok düzenli deildi bu aşılamada sperm sayısı iyce düşmüş 4milyona geçen sefer 13milyondu..morfoloji düzelmiş biraz ama yinede çok az işte..zaten 3milyonun altı tüpbebek endikasyonuymuş.eşimde varikosel var büyük ihtimal ama dr.a gitmiyoo napcam ben yaaaaa.......
bende de ole turkocum sabah sabah ztn bişi de yok kı mıdem de gözlerım patlıo öğürmekten ama sadece çıkan sey su:) allahım şu bulantılarımız bıtse de valla keyfını çıkartmaya başlasak hamılelıgın korkar oldum bişi yerken
canlarım bende sizin gibiydim sonra 12 haftaya yanaştıkça kesildi. sizinkide kesilir çok kafanızıda takmayın yerken mide bulanacak diye 12 haftadan sonrası psikolojikmiş
YA ben anlamıorum nasıl gıtmez doktora 3 mılyon cok az bı sayı bunu anlamıomu cok sınırlenıorum bana göre bu haksızlık oluo çünkü allah inşalhh bu aşılamnda sana pozıtıf sonuc verır
simgecim hayırlı olsun kurtuldun demek bulantılardan nası gıdıo hamıleleık sizin daha ilerı ya azcık o haftaları da anlatın bılelım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?