Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

geçmş olsun canım yaabende griptim burnun tıkalıysa tuzlu su çek açılır dediler iyi geldi birde kırmızı biber iyi gelir dedile r valla mercimekli köfteye batırdım batrdım biberi bolca yedim ee acıyada alışkınım valla iyi geldi artık hep yaparım giribe iyi geliyor kırmızı pul biber benim karnım baya baya çıktı bugün annemle anaannemi hacca gönderdik orda karnımı görenler kız hamlemisin yoksa dediler yani okadar belli oldu 2. gebeliğim ya ona baglıyorum kızımda geç çıkmıştı ve karnım küçüktü ilk karın küçük olur dediler valla dogru çıktı bende pazartesi randevü aldım dr gidecem inşallah

AVCI canım allahkalbine göre versin ewet bize bir gece çok fena bir agrı girmişti ama ona takılma her bümye bir olmaz sende olmazsa tutmadı demen hemen inşallah tutt muştur canım

meraba kızlar bugün doktora gittm.2yumurtam olmuş 2side 12mm olmuş pazartesı büyük ihtimalle aşılama günù bellı.olacak.avcı sen nasılsın belırtıler varmı

iyi canım hadi bakalım hayırlısı yla inşallah kavuşursunuz bebeişlere

ayyyyyyyyyyy turko çok küstüm sana bu kadar tesadüf olmaz canım acayip derecede mercimek köftesi çekio ama kalkıp yapacak halim yok bana da gönderseydin keşke.

ayyyyyyyyyyy turko çok küstüm sana bu kadar tesadüf olmaz canım acayip derecede mercimek köftesi çekio ama kalkıp yapacak halim yok bana da gönderseydin keşke.

ayy canım benim sana yapan yokmu ayy mümkün olsa hiç göndermezmiyim şekerim

ayy canım benim sana yapan yokmu ayy mümkün olsa hiç göndermezmiyim şekerim

inşallh bu sefer olur turkocuğum dua et neolur ya hamilelerin duası kabul olur 2 yumuram varmış pazartesi tekrar gidice aynı zamanda psikolog dan yardm alcam çünkü psikolojik olabilir dediler çok takıyorum inşallah hayırlısıyla olur

ben de gripten yatak döşek yatıyorum. ilaç kullanmadığımdan geçmiyor bir türlü. okula bile gitmedim rapor aldım.

kızzlaarr nabersiniizz?
cuma günü 12. günüm kızlar yaa nasıl bekliycem bilmiyorum..acil destek lütfeenneyvahedigeldismile

avcı az kalmış hadi bize güzel haberler ver 3 gün sonra

inşallah smgem yaaa valla çok istiyorum güzelhaber vermek. inşallah rabbim nasip eder hayırlısıyla..sabredebilirsem cumayı beklicem bakalım..:bilmiyorumkismile

ya kızlar 3.aşılamada hamile
kalan varmı ya
yani şans ne kadar yüksektir ne olur yardım edin

valla fanucum ben her aşılamada şansın biraz daha yükseldiğini okumuştum ama ne kadar doğrudur bilemem var 3. aşılamada hamile olanlar başka topiklerde..
canım Allah yazdıysa olur nasılsa rahat olmaya çalış .. artık en olmadı tüpbebek olcak bizimkiler :ecrin_bebek:bende seninle aynı durumdayım 3. aşılamayı yaptırmadan tüp yapalım demiştik eşimle bu tutmazsa oda olması gerekiyomuş tüpbebek için..herşey nasip canım.. fazla stres yapmamak lazım... keşke söylemek kadar kolay olsa dimi,,

cnm ya bak benden sana bi tavsiye çok fazla kafanı takma ben ilk aşılamamda çok kafama taktım aynı senin gibi ihtimallere falan bakıodum kafam hiç rahat deildi. tabiki tutmadı. sonra ben hemen peşinden 2. yi yaptırmak istedim o moral bozgunluğuyla eşim istemedi kafamızı rahatlatalım dedi o zaman ona çok kızmıştım ama sonrada iyiki dinlemişim dedim. 3 ay ara verdim doktora gittiğimde kafam rahattı hatta buda tutmaz çok fazla bağlanmayım dedim kendi kendime çok fazlada bağlanmadım fazla düşünmedim ve allahıma binlerce şükür tuttu. sende kafanı fazla takma bünyeden bünyeye herşey değişio. allahın izniyle inşallah seninde bebişin olacak. bana da turko söylemişti bazı duaları okudum sende oku salatı tefriciye çek her gün hem için de ferahlıo mübinli yasin okudum birde hergün karnımı okşayarak 707 kere ya vasir çektim bak sende dene inşallah rabbim her isteyene bu duyguyu tattırır.

eylüld aşılama yaptıranlar topiğinde hayalbaz var 3.aşılaması tutmuş onunla konuş içinirahatlatır belki
bende smgeye katılıyorum fazla kafaya takma başka şeylerle uğraş yoksa zamanda daha zor geçiyo..

FANU aynı doktoruna mı gidiosun doktorunu değiştirmeyi falan düşünmedinmi açıkçası benim ikinci aşılamamda tutmasaydı doktorumu değiştirecektim

amin canım inşallah bizde bu ay psikolog yardımı alcaz pazaresi gitcez canım ben çok takıyom olmuyosa ondan olmuyo bakalım bu olcakmı avcı82 saol canım sanada inallh tutmuştur seninde bu 3.aşılamamıydı

cnm çok iyi olur bak hiç bi sorunu olmayanların ki hep psikolojikmiş. bak bende pko vardı eşiminde sperm sayısı azdı allah nasşp etti sabırlı ol biraz biliorum takmamak mümkün deil ama iyi olman için takmayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…