cnm hamile olduğumu bile unutuorum bazen 40 yıl düşünsem böyle olcağım aklıma gelmezdi. ilk başlardaki tedirginliğim fazla kalmadı. bidde çok kötü grip oldum benden eşimede geçti ikimizde yatak döşek yatıoruz ben ilaç içemiorum onun çin çok zor geçio. dikkat et sakın sende üşütme ve hastalanma. gerçi bende dikkat ede ede hastalandım. ptesi günü ikili testim var ona gidecem inşallah güzel sonuçlarla gelirim.
meraba kızlar bugün doktora gittm.2yumurtam olmuş 2side 12mm olmuş pazartesı büyük ihtimalle aşılama günù bellı.olacak.avcı sen nasılsın belırtıler varmı
geçmş olsun canım yaabende griptim burnun tıkalıysa tuzlu su çek açılır dediler iyi geldi birde kırmızı biber iyi gelir dedile r valla mercimekli köfteye batırdım batrdım biberi bolca yedim ee acıyada alışkınım valla iyi geldi artık hep yaparım giribe iyi geliyor kırmızı pul biber benim karnım baya baya çıktı bugün annemle anaannemi hacca gönderdik orda karnımı görenler kız hamlemisin yoksa dediler yani okadar belli oldu 2. gebeliğim ya ona baglıyorum kızımda geç çıkmıştı ve karnım küçüktü ilk karın küçük olur dediler valla dogru çıktı bende pazartesi randevü aldım dr gidecem inşallah
ayyyyyyyyyyy turko çok küstüm sana bu kadar tesadüf olmaz canım acayip derecede mercimek köftesi çekio ama kalkıp yapacak halim yok bana da gönderseydin keşke.
ayy canım benim sana yapan yokmu ayy mümkün olsa hiç göndermezmiyim şekerim
ben de gripten yatak döşek yatıyorum. ilaç kullanmadığımdan geçmiyor bir türlü. okula bile gitmedim rapor aldım.cnm hamile olduğumu bile unutuorum bazen 40 yıl düşünsem böyle olcağım aklıma gelmezdi. ilk başlardaki tedirginliğim fazla kalmadı. bidde çok kötü grip oldum benden eşimede geçti ikimizde yatak döşek yatıoruz ben ilaç içemiorum onun çin çok zor geçio. dikkat et sakın sende üşütme ve hastalanma. gerçi bende dikkat ede ede hastalandım. ptesi günü ikili testim var ona gidecem inşallah güzel sonuçlarla gelirim.
ben de gripten yatak döşek yatıyorum. ilaç kullanmadığımdan geçmiyor bir türlü. okula bile gitmedim rapor aldım.
kızlar kimse yokmu
avcı az kalmış hadi bize güzel haberler ver 3 gün sonra
avcı az kalmış hadi bize güzel haberler ver 3 gün sonra
ya kızlar 3.aşılamada hamile
kalan varmı ya
yani şans ne kadar yüksektir ne olur yardım edin
cnm ya bak benden sana bi tavsiye çok fazla kafanı takma ben ilk aşılamamda çok kafama taktım aynı senin gibi ihtimallere falan bakıodum kafam hiç rahat deildi. tabiki tutmadı. sonra ben hemen peşinden 2. yi yaptırmak istedim o moral bozgunluğuyla eşim istemedi kafamızı rahatlatalım dedi o zaman ona çok kızmıştım ama sonrada iyiki dinlemişim dedim. 3 ay ara verdim doktora gittiğimde kafam rahattı hatta buda tutmaz çok fazla bağlanmayım dedim kendi kendime çok fazlada bağlanmadım fazla düşünmedim ve allahıma binlerce şükür tuttu. sende kafanı fazla takma bünyeden bünyeye herşey değişio. allahın izniyle inşallah seninde bebişin olacak. bana da turko söylemişti bazı duaları okudum sende oku salatı tefriciye çek her gün hem için de ferahlıo mübinli yasin okudum birde hergün karnımı okşayarak 707 kere ya vasir çektim bak sende dene inşallah rabbim her isteyene bu duyguyu tattırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?