eylüld aşılama yaptıranlar topiğinde hayalbaz var 3.aşılaması tutmuş onunla konuş içinirahatlatır belki
bende smgeye katılıyorum fazla kafaya takma başka şeylerle uğraş yoksa zamanda daha zor geçiyo..
amin canım inşallah bizde bu ay psikolog yardımı alcaz pazaresi gitcez canım ben çok takıyom olmuyosa ondan olmuyo bakalım bu olcakmı avcı82 saol canım sanada inallh tutmuştur seninde bu 3.aşılamamıydı
cnm senin bebişinde gelecek en kısa zamanda merak etme
benim 2. canım.. eğer olmazsa 3. yü sırf tüpbebeğe geçebileyim diye yaptırıcam zaten..
Rabbim isteyen herkese en kolay yoldan nasip etsin inşallah..
saol smgem sen benim idolümsün valla..kaydirigubbakcemile3
sen 2. aşılamada tuttu dediğin gün içime bi his geldiydi benimde 2.si tutar diye inşallah malum olmuştur...:lepi:
kızlarr ben geldimm bakın bebegimin resmini avatar yaptım maşşalh ya şaşırdım görünce büyümş doktorda gayet güzel gelişmş dedi güzel bir gebelik dedi size demştim ya kızımda çatlagım olmadı fazla diye doktor bile bugün hiç çatlak yok maşşalh dedi banada çatlak için kremverdi önlemek için kan verdim idrar tahlili verdim yarın sonuçları alacam bu arad bahsettigim lahmacunuda yemeden gelmedim ohh içim rahatladı kızlar ama bizim minik oynamıyordu sakindi dediğim gibi benimki 5 gün önde erken döllenme olduya doktorada dedi hesaptan 5 gün önceewet dedi bu doktora ilk gidişim doktorumu degiştirdim gittigim bu drtan çok mummun kaldım cinsiyete ve 2li teste gelince 1ay sonra gel dedi ozaman testide cinsiyetide belli olacak hayırlısıyla bebegin başı çevresi kol bacak falan hepsinin ölçümü iyi dedi yarın sonuçlardan sonrada daha rahatlıcam kızlarr darısıda tüm isteyen arkadaşlara inşallah
turkoooocuumm maşallah kocaman olmuş bebişin rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.. ayy ne güzel gözüküyoo kıız maşallah.. uslu olcaktır annesi ondan usluuslu yatıyodur..aman maşallah diyeyim bikere değil binkere rabbim ikinizede sağlık versin yakışıklı olcak keratakaydirigubbakcemile3
inşallah canım benim ya valla ne güzel olur kızım güzel teyzesi birde yakışıklı kardeşe yok demeyiz hayırlısıyla inşallahh rabbim sanada ikiz verir inşallahta doyarsın iyce bebege kaydirigubbakcemile5
günaydıınnnnnnn kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1hug:
kısslaar ben adet olcam galiba yaa??
dün gece ağrıyla uyandım ama aynı adet ağrısı aha dedim adet oldum geçmiş olsun deyip wc ye gittim baktım gelen giden yok..sonra geri döndüm yattım 5 dak sonra hiçbişeyim kalmadı..çok sıkışmışım heralde ondan dedim artık.. neyse sabah yine aynı adet olcakmışım gibi karnım bi tuhaf.. ben hiç gece wc ye kalkmazdım bu aşılamamın ilk günlerinden beri hiç kalmasam 2 kere kalkıyom.okadar suda içmiyom... bi yazayım dedim bilirkişi görmüş geçirmiş arkadaşlarım beni rahatlatır diyeeolumunekankayizsmilea.s.
günaydıınnnnnnn kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1hug:
Kısslaar ben adet olcam galiba yaa??
Dün gece ağrıyla uyandım ama aynı adet ağrısı aha dedim adet oldum geçmiş olsun deyip wc ye gittim baktım gelen giden yok..sonra geri döndüm yattım 5 dak sonra hiçbişeyim kalmadı..çok sıkışmışım heralde ondan dedim artık.. Neyse sabah yine aynı adet olcakmışım gibi karnım bi tuhaf.. Ben hiç gece wc ye kalkmazdım bu aşılamamın ilk günlerinden beri hiç kalmasam 2 kere kalkıyom.okadar suda içmiyom... Bi yazayım dedim bilirkişi görmüş geçirmiş arkadaşlarım beni rahatlatır diyeeolumunekankayizsmilea.s.
avcı aşılamadan sonra kaç gün gectı.....
cnm benim bende senin gibi ağrılarla uyanmıştım inşallah gelio heralde bebişin ama kendini sıcak tut fazla kıpırdama belkide tutunmaya çalışıodur çok sıcak banyo falan da yapma kanalların açılır hadi bakalım bebiş gelio inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?